1. Cime da bude bogatija? Dodash pesme u playlist-u i stavish telefon u dzep![]()
Sad kako ste ga nahvalili ATIV razmisljam se da zamenim Lumiu 820Smorila me baterija, i ovaj high sensitive touch, stalno mi se aktivira u dzepu iako je iskljucen (*** nemam naviku da zakljucavam telefone). Znam za prednosti, nego me zanima da li je neko primetio neke mane za ovo vreme dok ste ga koristili? Pikseli, krckanja kucista, prasina ispod displeja itd... I ostaje mi da se nadam da ce se Samsung smilovati da podrzi uredjaj sa update-ovima...
![]()
Say HELLO to a new Ativ S member svarog84!!!![]()
Ljudi kome treba navigacija za voznju neka proba copilot nzm gde je neko pomenuo ovu navigaciju ali kad sam je probao radila je ok, ima mod za 3d i 2d, trial verzija traje 1m valjda i mozes da skines samo jedan region, u nasem slucaju balkan![]()
nema sanse da se pojavi kod nasih operatera, msm ako se nije do sad pojavio nece ni od sadSta mislite, kakve su sanse da se ovaj telefon pojavi kod operatera?
Pozdrav, nov sam na forumu.. zainteresovan sam za ovaj telefon, ali danas kad sam otisao u servisu da ga kupim, lik ga nakudio kako mu puca ekran, kako nea besplatnu navigaciju, kako nema nokiine aplikacije.. cene ga 280 e, nov, ful oprema, 12 meseci garancije.. a za iste pare mi savetuju Lumiu 820, (Crnu).. isto 280e, 12 meseci garancije, ful... Nahvalio joj 3D navigaciju, kameru, programe, ekran amoled koji prilikom padanja nece puci.. bar tako on kaze.. ali lumiu ima na lageru, jos tu jednu, a ativ s nema, njega porucuje pa sutra stize.. Na internetu Ativ S porede sa 920-kom. Ali on me ubedjuje da je i 820 bolji, pa me interesuje, da li samo zeli da ga rasproda da mu slucajno ne bi pala pa da ne bih bio u minusu on, ili je Lumia stvarno toliko bolja? Sta mi savetujete? I da, na internetu sam nalazio ativ i za 250e, da li je takva trgovina sigurna? Buduci da sam preko kupujem prodajem pre dva meseca "Arc S" platio 125 e, sve dok ga nisam otvorio paket, kad ono, 3410. Hvala vam unapred, zeleo bih cuti vase3 savete.. Samsung Ativ S ili Nokia Lumia 820 ?
Mislim da ću menjati S Advance za ATIV S. A da li verzije koje se kupe u Nemačkoj i Austriji imaju srpski jezik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari