Ajd da probam i to jel moze 0.5 patch na 0.3 da ne izgubim upise?
Pozdrav ekipi
Evo da se i ja javim napokon, i kazem nesto o CS-u. Swampland je odlicno odradjen, i nisam primjetio neke velike bug-ove. Dva puta se srusila igra, i to je to. Normalno, igram originalnu verziju. Trenutno sam u Cordonu. Nisam puno presao pa ne mogu dati konacan sud, no ovo sto sam odigrao mi je odlicno.
I gameplay i grafika su unaprijedjeni. Jedino je voice acting na malo nizem nivou. Na konfiguraciji u potpisu igra normalno odlicno radi. To je to za sada, onako nabrzaka.
@ gx-x
Ej stari, stvarno se trudis![]()
Pozdrav ekipi
Evo da se i ja javim napokon, i kazem nesto o CS-u. Swampland je odlicno odradjen, i nisam primjetio neke velike bug-ove. Dva puta se srusila igra, i to je to. Normalno, igram originalnu verziju. Trenutno sam u Cordonu. Nisam puno presao pa ne mogu dati konacan sud, no ovo sto sam odigrao mi je odlicno.
I gameplay i grafika su unaprijedjeni. Jedino je voice acting na malo nizem nivou. Na konfiguraciji u potpisu igra normalno odlicno radi. To je to za sada, onako nabrzaka.
@ gx-x
Ej stari, stvarno se trudis![]()
Ljudi jel ima negde da se skine neki save igre (ona 2 fajla .dds i .sav)? Ja sam stigao do dela gde treba otici do nekog tornja da se primi signal za komunikaciju(ocu reci cenim da sam blizu kraja) i vise ne moze da se igra na 1.5.03 patchu pa sam instalirao 1.5.05 patch. Nema nikakvog smisla da igram iz pocetka. Poooomagajte drugovi....
EDIT:Naravno da je save neki noviji od 1.5.03
Brief introduction
Faction commander is a powerful mod that allows you to dictate orders that your faction follows.
The command system of this mod is composed of six types of commands and three classes of action codes.
The commands include Default, Assemble, Expansion, Cancel, Attack, and Defend command.
The action codes consist of Green, Yellow and Red code which represent the magnitude of an action.
Non-player factions also have their commanders who use artificial intelligence and could make counteractions to their enemy.
You could choose four levels of artificial intelligence, they are Disable, Normal, Hard and Insane.
^A i osnovna prica je bzvz...nista novo ne otkriva u vezi zone.Apsolutno nista.
"- Strelok has travelled to the center of the zone 3 times (ending of the original STALKER is the third time). Clear sky takes place during Streloks second travel to the NPP. You will meet Strelok."
Ae sad ti meni objasni zasto se Saharov ne seca Streloka?Kad si pratio na casu, a ja kanda nisam
Inace to sa "prvim odlaskom u zonu" je malo irelevantno...za radnju u Clear Sky, mislim.A i uopste, sitan detalj za ovoliku igru, right?
Ono sto je trebalo da se objasni je zasto je lik u CS bio "imun" na one blow-oute?Kakve ON ima veze sa zonom?E to je ono sto je neispricano i odradjeno ofrlje...
Pa, Saharov me se ne seca u SoC...a vec mi je jednom napravio PSI zastitnik (u CS-u)...zaboravan neki covekNo, votever...
To sto smo kao saznali da je Strelok bio jos jednom na putesestviju je totalno nebitno i nista novo o Zoni ne objasnjava.Sve sto je imalo smisla i nekog reda je ispricano u SoC.
CS prica nema nikakvog smisla i uostalom, maltene ni ne postoji...kao sto sam vec jednom rekao, Priboi Story je keva za ovo sto se price tice.
Evo ga, opet gx-x sa svojim konkretnim objasnjenjima! Pa meni se CS samo par puta srusio, i to je to. Nikakva zaglavljivanja, pucanje skripti, bugovite sejvove i sl. nisam dozivio.Nastavak ? Treba da otvore burekdzinicu ili mesaru, igre im ne idu bas od ruke...Ja sam se nadao da ce CS biti dobar, i nije tolko losh osim sto sam vise vremena proveo po forumima trazeci patcheve kako bih nastavio igru nego sto sam igrao. Na stranu sto za zadnji bug koji mi se desio u red forest nema leka osim da igram ponovo 15 sati i da se nadam da kad stignem dotle nece opet isto da se desi. Naravno, nemam nameru da igram ovo ponovo. Drugar moj je tri puta pocinjao ponovo i ne smeta mu, ali eto, ja sam picajzla.
Nastavak sam siguran da necu ni probati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari