Šta je novo?

Samsung ATIV S

Kad se odradi updejt na gdr3 jel se dobija radio i jel blutut verzija ostaje 3 ili se updejtuje na 4?

Bt je v4 na Nokijama a verujem da su ispravili i za ostale ...
Sto se tice Radia, ako taj Samsung ima fm cip, modul onda ces dobiti...
Inace sa Gdr2 je iaporucen radio sa unapredjenim xbox Music.

Kako isto ******? Pa rade notifikacije sad bez problema a to jedino nije radilo...

Ne racunam stikere, online status, "seen" i ostalo...

Da, evo upravo probao da se pozovem sa drugog telefona i sve radi kako treba.... :s

Obrisao Viber, pa ponovo instalirao, malo nesto izbagovao s kontaktima na pocetku i malo pre mi zvonio normalno.. Mozda ipak i radi... :trust:

i ja sam ga sad nadogradio nadam se da radi sutra ga moram testirati.

Sto se tice mog iskustva posle apdejta vibera stoje ovako. Kad te neko zove zazvoni posle 2-3 sek sto i nije tako strasno. Notifikacija poruke stize posle mozda 2 sek. A kad si vec u knverzaciji momentalno. Jedini problem je sto ne pokazuje notifikaciju o propustenom pozivu. Uzeo 2 telefona i testirao uporedo :) To je sto se tice mojih zapazanja. Ne znam sto nisu sredili i not za propustene pozive.

U toku razgovora samo ili generalno nema notifikacija o propustenim pozivima?

Da, eto bug-a, to nisam primetio. Dakle, poziv radi normalno, sve zvoni kako treba, nema seckanja itd. Poruke stizu normalno, notifikacije rade isto tako. Medjutim propusten poziv se ne registruje ni na tile-u ni na lock screen-u. Tek kad udjes u aplikaciju ako si imao propusten poziv videces to. No posto je to veliki propust cenim da ce apdejt jako brzo...

shta je ovo ljudi imam 20mega a gledajte na testu shta pokazuje ni jedan

Prilozi

• wp_ss_20140131_0003.png
    wp_ss_20140131_0003.png
    558.8 KB · Pregleda: 73
Poslednja izmena:
jel uspeo neko da izbrise one temporary fajlove i kako ?
kod mene se nakupilo nezanemarljivih 2gb.
ako neko ima neki predlog a da nije hard reset :smash: nek se javi :crash:

Na 42 strani ove teme sam vec jednom objasnio da ne kucam ponovo sve
idi dve strane nazad

Podesio tako al nece, ko ima vip nek proba mozhda nece zbog shugavog vetra al ne verujem

Ako hvatas signal mozes poruku da posaljes pozoves nekoga
Onda moras i na net da odes
Dali ti je u mobile network ukljuceno data conection

A o kakvim podesavanjima pricate, samo data connection ON. I na vipu i telenoru tako radi, nista dodatno nisam podesavao.

Apn podesavanja ako operater nema automatska podesavanja za odredjen model telefona mora rucno da se podesi u apn-u

Ma bio je bag posle updejta na gdr3 i nije hteo da pokazhe u apn vip srb nego samo tim, i morao sam da opalim factory i sad pokazuje i sve shljaka, hvala vam na odgovorima u svakom sluchaju :)

Ako si na post paid koristi data sens da ne bude prekoracenja racuna

Poslednja izmena:
Nebude i neznam, kidas :)

Vrh Dno