Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. — Clear Sky

Dobro i na kraju jel se pojavila nova "prava" eng verzija ili je to ista samo prepakovana ??
I *** vise moze li neko da posalje link leka na pm za Vistu x64 ..

a sta fali prepakovanoj ako ona radi kako treba?

Ni meni nije jasno sta ljudi prave frku bez potrebe kada obe verzije koje su do sada izasle radi super :)

Ni meni nije jasno sta ljudi prave frku bez potrebe kada obe verzije koje su do sada izasle radi super :)

Ako mislis i na rusku ver. da radi super onda si od malobrojnih koji su imali srece..
Ja sam na pola prekinuo sa igrom.Svaki put ispada u win..:mad:
Do pola je radila nekako ,a onda ni makac.
Valjda ce engl.ver. da bude bolja..Jedino sto moram sve ispocetka :smash:

Koje su to verzije koje su izasle do sad i rade? Ja sam nabavio jednu ali prevod sa ruskog je bio pomucu translator programa i bio je ocajan a svi glasovi su bili na ruskom tako da nemas pojma sta ti onaj prica preko radija i sta treba da radis? Da li postoji neka verzija gde su glasovi na engleskom.

Koje su to verzije koje su izasle do sad i rade? Ja sam nabavio jednu ali prevod sa ruskog je bio pomucu translator programa i bio je ocajan a svi glasovi su bili na ruskom tako da nemas pojma sta ti onaj prica preko radija i sta treba da radis? Da li postoji neka verzija gde su glasovi na engleskom.

Pa u ovoj zadnjoj je sve na engleskom (i glasovi) 3.57Gb je na trekerima.

Meni je igra odjednom pocela nestabilno da radi iz nekog raloga.
Nego imam jedno pitanje sto se tice pach-ovanja igre da li je i ovde slucaj kao i kod predhodnog S.T.A.L.K.E.R.-a da kada stavite pec mora da se igra od pocetak odnosno da li ce raditi save-ovi koje imama sa trenutnom ver. 1.5.03

Meni je igra odjednom pocela nestabilno da radi iz nekog raloga.
Nego imam jedno pitanje sto se tice pach-ovanja igre da li je i ovde slucaj kao i kod predhodnog S.T.A.L.K.E.R.-a da kada stavite pec mora da se igra od pocetak odnosno da li ce raditi save-ovi koje imama sa trenutnom ver. 1.5.03

Ne rade stari sejvovi...

Klasika, dodjavola:(

pa ko mu je kriv sto je pljusnuo tolike pare u pogreshnom pravcu :) igra je kul i na dx9 sa svim na max... e da nisam stigao na tv-u da poteram, ***a guzva na poslu a ispiti za dan dva pa malo kuliram igre...

Ako mislis i na rusku ver. da radi super onda si od malobrojnih koji su imali srece..
Ja sam na pola prekinuo sa igrom.Svaki put ispada u win..:mad:
Do pola je radila nekako ,a onda ni makac.
Valjda ce engl.ver. da bude bolja..Jedino sto moram sve ispocetka :smash:

Znajuci njega, reci ce da nisi znao da instaliras ili da ti nesto ne valja od hardvera.
Ovu verziju koju sam kao nasao ima jako malo seedera?

Nemam srece pa to ti je, a bas mi se igra jer sam spore finishirao, tj postala mi je igra dosadna, ali mi je super bilo dok sam igrao.

Znajuci njega, reci ce da nisi znao da instaliras ili da ti nesto ne valja od hardvera.

Nemam srece pa to ti je, a bas mi se igra jer sam spore finishirao, tj postala mi je igra dosadna, ali mi je super bilo dok sam igrao.

Nije do instalacije.Ona prolazi i "lecim" je na tri dana..,)
Kad ucitam save sve radi ok do trenutka kad hocu da predjem iz jedne oblasti u drugu (recimo iz Agroproma u Dark Valley ili u neku drugu) odmah ide u win i bugreport..:mad:
Nema veze sa hardwer-om..
Dva puta sam pocinjao od pocetka (pacth 1, patch 2...) i bas me iznerviralo kad je pukla po treci put.
Inace svidja mi se Clear Sky i sacekacu da se pojavi neka sigurno "dobro izlecena " verzija pa da krenem izpocetka..:)

Ne bi se slozio da je pljusnut kes u pogresnom pravcu sigurno ne bih nikada dao pare za ATI pa cak i da je nVidia 10 puta sporija kad se samo setim one komplikacije sa X serijom i novim katalistima nVidia je zakon za njih bila, bice i ostace. ATI AMD je promasaj samim tim sa GDDR 5 memorijom iz prostoga raloga sto je pozurio u nameri da ugrabi musterije i radi na svoju stetu i tih memorija GDDR 5 nema bas u izobilju kao sto je recimo slucaj sa GDDR 3 memorijom kod nVidije. Tako da ce nVidia da proda milion primeraka a ATI hiljade primeraka. Nego da ne tupimo vise o tome da nebi bilo brisanja postova i opomena moderatora jednostavno se ne salazem sa tim da je promasena kupovina. Meni radi sve idealno FPS u zavisnosti od scene neki prosek da kazemo oko 45-50 frejmova. I bas je 'ranje to sa sejvovima. Ali shit happens.

Pozz

Poslednja izmena:
Moze li neko da okaci linkove za oba patch-a za eng. verziju ?

Mene patch nesto zeza, skinuo sam par puta sa razlicitih mesta ali svaki mi je nakako drugaciji tako da nisam siguran ..

Pa kako ima malo sidera, 58 je sasvim dovoljno i jos 343 lichera i na kraju kupis ono sto sam ja kupio pre 2 dana :d:d

Ne bi se slozio da je pljusnut kes u pogresnom pravcu sigurno ne bih nikada dao pare za ATI pa cak i da je nVidia 10 puta sporija kad se samo setim one komplikacije sa X serijom i novim katalistima nVidia je zakon za njih bila, bice i ostace. ATI AMD je promasaj samim tim sa GDDR 5 memorijom iz prostoga raloga sto je pozurio u nameri da ugrabi musterije i radi na svoju stetu i tih memorija GDDR 5 nema bas u izobilju kao sto je recimo slucaj sa GDDR 3 memorijom kod nVidije. Tako da ce nVidia da proda milion primeraka a ATI hiljade primeraka. Nego da ne tupimo vise o tome da nebi bilo brisanja postova i opomena moderatora jednostavno se ne salazem sa tim da je promasena kupovina. Meni radi sve idealno FPS u zavisnosti od scene neki prosek da kazemo oko 45-50 frejmova. I bas je 'ranje to sa sejvovima. Ali shit happens.

Pozz

:d

a vidim i potpis ti je originalan :whip:

Ma nvidia je konza:D

Izbedacio sam se nacisto ..cekam igru mesecima i na kraju ne mogu da je igram :(

Ja ovo na Visti x64 SP1 ne mogu nikako da pokrenem, provrteo sam 10 puta patch-eve i 10 puta reinst. i eto ti g**no :(

Prilozi

• 111.jpg
    111.jpg
    177 KB · Pregleda: 68
El probao neko trivium lek(za eng 1.5.04 ver.)?

Poslednja izmena:
Ja se obradovao, prosto je prokinula igra (bar za sada) kad sam prshao u kordon
Chak sam digao nivo detalja i drzi se od 40 do 70 frejmova zavisno od dogadjanja, nije mi jasno juche je opsano shtekala na par mesta u mochvari.
Zanimljive stvari sa budzenjem oruzja, trazenjem artifakata sa onim detektorom, po meni je za sad prava stvar!
Prosto bih mogao da igram kao Koreanac:D

Uslikao sam ovoga jadnika usput:(

Prilozi

• xrEngine 2008-09-16 20-22-41-29.jpg
    xrEngine 2008-09-16 20-22-41-29.jpg
    188.1 KB · Pregleda: 113
Josh par slika, nishta specijalno.
Ipak ponekad padne fps na oko 30 na momente, prosek kontam 45.
Fali optimizacije, chak imam utisak da mi je kriza imala stabilniji i vetji fps, sve na high 14x9.
Ali dobro, lepo izgleda zaista, oprostitju im ovaj put:)

Prilozi

• xrEngine 2008-09-16 23-09-59-08.jpg
    xrEngine 2008-09-16 23-09-59-08.jpg
    284.3 KB · Pregleda: 86
  • xrEngine 2008-09-16 23-11-45-06.jpg
    xrEngine 2008-09-16 23-11-45-06.jpg
    375.4 KB · Pregleda: 101
  • xrEngine 2008-09-16 23-12-00-45.jpg
    xrEngine 2008-09-16 23-12-00-45.jpg
    338.2 KB · Pregleda: 95
Poslednja izmena:
Ja se obradovao, prosto je prokinula igra (bar za sada) kad sam prshao u kordon
Chak sam digao nivo detalja i drzi se od 40 do 70 frejmova zavisno od dogadjanja, nije mi jasno juche je opsano shtekala na par mesta u mochvari.
Zanimljive stvari sa budzenjem oruzja, trazenjem artifakata sa onim detektorom, po meni je za sad prava stvar!
Prosto bih mogao da igram kao Koreanac:D

Uslikao sam ovoga jadnika usput:(

Gde se nalazi taj lik?Jesi li probao da mu pomognes,mozda te nagradi!:p
A seca li se neko onog vojnika ipod nadvoznjaka u kordonu,kao ne pucaj nemam orzje a kad mu das pistolj on ti sruci ceo okvir u glavu...Genijalno...:D
I da probajte da uskocite u onu anomaliju iznad porusenog zeleznickog mosta(kordon).;)

Nagradili su me nekim mitraljezom par puta, jedva pobegoh od vojske:D
Bio sam zaglavio i popizdeo, nisam snimio izlaz duuugo vremena:D
Osetjam da ovde ima dosta materijala:D

Vrh Dno