Ni meni nije jasno sta ljudi prave frku bez potrebe kada obe verzije koje su do sada izasle radi super![]()
Koje su to verzije koje su izasle do sad i rade? Ja sam nabavio jednu ali prevod sa ruskog je bio pomucu translator programa i bio je ocajan a svi glasovi su bili na ruskom tako da nemas pojma sta ti onaj prica preko radija i sta treba da radis? Da li postoji neka verzija gde su glasovi na engleskom.
Meni je igra odjednom pocela nestabilno da radi iz nekog raloga.
Nego imam jedno pitanje sto se tice pach-ovanja igre da li je i ovde slucaj kao i kod predhodnog S.T.A.L.K.E.R.-a da kada stavite pec mora da se igra od pocetak odnosno da li ce raditi save-ovi koje imama sa trenutnom ver. 1.5.03
Haha, kakav krs od engine-a ili testa. GTX280 u 1680 daje 25fps-a. :smash:
Ako mislis i na rusku ver. da radi super onda si od malobrojnih koji su imali srece..
Ja sam na pola prekinuo sa igrom.Svaki put ispada u win..
Do pola je radila nekako ,a onda ni makac.
Valjda ce engl.ver. da bude bolja..Jedino sto moram sve ispocetka :smash:
Znajuci njega, reci ce da nisi znao da instaliras ili da ti nesto ne valja od hardvera.
Ovu verziju koju sam kao nasao ima jako malo seedera?
Nemam srece pa to ti je, a bas mi se igra jer sam spore finishirao, tj postala mi je igra dosadna, ali mi je super bilo dok sam igrao.
Znajuci njega, reci ce da nisi znao da instaliras ili da ti nesto ne valja od hardvera.
Ovu verziju koju sam kao nasao ima jako malo seedera?
Nemam srece pa to ti je, a bas mi se igra jer sam spore finishirao, tj postala mi je igra dosadna, ali mi je super bilo dok sam igrao.
Ne bi se slozio da je pljusnut kes u pogresnom pravcu sigurno ne bih nikada dao pare za ATI pa cak i da je nVidia 10 puta sporija kad se samo setim one komplikacije sa X serijom i novim katalistima nVidia je zakon za njih bila, bice i ostace. ATI AMD je promasaj samim tim sa GDDR 5 memorijom iz prostoga raloga sto je pozurio u nameri da ugrabi musterije i radi na svoju stetu i tih memorija GDDR 5 nema bas u izobilju kao sto je recimo slucaj sa GDDR 3 memorijom kod nVidije. Tako da ce nVidia da proda milion primeraka a ATI hiljade primeraka. Nego da ne tupimo vise o tome da nebi bilo brisanja postova i opomena moderatora jednostavno se ne salazem sa tim da je promasena kupovina. Meni radi sve idealno FPS u zavisnosti od scene neki prosek da kazemo oko 45-50 frejmova. I bas je 'ranje to sa sejvovima. Ali shit happens.
Pozz
Evo linka ja sam odavde skinuo patch za eng. ver. http://www.gamershell.com/download_32044.shtml
Naravno potpis je pravi :-devil-:
Ja se obradovao, prosto je prokinula igra (bar za sada) kad sam prshao u kordon
Chak sam digao nivo detalja i drzi se od 40 do 70 frejmova zavisno od dogadjanja, nije mi jasno juche je opsano shtekala na par mesta u mochvari.
Zanimljive stvari sa budzenjem oruzja, trazenjem artifakata sa onim detektorom, po meni je za sad prava stvar!
Prosto bih mogao da igram kao Koreanac
Uslikao sam ovoga jadnika usput![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari