Šta je novo?

Samsung ATIV S

Pa pazi, ja ne bi imao tu dilemu i pored exkluzivnih app za nokiu, meni znaci to sto je ekran veci.. I to sto ti je rekao je cisa budalastina, zastitno staklo i ekran su potpuno isti na oba modela i to se sve price rekla kazala.. Nokia mozda generalno ima kvalitetnije kuciste, ali zaostaje u drugim segmentima, a to su prvenstveno velicina ekrana i msm da je kamera bolja na Ativ-u, ali to uzmi sa dozom rezerve, nisam siguran.. 0.5 incha nije bas malo, zato trebas sam da vidis sta tebi vise odgovara..

Hvala svima na izdvojenom vremenu, mislim da sam prelomio. Ativ S. Javim vam kad kupim utiske, nadam se uspesnim utiscima.. samo nzm gde da ga nadjem jeftinije, u Zrenjaninu samo u Mobil One mogu da ga nabavim, da mi ga poruce, i to za 280 e, nigde u gradu nemaju windows phone.. Samo mobil one, tkao da nzm gde ili kako da ga kupim za 240-50 e..

Na ovom mom ima srpski, i cak srpska latin tastatura da se izabere. firmware 12.12.3

Svaki WP8 ima srpski kao opciju pri izboru jezika

Hvala svima na izdvojenom vremenu, mislim da sam prelomio. Ativ S. Javim vam kad kupim utiske, nadam se uspesnim utiscima.. samo nzm gde da ga nadjem jeftinije, u Zrenjaninu samo u Mobil One mogu da ga nabavim, da mi ga poruce, i to za 280 e, nigde u gradu nemaju windows phone.. Samo mobil one, tkao da nzm gde ili kako da ga kupim za 240-50 e..

Poruci sa kupujemprodajem slobodno, ima 2,3 za 250e, ali gledaj da su clanovi sa nekoliko pozitivnih ocene, to su sigurno ok likovi...

Ako neko hoce da se igra sa telefonom, moguce je pristupiti skrivenom test meniju :)

Instaliranje Diagnosis aplikacije se vrsi kucanjem ##634# u dialeru. Nakon toga nalazite se u diagnosis meniju (treba da pise Odyssey crvenim slovima i neki broj pored). Tu kucate 3 cifre, pocevsi sa 15 a poslednju cifru svejedno koju, nakon cega vam se otvara novi meni

Ovde se nalazi nekoliko testova (moze biti korisno nekom ko kupuje polovan telefon) i na kraju se moze videti Samsungova interna verzija roma (moja je I8750XXAMC1)

Poslednja izmena:
Obavezno na uvid, i da stavis bateriju i ukljucis. Jel imas garanciju? Pismenu?

Pa ima na mobilnom svetu par oglasa...

Oce li neko da proda Ativa svog?? :D

Nece niko :p
:D
*** ja sam primetio da ima mnogo hejtera sto se tice wp8 samo nzm zasto, msm znam da nije savrsen i da moze da bude MNOGO bolji ali nzm sto ga pljuju, msm da li su to samo klinci koji se osecaju ugrozeno zbog necega pa mrze wp8 :/

Znam da ima nego cekam da prodam S3 imam potpuno novi, nekoriscen, pa kad ga prodam da uzmem ativ ili Lumiu 920...

Ma bre pljuju ga lozane, sve neki biSmiSmeni, pa im treba sad ko zna sta.. ne mogu da prebole widgete, pozadinu I bt ttansfer... :) I naravno, ikone ***, crci cu ako nemam ikone..

Meni widgeti ne nedostaju :)
sad sto se tice 920 ili ativ s to je pitanje, sad je 920 bela ili crna oko 311€ ako se dobro secam pre par dana kad sam gledao cene, i za te pare je extra :) a ativ s je savrsen izbor isto ali zavisi sta hoces :p
ja bi vrv odabrao ativ s zbog ekrana, msm meni savrseno odgovara a i 920 mi nije najlepsi fon, a nekako mi je to najvaznije, naravno ukusi su razliciti :p
mada da sam ja na tvom mestu ja bi ostao na s3 (i ako mrzim kako izgleda taj sapun:D) i cekao bi drugu generaciju, znaci do sledece godine, msm jeste to malo duzi period ali tad ces mozda moci da uzmes i 1020, msm ne verujem da ce cena ostati ista :|

Meni widgeti ne nedostaju :)
sad sto se tice 920 ili ativ s to je pitanje, sad je 920 bela ili crna oko 311€ ako se dobro secam pre par dana kad sam gledao cene, i za te pare je extra :) a ativ s je savrsen izbor isto ali zavisi sta hoces :p
ja bi vrv odabrao ativ s zbog ekrana, msm meni savrseno odgovara a i 920 mi nije najlepsi fon, a nekako mi je to najvaznije, naravno ukusi su razliciti :p
mada da sam ja na tvom mestu ja bi ostao na s3 (i ako mrzim kako izgleda taj sapun:D) i cekao bi drugu generaciju, znaci do sledece godine, msm jeste to malo duzi period ali tad ces mozda moci da uzmes i 1020, msm ne verujem da ce cena ostati ista :|

Pa pre cu da nosim 3410 nego ovaj plavi sapun... :D Imam vec xperiu S, ovaj S3 mi je od burazera, ako nista drugo neka ga tako nov, dok se ne proda, meni se ne zuri samo sam mislio da uzmem nesto sad ativ s mi je isuvise nezan, nzm ni gde bih nasao onu flip futrolu za njega, posto druga ne dolazi u obzir, a za 920 necu da dam vise od 300e jer ce joj cena pasti strasno cim se pojavi 925(928) nzm tacno koji od ova dva na nasem trzistu..

Svi Ativ S koji su na oglasima su prodati.. :D Znaci i oni na KP i na MS.. Auuu kakav kadar nevera... :(

Videcu sad, nego jel neko od vas nasao negde onu flip futrolu koja odg za njega.?? Ili sta od zastite koristite?

Ok, hvala.. Meni je nudio da mu dam S3 i da mi da 50e.. AL ono to je kanal, radije bi ja da to obavim za kes kad prodam ovaj sapun.. :d

Ne znam, ali zamene ne bih radio prek interneta nikako :D Ti radi sta hoces :D
Mislio sam da odmah kupujes, pa reko sto da mu das 10e vise, a ne moras :)

Ok, hvala.. Meni je nudio da mu dam S3 i da mi da 50e.. AL ono to je kanal, radije bi ja da to obavim za kes kad prodam ovaj sapun.. :d

Pitaj ga i da ti se sagne usput... Ativ S je 250e, a S3 nov je oko 320-330e. Bolje ti prodaj S3, a imas u onim prodavnicama Ativ S gde su ljudi vec kupovali za 250e

Pitaj ga i da ti se sagne usput... Ativ S je 250e, a S3 nov je oko 320-330e. Bolje ti prodaj S3, a imas u onim prodavnicama Ativ S gde su ljudi vec kupovali za 250e

Evo dolazi mi covek sad za 330e tako da cu sutra da uzmem Ativ, a mozda i neku Lumiu 920, mada ovo po oglasima je komedija totalna.. :) 500e trazi za crvenu, kao crvena je i ima vecu trzisnu vrednost, retka je.. Pa reko rodjace nije to panda pa da bude retka.. :S:

edit:

Ovamo u ovim prodavnicama daju 6 meseci na hw garanciju.. A ovaj napisao u oglasu da je 2 god garancije, msm nije da mi znaci, ali sutra kad ga prodajem, znaci ce tad..

Poslednja izmena:
Pusti ti 2 godine garanciju, nego ima li fiskalni? Ako nemas, to je kao i da nemas garanciju.

500e za 920 koji je kao model star 10 meseci?! Pa ni iPhone 5 toliko ne kosta.

Vrh Dno