errorsonogsveta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.01.2008
- Poena
- 319
ima li tvoj lik senku? kad sam igrao prvi put čini mi se da je bilo a sad jenema.stavio sam complete i stvarno su je upeglali. izgleda odlično. ali fali mi senka, ko petru panu 
I takooooo, nisam izgleda imao pravi kraj
Dosao sam do onog portala i pozeleo besmrtnosta onda sam se pretvorio u onog silver surfera iz funtastic4
![]()
Znači ipak te povukla akcija i otišao si odmah u Pripyat.Čim si izašao iz Bunkera i napustio krug Radara, dobio si poruku od Sidoroviča radiom.Saznao je za nekog tipa kojeg zovu "Vodič"( Guide), koji ima neke važne informacije o Streloku.U isto vreme ti je otvoren put ka centru Zone i kao aktivni zadatak ti je na mapi da ideš za Pripyat.Hm, ti naravno krećeš tamo ali zaboravljaš da je tvoj osnovni zadatak da nađeš Strloka i da ga "rokneš".Neko ima veoma važnu informaciju o Streloku a ti to previđaš ili ignorišeš, kao i većina kada su prvi put igrali, uključujući i mene.I takooooo, nisam izgleda imao pravi kraj
Dosao sam do onog portala i pozeleo besmrtnosta onda sam se pretvorio u onog silver surfera iz funtastic4
![]()
Znači ipak te povukla akcija i otišao si odmah u Pripyat.Čim si izašao iz Bunkera i napustio krug Radara, dobio si poruku od Sidoroviča radiom.Saznao je za nekog tipa kojeg zovu "Vodič"( Guide), koji ima neke važne informacije o Streloku.U isto vreme ti je otvoren put ka centru Zone i kao aktivni zadatak ti je na mapi da ideš za Pripyat.Hm, ti naravno krećeš tamo ali zaboravljaš da je tvoj osnovni zadatak da nađeš Strloka i da ga "rokneš".Neko ima veoma važnu informaciju o Streloku a ti to previđaš ili ignorišeš, kao i većina kada su prvi put igrali, uključujući i mene.
Au buraz hvala sto si mi ovo objasnio. Sad cu da loudujemi zavrsim kako treba.
Pazi ja sam isao sa tim vodicem, ali su ga pljasnuli snajperisti sa krova. Iskren da budem nekad sam bio strastven igrac Counter Strike-a i volim napucavanje i akciju, i manje vise nema igre koja mi predstavlja i najmanji problem sa svojim AI-em.
Taj vodic je poginuo a ja se razmisljao da li da nastavim i li da lodujem i da probam da sacuvam nejga nesposobnog...sad cu da odradim tako![]()
@starac,nekog lika sam morao da pratim kao on zna put i ja krenuo da resavam sve na mapi sto mrda, u CS stilu kad pljas lik pada ko pokosen - snajper sa krova
Pa da, igra više voli zelenu vidiu nego moj mali safir.![]()
Btw, Narodnaya Solyanka je mozda i najbolji SoC mod, ali ovo se ceka:
Lost Alpha donosi mnogo izmjena.
Biće uskoro ja sam u to uveren.Naj veći deo posla je obaljen, mape, grafika i ostale krupne stvar.Ako se ne varam , još krajem prošlog leta su počeli sa radom na skriptama i implementaciji priče.Verovatno su sad u fazi testiranja, doterivanja i otklanjanja bagova.To ipak može da potraje jer je autorima izgleda mnogo stalo da igra izađe potpuno stabilna i ispeglana.Krupan je to zalogaj jer mod Lost Alpha će biti veličine 10.5gb na HDD.Krupan bi to bio zalogaj i za profesionalne developere a ne malu grupu entuzijasta zvanu dez0wave tim.+1
Al nikako da docekamo Lost Alpha![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari