Ne znam koliko vas koji koristite telefon vise gledate u pozadinu telefona, ili ti u poklopac baterije, nego u sam ekran, tako da je vise nego smjesan razlog za odustajanje od kupovine, ja cesto putujem iz RS u Srbiju, tj zivim u RS a studiram u Srbiji, bar dva puta mjesecno mjenjam karticu na Ativ S, i taj poklopac stoji kako stoji i prvog dana, tako da je ovo i demant na tu vasu zamjerku!!!
Pa vidis kupujem telefon kao kompletan proizvod, spoj hardvera softvera i samog dizajnerskog rešenja. Tako sam nekako sa određenim kompromisom kupio i ovaj model iako sam bio upoznat sa manama. Sada ono što iznosim je moje mišljenje i iskustvo iz prve ruke. Pozadina telefona je dizajnerski dobro urađena i sviđa mi se više nego na bilo kom Samsungu do sada. Ali šteta što to ne prati i kvalitet iste. To što je ona ista kao i prvog dana znači da ni prvog dana nije bila savršena. Bumpere i ostale gumene obloge ne koristim, a verujem da se sa njima to ne oseti i da vecina ljudi koristi iste. Ukoliko je tvoj primerak stvarno nema ove mane, to govori onda govori o samoj kontroli kvaliteta koja nije dobra. U svakom slučaju ne možeš da demantuješ činjenice koje iznosi većina vlasnika ovog dobrog telefona, već imaš sreće što si došao do dobrog primerka. Pozz