ja realno ne vidim razlog da kasni duze cak sta vise i ako budu imali problema sa skartom, tu su derivati G300 ke kod kojih skart nemoze biti gori od 58xx serije.. a ako su pametni te derivate ce izbaciti na trziste sto pre a ne ici logikom prvo top model kao do sad...
HIS Radeon HD 5870 = 399$ = 270e
HIS Radeon HD 5850 = 299$ = 202e
:banana:
HIS Radeon HD 5870 = 399$ = 270e
HIS Radeon HD 5850 = 299$ = 202e
:banana:
ja sam samo preveo u eurice,to je najavljena cijena koliko se meni cini 😉U kom to univerzumu, leba ti :trust:
ja sam samo preveo u eurice,to je najavljena cijena koliko se meni cini 😉
Cenis 😀, ja cenim 250-340 😛.
Pa probaj da razmislis... i klikni na spoiler dugme u gornjem postu 😉Ne razumem sta moze jedna voznja da iskoristi od 'naprednog DX11'.
Nego, Nedjo, jel moze sad u 21h da se ocekuju review-i 5800 serije, obzirom da je 22. lansiranje u Americi a 21h kod nas je 15h kod njih sto je u proslosti obicno bilo vreme kada se review-i pojavljuju na netu? 🙂
Fudo je iz odredjenih razloga veoma... "pozeleneo" i pise stvari koje mu neko prica (iskren one verujem da izmislja), a taj neko ga stavlja u veoma nezahvalnu situaciju da plasira klasican FUD i na taj nacin se katastrofalno degradira u smislu kredibiliteta!
Dirt 2 je PUNOKRVNA DX11 igra:
Ako mozemo ovo uzeti za tacno...1920x1200
FarCry 2 (AI off; Ultra/Very High)
GTX 285 - 63 fps
HD 5870 - 83 fps
Nece valjda niko da me tuzi zbog jednog rezultata 😉
:wave:
@Pike: Te 'realne' cene si ti pronasao u pakovanju pasulja ili si proracunao troskove razvoja/proizvodnje/zaradu nekom strucnom metodom?
Pa probaj da razmislis... i klikni na spoiler dugme u gornjem postu 😉
otkud ti da je NDA 22og? NDA je sutra ujutro u 6 😉
Ali evo samo za tebe:
1920x1200
FarCry 2 (AI off; Ultra/Very High)
GTX 285 - 63 fps
HD 5870 - 83 fps
Nece valjda niko da me tuzi zbog jednog rezultata 😉
:wave:
obzirom na brzinu i nove tehnologije itekako vredi 350e. jos kada se doda da ce izaci ko zna koliko pre nvidie...i to dize cenu.
seti se koliko su GTX 260 i 280 kostali kada su se pojavili. bese 400 i 600$?
pazi, neko ce ih kupiti sto znaci da vrede te pare. to sto ti neces, tvoja stvar 🙂Mogle su da kostaju koliko hoce, to ne znaci da ih treba kupiti cim se pojave.
koliko u USA u $ toliko kod nas u evrima, dodaj ili oduzmi koji cent.Nemoj da mesas eure i $. 😉
PhysX je mit.Po meni ne vredi 350 eura bez mogucnosti da prikaze sve efekte u igrama tj. bez PhisX, nekako mi je nekompletna. Da moze mogla bi toliko da kosta 300 eura i ja bih je uzeo u razmatranje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari