Šta je novo?

Samsung ATIV S

Pusti ti 2 godine garanciju, nego ima li fiskalni? Ako nemas, to je kao i da nemas garanciju.

500e za 920 koji je kao model star 10 meseci?! Pa ni iPhone 5 toliko ne kosta.

Pa racunam da ako ima 2 god garancije da ima i fiskalni, a ako nema od dila nema nista, jer mi je bolje da uzmem u ovoj prodavnci gde je 260, pa ako rikne da znam kog da ganjam.. :)

Nego prodadoh ja S3.. :D Sad mi drugari recite sledece, da li Ativ furate bez zastite, nisam picajzla, ali mi ona zadnja sljasteca lajsna deluje taaaaako lako za grebanje da je to strasno..

ja za sad nemam nikakvu zastitu i nije se ogrebao, ali ja bi zeleo nesto da uzmem ali kod nas ima samo neka silikonska zastita koju nemam nameru da uzmem :D

Evo ja upravo uzeh ZUTU Lumiu 920, ipak necu da budem ``drug clan`` ove teme.. :) Star 2 meseca sa originalnom garancijom i svom opremom..

@bengin

Pa zar nije tako, reci ?? :D

Legao sam 290e.. :) Ali mi kaze da je ocuvana perfektno, slabo koriscena jer se nije snasao sa WP zato je i prodaje..

@boris

Znam ja, kako da ne, samo ima i da ojacam noseci 180g okolo, za razliku od 130g (samsung) :D :D

Valjda ces javiti nam utiske :D Ako budes imao vremena od prekovremenog cackanja novog telefona :D

Valjda ces javiti nam utiske :D Ako budes imao vremena od prekovremenog cackanja novog telefona :D

Cekaj da stigne prvo, javljam odmah utiske, nece mi trebati mnogo da ga snimim, samo da stigne.. :D Po pricipu, prespavam sad, prespavam i sutra, i onda kad se probudim on stize.. :D

Originalna garancija? :D Opet pogledaj jel ima fiskalni, a ako je negde u inostranstvu kupio nista od toga tebi ovde ne vredi.

Nece ti vredeti samo da je garancija, bilo iz telenora ili mts-a ili vip-a. Uz garanciju moras i fiskalni da prilozis. Znam iz iskustva sa dva drugara koji su uzeli tako telefone, a i cini mi se da se Pablo sa foruma tako opekao.

I valjda vise ne mozes ti da ides u slucaju reklamacije vec mora originalni vlasnik..

^ Može. Pre neki dan sam se u to uverio, jer sam bio sa jednim dečkom da reklamira S4. Samo moraš, formalno, dati broj na koji je uzet telefon, ukoliko šalješ telefon na servis preko Telenora.

Ako imas fiskalni ne treba ti vlasnik.

Samo fiskalni treba cuvati da ne izbledi..
:d

Samo fiskalni treba cuvati da ne izbledi..
:d

Da ga vakumiram?? :) SInoc mi je palo na pamet da posto se vidi imei na kutiji sa slike, proverim na ovom sajtu da li ima garanciju.. Evo rezultata..

Untitled.png

Da li neko od Vas moze da proveri za svoj telefon? Naravno treba da bude pod garancijom.. Mada moguce da za ovaj ``moj`` ne pokazuje jer je od Telenora, pa nije obuhvacen Nokijinom globalnom garancijom..

Fotokopiraj fiskalni.

Ja sam svoj uzeo kod tog coveka iz Sombora, kaze da ima evropsku garanciju 2g, sto prakticno znaci da nema nikakvu. Imao je par telefona, svi novi u folijama, pa ko hoce bez garancije da zna

Ja sam porucio par ovakvih silikonskih futrola, bila je bas neka mala cena za 3 komada
http://i1233.photobucket.com/albums/ff390/597643610/130227/S-i8750-s-X3.jpg

Inace postoji fora da se instaliraju Nokia aplikacije na bilo koji telefon, ja sam upravo isntalirao uspesno HERE Drive +, Photobeamer i Ringtone maker. Covek je napravio aplikaciju sa svim uputstvima ali je rekao da ce je ukloniti 20. jula zato sto se HERE Drive sada palca za ostale pa da ne sluzi za pirateriju
tako da ko je zainteresovan bolje neka pozuri :) Sva uputstva su sadrzana u aplikaciji

nokiaportal.codeplex.com

Mozda bi trebalo otvoriti novu temu za ovo da vide i drugi

Poslednja izmena:
Trebalo bi da pokaze garanciju ako je kupljen u Srbiji od ovlascenog servisa. Za ovaj program ne znam, mozda ne pokazuje iz naseg ovlascenog servisa.

Proveri ovde ( http://sndeep.info/en )da nije ukraden. Ja sve moram da proverim zato sto ovima na KP-u nista ne verujem!

Poslednja izmena:
Aha, tapnes na ime mreze na koju si konektovan :) I nemojte kucati Nokia u search kao sto pise nego samo ime aplikacije koje vam treba. Ringtone Maker ne radi posto je driver level aplikacija ali PhotoBeamer i HERE drive rade, a to mi je i najbitnije

Trebalo bi da pokaze garanciju ako je kupljen u Srbiji od ovlascenog servisa. Za ovaj program ne znam, mozda ne pokazuje iz naseg ovlascenog servisa.

Proveri ovde ( http://sndeep.info/en )da nije ukraden. Ja sve moram da proverim zato sto ovima na KP-u nista ne verujem!

Pa zar mislis da im ja verujem, ne bi proveravao IMEI da verujem nekom.. Pogotovu ovome koji je tek pre neki dan otvorio nalog i nema ocena, ali vidim prodaje dosta toga, pa ono, a i pozvao ga na mob sa devojkinog broja i rekao mu da spusti malo jer ima nova za 320e, on je rekao ok kupi tu.. Tako da verujem da nije neki prevarant, posle kad sam ga zvao s mog, lepo smo se dogovorili... :D Inace proverio sam ovamo, sve je ok...

Evo, ja odradio ovaj IMEI check za moju Lumiju 720 koja je kupljena skroz legalno u Nokia radnji u Ušću, sa sve fiskalnim, garancijom 2 godine u ovlašćenom Nokia servisu.
Situacija je ista kao sa tvoje slike. Uostalom, evo screenshot, s tim da sam malo prikrio moj IMEI broj.

Inače, sinoć je na Exitu neko desetak metara ispred mene snimao Windows Phonom jedan od nastupa, ali sa primetno većim ekranom od mojeg, pa su mi jedini kandidati Lumia 920 i Ativ S. A kako mi se čini da je imao manji bezel, verujem da je u pitanju neki od korisnika ove teme. :D

Ako je neko od vas pristunih, molim da okači snimak da vidim kako izgleda. :)

Ja ću baciti nešto od mojih na Lumia 720 temu.

Aha, tapnes na ime mreze na koju si konektovan :) I nemojte kucati Nokia u search kao sto pise nego samo ime aplikacije koje vam treba. Ringtone Maker ne radi posto je driver level aplikacija ali PhotoBeamer i HERE drive rade, a to mi je i najbitnije

Hmmm, nasao sam, ali mi izbaci 502 bad gateway i na telefonu i u onom Fiddleru...

Sredjeno...

Ps. Cek, jesi li platio 3900din. za here drive ?

Poslednja izmena:
Hmm... probaj da iskljucis firewall, ne znam sta bi drugo moglo da bude... Jesi li probao da instaliras sertifikat preko telefona, to je 9 korak u aplikaciji

Najnormalnije otisao u Store, ukucao HERE drive u search i kao jedinu opciju mi izbacio + varijantu, kada dodjes da treba da kliknes install, odes u task manager, iskljucis proxy, opet task manager da se vratis u Store i sada kliknes install

Vrh Dno