Moze se instalirati preko Fiddler-a, ima nekoliko uputstava na temi. Moze se isto instalirati i svaki sledeci update ali isto preko Fiddler-a.
Naravno da ima FM chip, pa nije to neka posebna komponenta, to je ugrađeno u SoC Qualcomm MSM8960 Snapdragon, ali eto.. Samsung to nije uključio, Nokia je HTC 8x je, sammy nije, zašto ?????
Pozdrav, kupio sam ovaj telefon pre nekih 8 meseci nov. I prezadovoljan sam kako radi, ali u poslednjih mesec dana se cudno ponasa na punjacu, tacnije, od 0-100% da se napuni mu treba bar 15h sa original punjacem od 1A, baterija je od 1.5A.. Kasnije sam probao sa punjacem 0.7A i punio je normalno, ali i to je trajalo svega nedleju dana. Ima li neko ili je imao slican problem, sta vi milite, u cemu je? Unapred hvala
Da se nije mozda samo softverski zabagovao procenat?
Pakad dodje do 5% ugasimi se telefon, na 25-30% ukljuci ono stedjenje baterije i sve normalno.. Meni baterija traje onako kao i pre sto je trajala, jedan dan uz normalno koriscenje, i uvek sam ga punio preko noci, kao i svaki prethodni telefon, ali desi se nekad da zaboravim preko noci pa ga stavim preko dana i za 2 sata eo njega za 2 sata na 100%, a evo od kako ovaj problem imam, punim ga i noc i dan, pa kad se isprazni, opet sve iz pocetka.. Ali interesantno da kad probam neki novi punjac, on puni normalno par dana, nedleju dve i posle i on sporo puni. A taj isti punjac puni druge telefone skroz okej, normalno kao i pre..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari