Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. — Clear Sky

btw, gde je starac??

iskreno to i mene zanima jer zbog njega sam i zaigrao soc.
vjerovatno detaljno analizira!

Pokupim dva artefakta, snimim poziciju, odem na spavanje. Sutra učitam poziciju, artefakta nema.

WTF!!! Imam sve manje strpljenja za ovekve svinjarije.

Inace starac se davno nije logovao... Da mu nije pozlilo kad je video ovaj cirkus :S:

Kako gde je starac ?
Instalirao SoC, pa otisao kod Wishgrantera i pozeleo manje bugova, i... plafon se srusio na njega, u prevodu evo ti q :p :d :type:.

Poslednja izmena:
Ljudi, a zašto se ne strpite dok ne srede igru, neće vam nikuda pobeći ;)

Poslednja izmena:
Instalirao SoC, pa otisao kod Wishgrantera i pozeleo manje bugova, i... plafon se srusio na njega, u prevodu evo ti q :p :d :type:.

:D:D

@rAMA: nije to u redu...kad nisu igru valjano iskrpili sa svim ovim pecevima dosad, sumnjam da ce ikako i uspeti.
A kad se samo setim da sam pre 10ak dana trazio original u BG-u...pa sad bih popizdeo nacisto.

Volim ovu igru ,ali jos nisam igrao bagovitiju igru u zivotu.:mad:
Ako mi jos jednom ispadne u win (doso sam do samog kraja ) bice uninstal pre zavrsetka i vise je ne igram..:smash:
Stvarno su za..bali stvar..:mad:

trenutno moje misljenje:nesto najusranije i najbagovanije sto je ikada izaslo za PC.Pokusao prvi put krenuo da cistim swamp ocistio jednu od teritorija,poubijao sve zivo sto se u blizini od bandita naslo a i dalje mi stoji ona muzika "za rokanje" i necje da prestane,loading prethodne pozicije nisam imao.pocnem iz pocetka pocnem polako da cistim,opet ista prica kao pre,stim sto je muzika prosla,opet kvest stoji neresen a ja ludim,reko' aj nastavicju dalje mozda se odbaguje,odoh do kordona po prvi put,baja me spazi sa 500 metara pocne da se dere i izrokase me ko znate vecj sta,pokusah da se vratim odakle sam dosao krenem ka tunelu izbaci mi onu poruku "do you want to leave Cordon" kliknem yes i gle cuda NISTA,kliknem opet ne reaguje i tu sam vecj poludeo i batalio igru.Da napomenem da je igra patchovana 1.504.Jad,beda,cemer:S:

Ma nekako sam proso Limansk i onu bolnicu ,ali Elektranu nikako..:mad:
Pocnem da jurim Sterloka i tu je kraj..:mad::smash:
Nemam vise zivaca..:mad:
Prelazim na Crysis W.

Pa to je to...Nemas u elektrani ni 10-tak minuta napucavanja.Pogledaj na youtube-u zavrsnu sekvencu i presao si igru.

^
Ma znam ,ali 4 puta sam je pocinjao i ni jednom nisam mogao do kraja..:mad:
Ma treba da zatvore firmu..:whip:
A kukali smo na Krizu da je zahtevna, da nije optimizovana za ati-ja , ali ni jednom mi nije secnula ,a kamo li da je ispadala u win.
Steta bas sam hteo sa uzivanjem da odigram SCS..

Poslednja izmena:
Je li neko uspio uzeti artifakt u rudniku red foresta, ne mislim na kompas nego kad se propadne kroz daske na nizi nivo tamo je jos jedan, mislim bulldog?
Docekaju me dva strujna mutanta koji podizu predmete i bacaju na mene, nema spasa. Cime da ih ubijem i kako da se vratim na gornji nivo rudnika?

E pa uz malu pomoc usera vdr1981:wave:(koristio njegove sejvove) zavrsih napokon igru.
Ali da sam znao da mi je ostalo jos 2 minuta igre ne bih se ovoliko nervirao..
A kraj je j.b...ga .:butt:.Sta li je pisac hteo reci...
Bas bezveze..:vomit:..Razocarao sam se..
Na kraju mogu da kazem samo STETA..Mogla je ova igra da bude top,ali zbog brzine,gluposti i para upropastili su je..

Je li neko uspio uzeti artifakt u rudniku red foresta, ne mislim na kompas nego kad se propadne kroz daske na nizi nivo tamo je jos jedan, mislim bulldog?
Docekaju me dva strujna mutanta koji podizu predmete i bacaju na mene, nema spasa. Cime da ih ubijem i kako da se vratim na gornji nivo rudnika?

Ubijas ih puskom, moj bi ti savet bio da spremis za ovaj deo sacmaricu, a ulaz/izlaz je gore iz frontalnog hodnika, samo se ne vidi jer je kamufliran sanducima... Znaci ne morash uopste da propadash kroz daske da bi sishao dole. Ako to napravish dospevash direktno u centar prostorije odakle su ti shanse da se izvucesh minimalne, ukoliko ne ukonish sanduke prvo..

Vratim se ja posle nekog vremena u rudnik u red forestu da vidim sta cu sa artifactom, i pripremio pusku sa granate launcherom i 10 komada M209 granata, kad tamo dutyevci, pun rudnik. E pade mi na pamet fora, i odem do onih vrata blokiranih limom iza kojih se nalaze kutije i opalim koji metak samo da aktiviram strujne mutante, pa bezi iz rudnika, neka se duty obracuna sa njima. I tako se vratim opet posle nekog vremena, ono nema mutanata, duty ih pobio sve. Lepo skocim dole, uzmem artifact i izadjem gde su vrata bila blokirana..

stvarno steta sto se ovako zavrsi sa ovom brilijantnom pricom. Nakon vise puta igranja Stalkera SOC i tolerantnih bagova uzmem Clear Sky i zaista se razocaram. Tek na pocetku kad se borim protiv onih ******a kad im moram zauzimat polozaje i branit svoje naidjem na problem koji nisam rijesio . Nema ****ne sanse da odem po onu nagradu na lijevoj strani mape. Znaci pise mi da odem tamo po nagradu ali to je nemoguce. pridjem ogradi i nemogu dalje. Ako zna iko da mi kaze i da se nastavim peglat sa ovim razocarenjem.

Senade, mora vodič da te odvede do CLear Sky baze.

Jedan zanimljiv bag,prosao sam iz cordona u garbage tamo kroz onu kucu gde su stalkeri,ulazim u grabage i krene ono smaranje kada moras da se sakrijes od udara (30-40s) jedino mesto koje je blizu i na koje mogu da stignem je "depot bandit base" (natovaren u exoskeletonu u kome ne mogu da trcim) gde se bas ne bi sakrio jer bi me iskidali a nemam vremena da ih pobijem ili da se vratim u cordon u onu stalker bazu (posto u kuci ne moze) krenem da se vracam,udjem u kucu i glupi stalkeri stali na izlaz od kuce (bas u stok od vrata,njih 4 se nabilo unutra) i nema sanse da izadjem a vreme tece :D tako da sam morao da pripucam na njih i da pokvarim dobrosusedske odnose inace bi ostao zaglavljen u igri sa sejvom koji sam imao.

Poslednja izmena:
Jedan zanimljiv bag,prosao sam iz cordona u garbage tamo kroz onu kucu gde su stalkeri,ulazim u grabage i krene ono smaranje kada moras da se sakrijes od udara (30-40s) jedino mesto koje je blizu i na koje mogu da stignem je "depot bandit base" (natovaren u exoskeletonu u kome ne mogu da trcim) gde se bas ne bi sakrio jer bi me iskidali a nemam vremena da ih pobijem ili da se vratim u cordon u onu stalker bazu (posto u kuci ne moze) krenem da se vracam,udjem u kucu i glupi stalkeri stali na izlaz od kuce (bas u stok od vrata,njih 4 se nabilo unutra) i nema sanse da izadjem a vreme tece :D tako da sam morao da pripucam na njih i da pokvarim dobrosusedske odnose inace bi ostao zaglavljen u igri sa sejvom koji sam imao.

Secam se tog dela, ali se ne secam nikakvog odbrojavanja, usao sam u Garbage, odamh tu na pocetku bejahu Stalkeri (valjda) i niko od njih stopericu drzao nije :D.

mozes da se sakrijes u tunel u garbage, tamo iza voza

Poslednja izmena:
Onda je ili to meni bio bug, pa nikakvog odbrojavanja nije bilo, ili sam potrefio neku dobru godinu ove votke, pa me nije bilo briga za taj radiaton wave :D.

Check out my sig ;), RESHPEKT :smoke:

@gx
Znam za to ali ne znam da li bi stigao da se odgegam u exou do tamo za to vreme,*** to sam davno prosao,stalkeri su mi od tada zuti ali nisam zaratio sa njima.

@zdravko
Kako nisi video ,kada se prelazi sa jedne lokacije na drugu tada cesto dolazi do nuklearnog talasa pa moras da se sakrijes za odredjeno vreme inace umires bez obzira na opremu. :p

inace ja sam manijak,jos sam u yantaru igram oko 2 nedelje (kako kad oko 3 sata dnevno) i zadnji put kada sam gledao ukupno sam u igri skupio oko 400k para.

Poslednja izmena:
zuti su neutralni, zeleni su tvoji, crveni su neprijatelji.

pobacas sve napolje, odtrcis, kad prodje, vratis se i pokupis stvari ponovo, nece ti ih niko uzeti :)

jos bolje editujes actor.ltx i stavis sebi da mozes da nosis kolko oces. Ja koristim 100kg. Znam da je cheat ali je cheat i da ker prezivi 4-5 AP metaka ili 2 praznjenja iz shotke itd. Varaju oni, varam i ja.
Takodje, ja sam u JNA nosio kalash star 20 godina koji je radio, nije zaglavljivao niti bilo sta slicno. Ovde kalash posle 100 metaka mozesh baciti u djubre, a 100 metaka koje si potrosio na "misiju" (kvest) i unistio njima kalash vrede 1500RU, a tolko ne dobijes za reward, opravka puske kosta oko 2000RU. Ne vidim kako su oni to izbalansirali, a u isto vreme te odvracaju od vuglenja stvari. Zaboga, pa kad ne bi vuglio stvari i zeiveo samo od misija, ostao bi bi go i bosonog.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno