Instalirao SoC, pa otisao kod Wishgrantera i pozeleo manje bugova, i... plafon se srusio na njega, u prevodu evo ti q:d :type:.
Volim ovu igru ,ali jos nisam igrao bagovitiju igru u zivotu.
Ako mi jos jednom ispadne u win (doso sam do samog kraja ) bice uninstal pre zavrsetka i vise je ne igram..:smash:
Stvarno su za..bali stvar..![]()
Gde te zeza,jel na kraju Limanska?
Ma nekako sam proso Limansk i onu bolnicu ,ali Elektranu nikako..
Pocnem da jurim Sterloka i tu je kraj..:smash:
Nemam vise zivaca..
Prelazim na Crysis W.
Fino nije lose toliko
Je li neko uspio uzeti artifakt u rudniku red foresta, ne mislim na kompas nego kad se propadne kroz daske na nizi nivo tamo je jos jedan, mislim bulldog?
Docekaju me dva strujna mutanta koji podizu predmete i bacaju na mene, nema spasa. Cime da ih ubijem i kako da se vratim na gornji nivo rudnika?
Jedan zanimljiv bag,prosao sam iz cordona u garbage tamo kroz onu kucu gde su stalkeri,ulazim u grabage i krene ono smaranje kada moras da se sakrijes od udara (30-40s) jedino mesto koje je blizu i na koje mogu da stignem je "depot bandit base" (natovaren u exoskeletonu u kome ne mogu da trcim) gde se bas ne bi sakrio jer bi me iskidali a nemam vremena da ih pobijem ili da se vratim u cordon u onu stalker bazu (posto u kuci ne moze) krenem da se vracam,udjem u kucu i glupi stalkeri stali na izlaz od kuce (bas u stok od vrata,njih 4 se nabilo unutra) i nema sanse da izadjem a vreme tecetako da sam morao da pripucam na njih i da pokvarim dobrosusedske odnose inace bi ostao zaglavljen u igri sa sejvom koji sam imao.
Jedan zanimljiv bag,prosao sam iz cordona u garbage tamo kroz onu kucu gde su stalkeri,ulazim u grabage i krene ono smaranje kada moras da se sakrijes od udara (30-40s) jedino mesto koje je blizu i na koje mogu da stignem je "depot bandit base" (natovaren u exoskeletonu u kome ne mogu da trcim) gde se bas ne bi sakrio jer bi me iskidali a nemam vremena da ih pobijem ili da se vratim u cordon u onu stalker bazu (posto u kuci ne moze) krenem da se vracam,udjem u kucu i glupi stalkeri stali na izlaz od kuce (bas u stok od vrata,njih 4 se nabilo unutra) i nema sanse da izadjem a vreme tecetako da sam morao da pripucam na njih i da pokvarim dobrosusedske odnose inace bi ostao zaglavljen u igri sa sejvom koji sam imao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari