ja realno ne vidim razlog da kasni duze cak sta vise i ako budu imali problema sa skartom, tu su derivati G300 ke kod kojih skart nemoze biti gori od 58xx serije.. a ako su pametni te derivate ce izbaciti na trziste sto pre a ne ici logikom prvo top model kao do sad...
HIS Radeon HD 5870 = 399$ = 270e
HIS Radeon HD 5850 = 299$ = 202e
:banana:
HIS Radeon HD 5870 = 399$ = 270e
HIS Radeon HD 5850 = 299$ = 202e
:banana:
ja sam samo preveo u eurice,to je najavljena cijena koliko se meni ciniU kom to univerzumu, leba ti :trust:
ja sam samo preveo u eurice,to je najavljena cijena koliko se meni cini![]()
Cenis, ja cenim 250-340
.
Pa probaj da razmislis... i klikni na spoiler dugme u gornjem postuNe razumem sta moze jedna voznja da iskoristi od 'naprednog DX11'.
Nego, Nedjo, jel moze sad u 21h da se ocekuju review-i 5800 serije, obzirom da je 22. lansiranje u Americi a 21h kod nas je 15h kod njih sto je u proslosti obicno bilo vreme kada se review-i pojavljuju na netu?![]()
Fudo je iz odredjenih razloga veoma... "pozeleneo" i pise stvari koje mu neko prica (iskren one verujem da izmislja), a taj neko ga stavlja u veoma nezahvalnu situaciju da plasira klasican FUD i na taj nacin se katastrofalno degradira u smislu kredibiliteta!
Dirt 2 je PUNOKRVNA DX11 igra:
Ako mozemo ovo uzeti za tacno...1920x1200
FarCry 2 (AI off; Ultra/Very High)
GTX 285 - 63 fps
HD 5870 - 83 fps
Nece valjda niko da me tuzi zbog jednog rezultata
:wave:
@Pike: Te 'realne' cene si ti pronasao u pakovanju pasulja ili si proracunao troskove razvoja/proizvodnje/zaradu nekom strucnom metodom?
Pa probaj da razmislis... i klikni na spoiler dugme u gornjem postu
otkud ti da je NDA 22og? NDA je sutra ujutro u 6
Ali evo samo za tebe:
1920x1200
FarCry 2 (AI off; Ultra/Very High)
GTX 285 - 63 fps
HD 5870 - 83 fps
Nece valjda niko da me tuzi zbog jednog rezultata
:wave:
obzirom na brzinu i nove tehnologije itekako vredi 350e. jos kada se doda da ce izaci ko zna koliko pre nvidie...i to dize cenu.
seti se koliko su GTX 260 i 280 kostali kada su se pojavili. bese 400 i 600$?
pazi, neko ce ih kupiti sto znaci da vrede te pare. to sto ti neces, tvoja stvarMogle su da kostaju koliko hoce, to ne znaci da ih treba kupiti cim se pojave.
koliko u USA u $ toliko kod nas u evrima, dodaj ili oduzmi koji cent.Nemoj da mesas eure i $.![]()
PhysX je mit.Po meni ne vredi 350 eura bez mogucnosti da prikaze sve efekte u igrama tj. bez PhisX, nekako mi je nekompletna. Da moze mogla bi toliko da kosta 300 eura i ja bih je uzeo u razmatranje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari