D
Deleted member 200002
Guest
Nadam se da nisi mislio na Severnu Koreju?Revolut je dostupan u oko 30-35 zemalja a Japan i Koreja nisu medju njima dok Brazil jeste.
Daj ne kudimo Srbiju odmah![]()
Nadam se da nisi mislio na Severnu Koreju?Revolut je dostupan u oko 30-35 zemalja a Japan i Koreja nisu medju njima dok Brazil jeste.
Daj ne kudimo Srbiju odmah![]()
U Koreji gde su cure tanke kao stapici, gde je finansijska kriza i gde suzbijaju sve proteste - u toj Koreji sam bio.Nadam se da nisi mislio na Severnu Koreju?
![]()
Ok, Koreja nije
Nije im Koreja ni u planu još, da.Ok, Koreja nije![]()
I Wise polako uvodi tu opciju, danas mi je izasla opcija u aplikaciji da se prijavim za waiting listu.Nisam do danas provalio da je Revolut izbacio kartice za decu.
Proširio se na tržište Ukrajine zbog cele situacije i zbog toga sto je jedan od vlasnika Ukrajinac.Revolut se proširio i na tržište Ukrajine ove sedmice.
Toliko o tome da im je bitna EEA/SEPA/EU
Pogledajte prilog 481737
A šta će da radi NBS? Da čuva ovce , drugi da ih šiša?Koje su to jasne prepreke kod nas?
Pa to je bas i razlog. Zasto bi oni osnivali banku za tako malu zemlju kao sto je Srbija. Da li ti misliš da bi oni u Hrvatskoj osnivali banku da bi proširila svoje usluge da ona nije u EU? U ovom trenutku ti je lakše da dobiješ vizu pa da otvoriš Revolut.ne smemo da imamo račun u stranim bankama
Eto nismo znali....Fintech banka nije fizička bankama od maltera, cigle, betona, stakla.
Pa u tom i jeste stvar, ništa ih ne sprečava. Oni ne žele prolaziti kroz taj proces zbog malog tržišta. Kao što @masteruni reče, pitanje je da li bi uopšte bili i u ovim manjim EU zemljama da im je trebala posebna licenca za svako tržište.Pa šta ih sprečava , osim NBS?
Ja se apsolutno slažem. Koristio sam i Revolut i N26 i Wise. I meni se lično N26 pokazao među najboljima samo sto im je podrška očajna (cekam na odgovor na prosto pitanje na live chat-u preko sat vremena) dok na Revolutu ga dobijem odmah.N26 zavrsava sve EUR stvari bolje
Pa ako uđemo u SEPA sistem, sve to isto ce biti moguce i preko tradicionalnih banka.Da je zastupljen kod nas, slanje para iz zemalja EU u Srbiji bi bilo dzaba
Ja nemam ni sa Revo dobro iskustvo za podrsku.Ja se apsolutno slažem. Koristio sam i Revolut i N26 i Wise. I meni se lično N26 pokazao među najboljima samo sto im je podrška očajna (cekam na odgovor na prosto pitanje na live chat-u preko sat vremena) dok na Revolutu ga dobijem odmah.
Revolut vise ne koristim, bolja je kombinacija N26 i Wise.
Kakve veze imaju ta dva?Revolut, kao servis koji najzastupljeniji u Evropi je dobar zbog instant transakcija. Time zaobilazis Swift/SEPA naknade(fizicka lica). Da je zastupljen kod nas, slanje para iz zemalja EU u Srbiji bi bilo dzaba. I to je velika prednost. Ja ga koristim da npr prebacim pare sa banke iz Srbije u banku iz BiH, u kombinaciji sa Aircashom fee je 1%. Odavno se ne isplati preko njega raditi konverzije.
Spomenuo s Revolut kao servis koji i Evropi ima najveci broj korisnika. SEPA transakcije nisu u obavezi da budu bez naknada. Ako banke kao sto nase banke naplacuju transakcije i SEPA ce se naplacivati. Npr, u PL lokalne transakcije su dzaba, tako su u i SEPA dzaba. Imas zemalja EU kod kojih nisu dzaba pa tako ni SEPA nije dzaba. Bilo koji servis ala Revolut/N26 da nam dodje to extra.Pa ako uđemo u SEPA sistem, sve to isto ce biti moguce i preko tradicionalnih banka.
N26 je banka pa imaju opciju instant transfera
Ništa.Šta je od svih spomenutih servisa u današnjoj diskusiji ove teme dostupno za stanovnike Srbije, ali bez ograničenja usluga?
Šta je od svih spomenutih servisa u današnjoj diskusiji ove teme dostupno za stanovnike Srbije, ali bez ograničenja usluga?
Ne snalazim se da ga pronađem 🤷🏽♂️
Genome koliko vidim ima samo EUR, a za SilkPay Visa Prepaid mora EEA adresa, tako da mi ni to ne odgovara (utoliko i što nije debitna).
Ako se selis u Francuskoj, Revolut mozes otvoriti i sa nekim privremenim dokumentom pre nego sto dobiješ plastičnu boravisnu karticu.koji god fintech
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari