- Učlanjen(a)
- 20.05.2008
- Poena
- 555
Ajde daj link za taj i mozda neki drugi texture mod.
Sta se ljudi radi sa onim flash drajvovima imam ih poprilicno?
Kako sa se dobiju oni itemi koji pisu na drajvu?:smash:
Zaglavio sam se.U cordonu posle mosta u onoj bazi gde je onaj zarobljenik sto treba da mu ubijes drugare da bi progovorio gde se nalazi Sidorovichev paket. Nece da se pojave ta dvojica vojnika. Onaj glavni u bazi kaze da bi trebao sam da naletim na njih(kao planiraju da napadnu bazu).
Zaglavio sam se.U cordonu posle mosta u onoj bazi gde je onaj zarobljenik sto treba da mu ubijes drugare da bi progovorio gde se nalazi Sidorovichev paket. Nece da se pojave ta dvojica vojnika. Onaj glavni u bazi kaze da bi trebao sam da naletim na njih(kao planiraju da napadnu bazu).
pa ne morate da resavate side questove sveoni su opcioni i stalno se obnavljaju jer je to izvor prihoda
*** za main quest jos nisam naisao na bug
i da btw moze se budziti assault rifle u clear sky bazi, ne znam ko mi rece da ne moze... upravo sam zbudzio albakana i onaj nesto 301 ... spucah 20k u par poteza
nabudzite flatness i accuracy i to je to vise vam i ne treba uz fmj municiju
primetio sam da previshe detaljno igram ovo![]()
Jel presao neko Red Forest ? Stalno me izbacuje iz igre uopste ne mogu da nastavim :wall: Dotle nisam imao ni jedan problem.
Nista mi nije jasno, usta da preimenujem folder i gde je taj folder, nikakve modove ne koristim. Inace puca od sumara u red forestu pa nadalje.
Hm, meni nisu bila dvojica vojnika, vec dve gomileJedna ekipa je bila na onoj farmi u blizini, a druga nedaleko odatle blizu onog sela.
Inace, ovoliko zabagovanih kvestova odavno ne videh.Poceo sam da kuliram ono sa Depoom u Smecu, pa sam onda dozivo isto u Agropromu...trci tamo trci vamo, ili u isto vreme task received/task failed.A sad sam se konacno dovuko do Yantara i imam sta da vidim- trci tamo-trci vamo :d
A niko vise nece da mi daje "normalne" kvestove, svi su u fazonu "ne moz' da mi pomognes" Uzeleh se onog "idi-donesi"![]()
Meni bilo dosadno, i resio da oduvam onu vojnu bazu dole :d :smoke:.
pa ne morate da resavate side questove sveoni su opcioni i stalno se obnavljaju jer je to izvor prihoda
*** za main quest jos nisam naisao na bug
i da btw moze se budziti assault rifle u clear sky bazi, ne znam ko mi rece da ne moze... upravo sam zbudzio albakana i onaj nesto 301 ... spucah 20k u par poteza
nabudzite flatness i accuracy i to je to vise vam i ne treba uz fmj municiju
primetio sam da previshe detaljno igram ovo![]()
Imas pored te farme grupu stalkera kojoj platis 500ru da napadnu taj magacin.
Inace, kod mene sunce (u igri) izlazi na zapadu
PS. Kakav fix "cordon to garbage" ? Ja sam u garbage usao najnormalnije sa ponovonapunjenom verzijom i .04 patchom. Meni je trebao (al ga nema) patch za ulazak u cordon, isece me onaj vojak sa tornja, mrkli mrak, on sve vidi i nepogresivo gadja !
ono sto pokupis u toj bazi nemoj prodavati odmah kod sidorovicha vec idi u neutral base tamo dobijesh 50% vishu cenu... se jednim ciscenjem baze i ubijenih njih oko 15-17 nakupish oko +-15k para sto i nije lose za posao od 20 min
jedino je fora sto se i oni obnavljaju ne znam u kom vremenskom intervalu pa mogu da se pojave u sred tvog preturanja po dzepovima i onda prczato uvek ostavish onog gore za mashinkom zivog dok ne popupish sve sto hoces, mislim da se ne respownuju dok ih sve ne elimises
Ljudi al neko presao igru?
Ja sam je zavrsio i dobio vrlo cudan kraj,nista mi nije jasno,moguce da ima i ovde vise varijanti kao u originalnom stalkeru.
Dzaba ti pare kad posle sumara u Red Forest ne mozes da nastavis glavni kvest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari