Da li mu je kamera i video snimanje potpuno isto kao na S3 modelu?Nov je u radnji 180 eura sada sto mislim da je super kupovina.
A dobro,cinjenica je da je Nokia 100 % fokusirana na WP....Zna se sta je Samsungu prioritet.
Nego,imam jos jedno pitanje a tice se ubacivanja brojeva u imenik.
Naime,citao sam da broj na Win 8 mobu ubacujemo ne klasicno npr 064xxxxxxx vec +38164xxxxxxx
jer samo ako ga tako ubacimo mob ce prepoznati ko nas zove tj pisace ime onog ko nas zove samo ako ga ubacimo sa +38164?
Jel to istina?
Inace,vec sam se obezbedio i sve brojeve iz imenika sam prepisao na papir.Sto je sigurno,sigurno je.![]()
Zar bas niko nece da mi odg na pitanje za fiddler I instaliranje aplikacija, na telefone koji nisu nokia... :smash:
Ne znam koliko vas koji koristite telefon vise gledate u pozadinu telefona, ili ti u poklopac baterije, nego u sam ekran, tako da je vise nego smjesan razlog za odustajanje od kupovine, ja cesto putujem iz RS u Srbiju, tj zivim u RS a studiram u Srbiji, bar dva puta mjesecno mjenjam karticu na Ativ S, i taj poklopac stoji kako stoji i prvog dana, tako da je ovo i demant na tu vasu zamjerku!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari