Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 185
^^
Jel ovo prvi put Xbox gameplay?
Jel ovo prvi put Xbox gameplay?
Pa da, bukvalno su to trivijalne neke stvari koje nisu uopste bitne toliko... Kao sto kazes, u svakoj AAA igri ima masu nekih imperfekcija, lebde aseti, simovi na teksturama, tajlovanje, popup mesheva, strecovane teksture, polupane proporcije i sta sve ne, pa se nekako na sve to predje ako je igra konstantno zanimljiva i dobra/igriva. BItna je konstantnost, kao i u svemu, tako i ovdje.
Starfield je presmesan, na sve strane tajlovanje tekstura, a najjace mi je ono strecovano drvece na pocetku u onom gradu - sve je tamo nekako sklepano. Sto se mene tice, kada uzmemo u obzir velicinu igre i sve ostalo, Red Dead Redemption 2 stoji na vrhu.
Pa da, bukvalno su to trivijalne neke stvari koje nisu uopste bitne toliko... Kao sto kazes, u svakoj AAA igri ima masu nekih imperfekcija, lebde aseti, simovi na teksturama, tajlovanje, popup mesheva, strecovane teksture, polupane proporcije i sta sve ne, pa se nekako na sve to predje ako je igra konstantno zanimljiva i dobra/igriva. BItna je konstantnost, kao i u svemu, tako i ovdje.
Starfield je presmesan, na sve strane tajlovanje tekstura, a najjace mi je ono strecovano drvece na pocetku u onom gradu - sve je tamo nekako sklepano. Sto se mene tice, kada uzmemo u obzir velicinu igre i sve ostalo, Red Dead Redemption 2 stoji na vrhu.
Zašto? Pa skoro svaka igra radi fino na S, doduše u 30 fps-a ali radi. Evo Avatar (koji je prelepa igra i radi u 1440p "SA RT"!), pa ovaj novi SW... To su odlični primeri da se fino može gurati.vreme je da penzionisu S, samo usporava razvoj igara.![]()
STALKER 2 Currently Runs at 35 FPS on Series S, But Xbox Is Helping with Optimization; Devs Praise Their Support
GSC Game World said STALKER 2 currently runs at 25 FPS on Xbox Series S, but Microsoft is helping with optimization and was very supportive.wccftech.com
Ne znam kakve veze ima to što ti pričaš sa ovim što je panther rekao. Niko ne spori da igre rade na Series S, ali sasvim je očigledno da prisustvo te konzole otežava razvoj igara.Zašto? Pa skoro svaka igra radi fino na S, doduše u 30 fps-a ali radi. Evo Avatar (koji je prelepa igra i radi u 1440p "SA RT"!), pa ovaj novi SW... To su odlični primeri da se fino može gurati.
Ne branim S iako imam konzolu već iznosim realne činjenice.
Nije problem što Stalker ima 25 fps-a. Neka smanje par stvari ili ugase taj famozni RT i eto rešenja. Cyberpunk koji izgleda onako kako izgleda ima 60 fps performance mod - ma daj!
Niko od kutije koja košta 300€ ne treba očekivati čuda ali to da je treba ugasiti nema veze s razumom.
Kako misliš kakve veze ima?... Kolega @panther_ smatra da je do S konzole a ne do developera i zato sam reagovao.Ne znam kakve veze ima to što ti pričaš sa ovim što je panther rekao. Niko ne spori da igre rade na Series S, ali sasvim je očigledno da prisustvo te konzole otežava razvoj igara.
Isto je i sa cross-gen naslovima na Soniju, koji su dostupni za PS4 i PS5. Čim vidim da igra ima i PS4 verziju, znam da su developeri morali da sakate igru i prilagođavaju se slabijoj konzoli, i da to nije prava "next gen" igra.
Naravno, manja je razlika između Series S i X nego između PS4 i PS5, ali poenta stoji. Ako developeri moraju da razvijaju i verziju za slabiju konzolu, u startu su im donekle vezane ruke i igra je limitirana u nekom aspektu.
Grafična još nije nacrtana za ovu igru
Stime šta sam odigrao sva tri stalkera do sad par puta....sada igram Starcraft,i mogu reći da je dobra
Wow!Opis videa:
A small fragment of possible STALKER 2 gameplay, made on the Blender engine, which conveys the atmosphere of the Zone as much as possible. Pure realism, gloomy stalker atmosphere and graphics at the level of AAA projects!
Pitanje je dal je ovo Cycles uopšte. Meni više liči na Eevee pošto isti funkcioniše baš kao neki game endžin. Cycles je više render mašina i teško da možeš da ga poguraš da radi u realnom vremenu. Nije mi jasno uopšte kako je uspeo da postigne interakciju između modela osim ako ovo nije sve izmontirano da izgleda kao gameplay a u stvari je film.cycles je prakticno real time game engine renderer za blender, i sluzi bas za takve stvari - da na prvu vidis kako ce stvari izgledati pre nego sto se exportuju u recimo unreal ili unity.
Ne znam nista konkretno o projektu ali je moguce valjda izdati igru u blenderovom engine-u.
izgleda lepo ali ce vecini ocajno raditi zbog ue5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari