Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. 2

Ja uzeo Stalker 2 Ultimate na nekom sajtu za dosta manje love, sad cekam 20.11. da dobijem kljuc i da vidim da li su me odradili.
Iskreno ne mogu da docekam da izadje :p

52fps sa 4090 @ 4k
ima jos par testova na linku iznad, nisu cak ni koristili 8gb 4060 nego 16gb varijantu, znaci rip 8gb kartice :D

Sa dlss3 leti preko 120 u 4k... inače u unreal 5 retko gde ima preko 60fps u native u 4k

Poslednja izmena:
Nešto mi govori,da će Controler da bude mnogo zaheban ovaj put

Ma kakav kontroler, samo miš i tastatura!

Izvini morao sam. Namestilo se :)

Prosli put kad je izlazio Call of Pripyat ja kupim celu novu masinu samo zbog njega :).
Izgleda cu morati opet posto moj 6700k i 1060 6gb izgleda moze samo tera na low.
Moram bar na high da uzivam ko covek.
Juce skinem ovaj Anomaly i odustanem kad ovo izlazi sa 8 dana ocu lepo uzivam, pa cu posle lagani modove i ostalo.

Al se nalozise ljudi ovde... Sacekajte da izadje pa vidite u kakvom stanju ce biti prvo i da li ce biti vredan upgradeovanja.
Jezivo sta par nikakvih trailera mogu da urade iako je studio sa reputacijom da izbaci sigma verziju proizvoda i popravlja je posle godinama.

Al se nalozise ljudi ovde... Sacekajte da izadje pa vidite u kakvom stanju ce biti prvo i da li ce biti vredan upgradeovanja.
Jezivo sta par nikakvih trailera mogu da urade iako je studio sa reputacijom da izbaci sigma verziju proizvoda i popravlja je posle godinama.
Pa ja sam nalozen od 2006 godine, imam 40 god i previse da bi se lozio sad :pmene od svih igara jedino Stalker zanima, ne BF,Call of Duty itd.
A bugovi, glicevi itd su bar za mene sastavni deo Staker price :cool:.To je prva igra koju sam ikad igrao i za mene ima posebnu sentimentalnu vrednost...To je kao da odredjujem ljubav prema roditeljima da li su lepi ili ruzni...
Kod Stalker igara to se ne gleda i ne igra se zbog toga.
E sad ko me razume razumeo me.:)

Исто, по два три пута сам и прешао. Али са нашим преводом. Задњи пут сам је и купио легално за по пар еура.

Колико видим двојка би требало да има званичан превод.

Baš lepo izgleda, ima atmosferu. Nije kao 90% UE igara koj izgledaju kao megascans demo.

Plasticni engine 😄
Nije ovo stari tim, niti engine. Iza ovoga stoje zapadni developeri, izmedju ostalog.
Btw, ako izvuku Lumen, Nanite, VSM i pristojan framerate, to ce biti veliki uspjeh.

Исто, по два три пута сам и прешао. Али са нашим преводом. Задњи пут сам је и купио легално за по пар еура.

Колико видим двојка би требало да има званичан превод.
Biće u igri prevod na srpskom?

Jel bese originalni Stalker imao ruski i ukrajinski voice acting ili su ruski ubalili complete ekipa ?

Ja sam nešto izmedju High i epic.

Sećam se kada sam prvi put igrao Stalkera, prvi serijal, par puta bilo ono, baš frka.

Videću ako bude na popustu da uzmem igricu.

Inače kao da ove igre prave da namerno moraš da budziš mašinu.

Plus prostor na ssd, izgleda da ću morati da dokupujem prostor 😁

Prilozi

• Screenshot_2024-11-13-21-24-02-456_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-13-21-24-02-456_com.android.chrome.jpg
    60.8 KB · Pregleda: 96
Наравно.
Ја не знам енглески, па трилогију не бих могао да играм да нема БалканЗоне заједнице. Највероватније ћу играти на PS5, а не бих могао да модујем игру.
Волео сам да повећам носивост на 1500 кг, па сам скупљао све на шта бих наишао., 😄

Наравно.
Ја не знам енглески, па трилогију не бих могао да играм да нема БалканЗоне заједнице. Највероватније ћу играти на PS5, а не бих могао да модујем игру.
Волео сам да повећам носивост на 1500 кг, па сам скупљао све на шта бих наишао., 😄
ja ok znam eng,,,ali ovako je opustenije :D

Најбоље обрнути игру на спском, енглеском, украјинском/руском, тако ће угођај бити потпун🙂.

Letece stalker2 u 4k sa dlss na quality...dlss postaje toliko dobar da samo to i koristim...

Nazad
Vrh Dno