Šta je novo?

Samsung Galaxy A3 /A5 /A7 (2017)

Koliko treba vremena da i za nas izadje zvanična verzija?
Ima li neki link ka toj verziji, pa ako se dugo čeka da se flešne?
Jel se posle gubi garancija?

Ovo ne vazi za verziju 2015. ili mozda gresim?

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Ne vazi, ovo je za verziju 2017

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Moj dragi i ja imamo 3 meseca i malo jace po A5 2017. Meni radi perfektno, dok se njemu u poslednjih nekoliko dana bas cesto gubi signal...bilo gde da se nalazi, evo i sada meni normalno radi, njemu se vec 10ak puta gubio i obavestavo ga da sim kartica nije ubacena. Restartovao ga, ali problem ne nestaje. Sta bi moglo da bude uzrok ovakvoj situaciji, ima li neko iskustva ili neka saznanja?
Hvala.

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

Probajte prvo sa zamenom kartice, to je najbezbolnije

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Hvala probacemo.

Meni se to desilo par puta, da mreze jednosatvno nema.
Izvadim karticu, namestim je i sve radi super. :)

Da, to sam mu i predlozila da izvadi i vrati karticu, ali iskljucio je mob, ukljucio i za sada ne pokazuje prethodne simptome. Nadam se da je ovakav benigan problem
Hvala.

Prezadovoljna sam telefonom (pu-pu) :)

Poslednja izmena:
Ja generalno imam problem sa mrezom (mt:s) ali mi se skoro nije desilo to. Poslednji put na moru, kada je hvatao drugu mrezu. Od tad nijednom.

I mi smo kod mts-a, ali nekih problema ne secam se da smo imali. Kaze da posle onog sinocnog gasenja i ponovnog ukljucivanja, A5 radi kao pre. Valjda je to to i da veci problem ne postoji.

ima li neko problem sa nejednakom osvetljenošću ekrana?

Meni je donja polovina ekrana dosta tamnija od gornje, što se naročito primeti kad je pozadina siva (dark ili light grey, svejedno). Kad je npr pozadina bliska beloj boji, onda donji deo kao da ima neko ljubičasto probijanje... Kad u Chromeu nemam otvorenih tabova jasno se primeti da je gornji deo ekrana dosta svetliji i sa primetnim gradientom na donjoj polovini...

telefon je star tek mesec dana... iritirajuće...

Mada jos cekamo Nougat, evo potvrde da cemo dobiti i Android O update u toku godine:

Samsung Android O 8.0: Which Smartphones To Receive Next Generation Android

LIST OF SAMSUNG SMARTPHONES RECEIVING ANDROID O SOFTWARE UPDATE

Here's a list Samsung smartphones that will receive the new Android 0 OS

giphy.gif

Ako se bude čekalo kao Nougat onda sigurno neće izaćibpre decembra 2020, to jest kad budu izašli modeli sa S androidom!
Ovo je sramota koliko se čeka Nougat, a telefon je trebalo sa njim i da izadje!

Krenuo je update i po Evropi, Italija i Slovenija dobili.
Docekacemo ga valjda do Nove godine. :D

Flesuj koji hoces, nebitno ti je potpuno :)
Dobili OTA update ili flesovali rucno, ista je stvar :)

I da mi posle kažu da ne važi garancija?

Ako flesujes preko odina ne okida se knox, tako da garancija ostaje validna.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kao sto rece DjilkoshNS, sa ODINOM nema problema sto se tice garancije. Ako bi ja cekao OTA update za moj region, ostario bi :D Ovako od izlaska radim na Nougatu.

Jesi li radio hard reset posle apdejta?
Da li ima negde da se skine Nougat za Sloveniju pošto je i tamo izašao, a opet je najbliži nama i da li to ima neke veze?

Nisam, jer nisam bio kuci i nisam imao toliko vremena da prebacim sve bitne podatke na racunar. Radi odlicno i bez hard-a za sad.
Imas na samfirm sajtu za Sloveniju. Ja sam stavio sebi iz Rusije, tako da nema veze koji stavljas ;)

Instalirao ruski.
Da li je moguće da nema widget za slike?
Vizuelno mi nije nešto. Videćemo.

Ima li slovenačka verzija widget za slike?

Ima li negde da se skine taj widget?
Baš tupavo od Samsunga!

I da pitam, može li da se vrati na MM?

Poslednja izmena:
Ima li negde da se skine taj widget?
Baš tupavo od Samsunga!

I da pitam, može li da se vrati na MM?

Za taj widget ne znam, poguglaj malo po internetu valjda ces naci nesto.
Mnogi kazu da je moguc povratak na MM bez problema. Ja nisam probao da vratim MM jer sam zadovoljan Nougat-om.
Pogledaj ovaj link: https://forum.xda-developers.com/sa...nougat-release-download-guide-t3654413/page11
Pogledaj negde pri dnu stranice, jedan lik iz Bugarske je opisao nacin kako da se vratis na MM pomocu programa Samsung Smart Switch. Isto tako nije lose da pogledas i ovaj link: https://www.youtube.com/watch?v=hKVtLBx6uMw&feature=youtu.be

Nazad
Vrh Dno