Šta je novo?

Samsung ATIV S

Moze se instalirati preko Fiddler-a, ima nekoliko uputstava na temi. Moze se isto instalirati i svaki sledeci update ali isto preko Fiddler-a.

Ne preko proxy-ja. Fiddler je program koji se instalira na Win, a onda se tel poveze sa racunarom. Imas detaljne korake pre par stranica...

Mogu li ove aplikacije sa nokije da rade na ativu, na primer cinemagraph i te camera app..? probao sam preko sysapp pusher ali nece, kazhe not avalable in you contry a region je stavljen United State

Poslednja izmena:
Jel neko pokushavao da namesti radio na ativu?

Kako da namesti radio kad nema uopšte hw potreban za radio, tj nema čip kao Lumie. ..

I ako je napravio neki krek za tako nesto svedno ne moze da radio jer nema fm cip

Naravno da ima FM chip, pa nije to neka posebna komponenta, to je ugrađeno u SoC Qualcomm MSM8960 Snapdragon, ali eto.. Samsung to nije uključio, Nokia je HTC 8x je, sammy nije, zašto ?????

Naravno da ima FM chip, pa nije to neka posebna komponenta, to je ugrađeno u SoC Qualcomm MSM8960 Snapdragon, ali eto.. Samsung to nije uključio, Nokia je HTC 8x je, sammy nije, zašto ?????

Mozda!! Citao sam na WPcentral-u
Da ne moze. Ja radio nisam ni na jednom fonu koristio tako da mi nesmeta. Ali neke bi to obradovalo

Pa ne nego ako ima neka fora da se ukljuchi shto da ne :)

Pozdrav, kupio sam ovaj telefon pre nekih 8 meseci nov. I prezadovoljan sam kako radi, ali u poslednjih mesec dana se cudno ponasa na punjacu, tacnije, od 0-100% da se napuni mu treba bar 15h sa original punjacem od 1A, baterija je od 1.5A.. Kasnije sam probao sa punjacem 0.7A i punio je normalno, ali i to je trajalo svega nedleju dana. Ima li neko ili je imao slican problem, sta vi milite, u cemu je? Unapred hvala

Da se nije mozda samo softverski zabagovao procenat?

Pozdrav, kupio sam ovaj telefon pre nekih 8 meseci nov. I prezadovoljan sam kako radi, ali u poslednjih mesec dana se cudno ponasa na punjacu, tacnije, od 0-100% da se napuni mu treba bar 15h sa original punjacem od 1A, baterija je od 1.5A.. Kasnije sam probao sa punjacem 0.7A i punio je normalno, ali i to je trajalo svega nedleju dana. Ima li neko ili je imao slican problem, sta vi milite, u cemu je? Unapred hvala

imam ja I neznam kako da ga resim
Dugo se puno brzo isprazni
Razmisljam novu bateriju da kupim mozda je do nje odkud znam moram mu I punjenje baterije izmeriti

Da se nije mozda samo softverski zabagovao procenat?

Pakad dodje do 5% ugasimi se telefon, na 25-30% ukljuci ono stedjenje baterije i sve normalno.. Meni baterija traje onako kao i pre sto je trajala, jedan dan uz normalno koriscenje, i uvek sam ga punio preko noci, kao i svaki prethodni telefon, ali desi se nekad da zaboravim preko noci pa ga stavim preko dana i za 2 sata eo njega za 2 sata na 100%, a evo od kako ovaj problem imam, punim ga i noc i dan, pa kad se isprazni, opet sve iz pocetka.. Ali interesantno da kad probam neki novi punjac, on puni normalno par dana, nedleju dve i posle i on sporo puni. A taj isti punjac puni druge telefone skroz okej, normalno kao i pre..

Poslednja izmena:
Onda je prsla baterija, nema sta..

meni je baterija i dalje ok, traje skoro 2 dana

Pakad dodje do 5% ugasimi se telefon, na 25-30% ukljuci ono stedjenje baterije i sve normalno.. Meni baterija traje onako kao i pre sto je trajala, jedan dan uz normalno koriscenje, i uvek sam ga punio preko noci, kao i svaki prethodni telefon, ali desi se nekad da zaboravim preko noci pa ga stavim preko dana i za 2 sata eo njega za 2 sata na 100%, a evo od kako ovaj problem imam, punim ga i noc i dan, pa kad se isprazni, opet sve iz pocetka.. Ali interesantno da kad probam neki novi punjac, on puni normalno par dana, nedleju dve i posle i on sporo puni. A taj isti punjac puni druge telefone skroz okej, normalno kao i pre..

Imao sam ja problem koji opisujes na HTC 8S, posle nekih 7-8 meseci koriscenja. Kako na njemu nije moguce vaditi bateriju i experimentisati sam, a uzet je u VIP-u, predao sam ga na servis. Nakon sto su izvrsili defektazu, utvrdili su da je potrebno zameniti maticnu plocu i bateriju, sto je i uradjeno. Nakon toga, sve je funkcionisalo uredno. Nije ti za utehu, ali cisto da znas da nisi jedini sa ovim problemom...

Mozda jun..

Za developere april :p

pozzz ljudi jel moze pomoc?!?!

kod mog telefona je CSC: I8750OXABME1

nisam nesto vest sa ovim stvarima pa bih vas molio da mi pomognete kako da update-ujem moj Ativ S na GDR3, tj sta treba da uradim da bih napokon dobio gdr3? hvala unapred

Vrh Dno