Ja sam izabrao Lumiu 820 najvise zbog velicine ekrana, meni je ovih 4.3" maksimalna velicina za udobno koriscenje jednom rukom. Mada evo sada kad citam vase postove svrbi me Ativ iako znam da mi ne bi odgovaraoDodatno su uticali na odluku i Nokia aplikacije, a i mislim da ce Lumie biti bolje podrzane sa update-ima, Samsung sada podrzava WP kao po kazni
Brate Neogeo. Moras da imas malo vise instaliranih programa da bi ti se slova pojavila.
Uh, stvarno mu je povoljna cena, nesto se razmisljam da ga pazarim.
Nikad nisam imao telefon sa wp platformom (imao sam sa wm i to je bio blagi ocaj) pa imam lom pitanja:
- da li postoji dobra aplikacija za muziku posto vidim da je stock prilicno siromasna (i koja)?
- da li postoji dobar video plejer, posto vidim da stock ne podrzava mkv i tilove (i koji)?
- da li push notifikacije rade kako treba (pre svega WhatsApp, Skype)
- kako radi stock mail aplikacija u simbiozi sa yahoo?
- da li postoji neka tastatura nalik na swiftkey na androidu (koja podrzava "swipe" metod unosa)?
- da li moze da se poveze sa tv-om i radi display mirroring?
- cuo sam da su omogucili kupovinu preko onog njihovog marketplace-a, da li moze jednostavno da se aplikacije placaju uz postpaid racun, ili mora platna kartica da bude povezana?
- da li postoji dobar fajl menadzer i koji (nesto poput es file explorera na androidu)?
- kad se ocekuje nova verzija wp i da li ce je ativ s podrzati?
- da li postoji neki alternativni dialer koji podrzava smart dial?
- znam da je najverovatnije za navigaciju mrka kapa, ali ajde tek da pitam, da li postoji neki dobar program za navodjenje poput Garmina na simbijanu, ili igo-a na androidu sa mapama za Srbiju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari