jahacmm
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.10.2008
- Poena
- 319
A nvidia je tiha?
Imao sam dugo HD4870x2 i drzao sam vent. fiksiran na 50%,i mogu ti reci daje bas bucna.GTX 295_ca nepravi takvu buku na 80%.
A nvidia je tiha?
Чини ми се да ATI наставља традицију бучних картица. Код ове моје XpertVision 4850 већ 20% ствара солидну буку мада нису упоредиве вредности. Најзад су успели значајно да оборе такт у мировању што је за сваку похвалу.
Чини ми се да ATI наставља традицију бучних картица. Код ове моје XpertVision 4850 већ 20% ствара солидну буку мада нису упоредиве вредности. Најзад су успели значајно да оборе такт у мировању што је за сваку похвалу.
A sta je Gainward drugo do Palit/XpertVision?XpertVision/Palit je i poznat po bučnosti svojih kulera. kad god sam čitao komentare korisnika istih uglavnom koriste reči kao traktor, uragan i slične.
ovaj moj "gejlord" se ni ne čuje. baš sam je vadio pre neki dan i isprobavao IGP. ista količina "buke". radi inače na 50% kuler, a temperatura je 35. kad su vrućine onda je 40-45 max.
dosta DX10-only vizuelnih efekata moze u stvari da se dobije i koriscenjem DX9 (Kriza anyone?)
DX 10 was designed in a way to reduce the CPU overhead per draw call. But this doesn’t help if the engine GPU abstraction layer was build for a DX9 like API. This way you end mapping a DX9 like interface to DX 10 and waste all the CPU power that you can win by using DX10.
You can even make bigger mistakes that would make DX10 slower then 9.
haha, sjano, ovi nvidiashi i dalje ne mogu da veruju sta im se desava
good![]()
pa desava im se to da svesno odlucuju da zive u poricanju! Zdrav stav, nema sta... krajnje metafizican - ako o necemu ne mislim, onda to i ne postoji... sve je stvar percepcijeA sta im se to desava?![]()
Ja sam samo skeptican, posle debakla zvanog R600 svako mora da bude bar malo skeptican. Ok, ti nisi, tvoj posao je da palis masu ATi marketingom ali ja i dalje cekam prave testove a ne te SBBKBB price![]()
Dakle bez SBBKBB i bez paljenja - HD 5870 je brutalna kartica koja sabija!
LoL imas ti neki dokaz za to sto pricas:wave:
pa desava im se to da svesno odlucuju da zive u poricanju! Zdrav stav, nema sta... krajnje metafizican - ako o necemu ne mislim, onda to i ne postoji... sve je stvar percepcije
ah R600 "argument" priceless... to ni Starac ne bi povukao... ma ni genuine :d definitivno si postao moj omiljeni nvidijash!
Ajd sad da utvrdimo cinjenice:
1) ja nisam skeptican jer imam neposredan uvid sta 5870 moze
2) moj posao nije da palim mase ati marketingom
3) budimo realni, tebi ni "pravi" testovi nista nece znaciti... a iskreno nesto i sumnjam da ih cekas.
Dakle bez SBBKBB i bez paljenja - HD 5870 je brutalna kartica koja sabija! :wave:
E sad to sto ATi pokusava falsh pricom da ubedi ljude kako DX11 naslovi samo sto nisu stigli ... je samo lov u mutnom![]()
Ajd sad da utvrdimo cinjenice:
1) ja nisam skeptican jer imam neposredan uvid sta 5870 moze
errr... zato sto je najbrza graficka na svetu? :trust:Ne vidim razlog zashto bih zeleo da kupim sada HD5870?!?
Kao sto neko gore napisa, one su tu, samo cekaju zvancini izlaak Win 7 i DX11... a svi aktuelni DX10(.1) naslovi rade mnogo brze i omogucavaju a) igranje sa ukljucenim V-Syncom b) cepanje FSAA/AF c) podizanje rezolucije High-SkyIgara pod DX11 nema,
<ALARM>FUD</ALARM> 9.10 drajveri u RC varijanti su besprekorno stabilni... i opet ponavljam brzi... naravno, stvari mogu i bice samo jos brzedrajveri ce verovatno biti sirovi kad se kartica pojavi u prodaji,
nema zezalica ala PhysX i 3D naochara (ne onih koje se kupuju, a anaglyph)... A shto je najvaznije, sve nove igre rade odlichno na trenutno aktuelnim karticama.
Steta sto se na ATI-u Betmenu plast ne vijori tako realno kao sto s vijori na Nvidiji.
Nisam pratio Batman: AA temu odavno. Jel to znaci da je proradio Physx u Betmenu :trust:
Steta sto se na ATI-u Betmenu plast ne vijori tako realno kao sto s vijori na Nvidiji.
It’s also worth pointing out that Batman’s cape does not use PhysX and is the same on every setting.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari