Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. — Clear Sky

Postoji. "EFIGS" verzija na netu na pet jezika zaštićena Tagesom, koristi se ruski fix sa workaroundom ali se instalira na engleskom i ne mora da se ubacuje engleski .db.

^ Postoji ali se ta instalacija parila sa ruskom verzijom, tako da se tako dobijen izrod ponaša jako čudno i ne predvidivo...

Poslednja izmena:
Molim vas da ne postujete krekove, seriale i slicno jer ce tema biti zakljucana.

Postoji. "EFIGS" verzija na netu na pet jezika zaštićena Tagesom, koristi se ruski fix sa workaroundom ali se instalira na engleskom i ne mora da se ubacuje engleski .db.

to je ta vatijanta... fora je sto se quick save baguje pa je reshenje snimati redovno klasichnim sejvom... ucitao sam redovan sejv i radi okej za sada.... ima na varezbbu tutorial kako sve treba odraditi da radi okej... skroz okej igra

To je za sad i jedina multi language ver. koja postoji i samo ruska - ukrainska.

Meni quick save radi skroz normalno, kanda imam sreće ovaj put:D

Jel provaljeno da li moze dx10 na xp?

Pazi igra je ok mislim meni sve izgleda isto ko i prosli deo atmosfera je ok ma sta pricam kome se svidela prosla igra ovu ne treba da propusti.E a sad malo da pjujem pa dokle bre vise mislim procitao sam da ce igra biti zahtevna ali ovo je besmisleno mnogo sam se iznervirao mislim palim igru na high kad ono 5 frejmova mi daje mislim znam da imam 8600 ali preterase ga prosli deo sam terao bez problema cak i sa aa a igra i ne izgleda bas toliko bolje da bi seckala tj. ne izgleda nista posebno uopste.Extremno me nervira ovaj fazon kupovina frejmova mislim nikada ne bih ni promenio graficku da ne zelim da igram igre+ovi izbacuju graficke na mesec dana covek da poludi.Nista morao sam malo da se ispraznim ko je imao zivaca da procita post poz.

Koji smo mi mazohisti?
Ista igra, a Sikili je preplivao mocvaru. Nego da Vas pitam. Da li je tacno da je jedini nacin da se ukloni ovaj novi StarForce 5 driver, format diska? Bar sam tako citao na raznim torr.?
Super fora.

Trebalo bi da postoji na sajtu onaj programčić za deinstalaciju drajvera. Mada, s obzirom da se drajver instalira tek prvim pokretanjem zaštićenog EXE-a, instalacija igre pa patch 1.5.04 pa očišćeni fix za 1.5.04 ne bi ni trebalo da stavi Starforce na sistem...

zar nije tages?

da se ne lazemo i prvi stalker je bio neoptimizovan totalno za vreme kada se pojavio... a danas 8600 je ipak lowcost grafa, *** :(

Pazi igra je ok mislim meni sve izgleda isto ko i prosli deo atmosfera je ok ma sta pricam kome se svidela prosla igra ovu ne treba da propusti.E a sad malo da pjujem pa dokle bre vise mislim procitao sam da ce igra biti zahtevna ali ovo je besmisleno mnogo sam se iznervirao mislim palim igru na high kad ono 5 frejmova mi daje mislim znam da imam 8600 ali preterase ga prosli deo sam terao bez problema cak i sa aa a igra i ne izgleda bas toliko bolje da bi seckala tj. ne izgleda nista posebno uopste.Extremno me nervira ovaj fazon kupovina frejmova mislim nikada ne bih ni promenio graficku da ne zelim da igram igre+ovi izbacuju graficke na mesec dana covek da poludi.Nista morao sam malo da se ispraznim ko je imao zivaca da procita post poz.
Iskljuci sun shedows i uzivaj...;)

nisam nesto mnogo pratio
kada ce da se pojavi clear sky u radnjama u srbiji? mislim na original igru da se razumemo :)
i da li ce kod nas da se pojavi ona collectors edition (ili vec koje je ime) verzija? ili je to samo za rusiju?

U kojim prodavnicama kod nas traziti SoC/CS?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Cimas ih u fazonu "is it there yet, is it there yet, is it there yet" ? :p

haha, upravo :d

Ne mogu da izadjem iz nivoa Cordon, ne da mi da se vratim u Swamp a nece ni da me pusti negde drugde. Jel to treba tako ili je to samo jos jedan od bagova?????

Evo, meni puche u kordonu, taman sam pokupio neke stvari i tako to, kad ono bam na desk i bug report. Netje da mi uchita sejv, tj. krene ali pri kraju uchitavanja opet izleti na desk.
Eto.
Nisam chuvao dovoljno, idem na stari sejv, par sati ponovnog davljenja.

Poslednja izmena:
Ja sam trenutno u Kordonu i nijednom nista nije puklo sve radi bez problema, quick save koristim redovno nikad nisam imao problema, nisam uopste patch-ovo igru.

pda verovatno je zbog nabudzenog patcha koji ne radi kako treba :)

mada radi i to je to ;) smao cemo da vidimo dokle... razichna tachka je ulazak u garbage sa ovom verzijom koju furamo

Ja na osnovu ovoga sto sam procitao ovde, ne mislim uopste da gubim zivce sa ovim Ruskim sr... od igre, i prvi deo je bio naj bagovitija igra koju sam igrao, ali je nekako izgurah do kraja i razocarah se. Ipak sam hteo da igram drugi deo ali ne hvala.

Ma ok je radilo, sad sam preshao da manuelno i chesto sejvujem.
I igram dalje i dobro je:p

Samo da prijavim da ruska verzija sa patchom 1.5.04 i obrisanim ruskim .db fajlom i ubačenim engleskim umesto njega radi najnormalnije i sve u igri je na engleskom (meniji i podešavanja, titlovi, voiceoveri itd).

Lol, ovo je brand new informacija :d.
Ja sam ovo instalirao pre par dana ;).

Al sam ipak odlucio da skinem EU DarkMind verziju, nekako mi deluje sigurnije.

Btw, stigao je Crysis Warhead ;).

Pojavila se "ponovonapunjena" verzija u prodavnici.

Nashao Beretu 92 (bar mi lichi na to) i moju miljenicu koj koshta 12000:p
Vintorez:-devil-:

Prilozi

• ss_sadam_09-18-08_16-09-23_(escape) (Large).jpg
    ss_sadam_09-18-08_16-09-23_(escape) (Large).jpg
    86.8 KB · Pregleda: 130
Vrh Dno