Postoji. "EFIGS" verzija na netu na pet jezika zaštićena Tagesom, koristi se ruski fix sa workaroundom ali se instalira na engleskom i ne mora da se ubacuje engleski .db.
Jel provaljeno da li moze dx10 na xp?
Iskljuci sun shedows i uzivaj...Pazi igra je ok mislim meni sve izgleda isto ko i prosli deo atmosfera je ok ma sta pricam kome se svidela prosla igra ovu ne treba da propusti.E a sad malo da pjujem pa dokle bre vise mislim procitao sam da ce igra biti zahtevna ali ovo je besmisleno mnogo sam se iznervirao mislim palim igru na high kad ono 5 frejmova mi daje mislim znam da imam 8600 ali preterase ga prosli deo sam terao bez problema cak i sa aa a igra i ne izgleda bas toliko bolje da bi seckala tj. ne izgleda nista posebno uopste.Extremno me nervira ovaj fazon kupovina frejmova mislim nikada ne bih ni promenio graficku da ne zelim da igram igre+ovi izbacuju graficke na mesec dana covek da poludi.Nista morao sam malo da se ispraznim ko je imao zivaca da procita post poz.
Tages je na evropskoj, mislio sam da koristi rusku 1.5.04... ne znam kako radi ovaj fix za 1.5.03 i ranije.zar nije tages?
U kojim prodavnicama kod nas traziti SoC/CS?
Samo da prijavim da ruska verzija sa patchom 1.5.04 i obrisanim ruskim .db fajlom i ubačenim engleskim umesto njega radi najnormalnije i sve u igri je na engleskom (meniji i podešavanja, titlovi, voiceoveri itd).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari