Pojavila se "ponovonapunjena" verzija u prodavnici.
Da, ali za 1.5.03 ver.
Pojavila se "ponovonapunjena" verzija u prodavnici.
Nashao Beretu 92 (bar mi lichi na to) i moju miljenicu koj koshta 12000
Vintorez:-devil-:
Okačili su script fix za garbage na SK forumu, evo ga:
http://rapidshare.com/files/146307701/cordon_garbage_fix.zip.html
Radi fix. HvalaOkačili su script fix za garbage na SK forumu, evo ga:
http://rapidshare.com/files/146307701/cordon_garbage_fix.zip.html
Iskljuci sun shadows ja drzim sve na da kazemo max a to je iskljuceno ( i ne racunamo distance i ono to nije do kraja vec na ~60-70% ) i igra radi jako lepo.
I
Nego imam i ja jedno pitanje ..
Stoji kutija u kamionu na sedistu i ja je vidim kad se popnem na ono kao da udjem unutra, ali kako da je uzmem ? ne mogu da otvorim vrata kamiona ??
Tebe nisam nista pitao.:d Zdravkova setovanja meni trebaju.
( svejedno hvala ti)
Pravo da ti kazem ,ja do sad nisam video u stalkeru(Soc,CS) da se otvaraju vrata od kamiona tako da stvarno neznam sta da ti kazem,mozda je neki bug(bas cudno za stalkera) ,a mozda jos nisam stigao dotle...
Au, kako se ovo kod mene vucara. Apsulutno ne igrivo(ne rachunam poglede u prazno), vidim ima dosta grafichkih podeshavanja ... Ubi me u pojam sto svaki put moram da izadjem iz igre da bi prihvatio setovanja. :smash: U pitanju je Eng ver. sa 1.5.03 patchom i lekom shto se danas pojavio.
Zdravko, da li bi mogao da ispishesh na kojim graf. setovanjima igras ili josh bolje da okachish shot iz video settings?
![]()
Igram na 1024x768 na high, ona 3 efekta na low
Dok Vi probavate, iste prepakovane, verzije po n-ti put, moj drugar je vec zavrsio igru i uz smeh uziva u komentarima.
Au, kako se ovo kod mene vucara. Apsulutno ne igrivo(ne rachunam poglede u prazno), vidim ima dosta grafichkih podeshavanja ... Ubi me u pojam sto svaki put moram da izadjem iz igre da bi prihvatio setovanja. :smash: U pitanju je Eng ver. sa 1.5.03 patchom i lekom shto se danas pojavio.
Zdravko, da li bi mogao da ispishesh na kojim graf. setovanjima igras ili josh bolje da okachish shot iz video settings?
![]()
Cuo sam da tvoj drugar igra Crysis Warhead![]()
Nashao Beretu 92 (bar mi lichi na to) i moju miljenicu koj koshta 12000
Vintorez:-devil-:
nije tachno... igra radi mnogo bolje sa legalnim verzijama nego sa ovim nabudzenim sto mi vrtimo...
bilo kako bilo ponovonapunjeni lekic skroz dobro reaguje u kombinaciji sa onom mojom verzijom koja je bila patchovana na 1.5.0.4... igra cak malo i brze radi, nema vise nikakvog izbacivanja i tako dalje i tako blize
pa ja sam to nashao u prvih sat vremena u cordonusamo nema municije nigde... e da ocistio sam onu vojnu predstrazu kao od shale i sada lagano u garbage
sa 10k zlata i po dve hiljade 5.45x39mm i 5.56x45mm zajedno sa an 94 na koji sam stavio scope
takodje sam se vec susreo i sa L85-A1 i sinoc kasno sam maznuo nesto sto lichi na m416 ali je kasno bilo pa sam zaboravio u glavnom koristi 5.56
jedino sto mi trazenje artefacata :d ne polazi za rukom ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari