Sve je to rekla kazala.neko rece da su pregovori u toku sa NBS ali ovi nasi kazu nisu ih kontaktirali. lol
Evo da objasnimaj objasni mi kako su ovi u European Economic Area (EEA), Australia, Singapore, Switzerland, Japan, the United Kingdom and the United States. samo je Svica u Evropi. mozda mi budemo u Zapadni Balkanhaha ipak je ovo zlatno doba.
mozda videcemoMozda je ovo prijavljivanje proba da vide koliko ima zainteresovanih i da li vredi da investiraju u srpsko trziste
ne. moze ako imas papire iz EU samo nikako drugacije za sad.Ja sam se ulogovao sa mojim invite kodom sa majcinog telefona i nisam preskocio nijedno mesto na listi cekanja...
Znaci jos ne postoji niko ko je usao na sam revolut sa Srpskim nalogom?
imas hr drzavljanstvo ?Danas stigla kartica kod rodjaka u hr.
Ja sam se bio jako iznenadio sistemom i nacinom pakovanja. Dobije covek neki premium osecajDanas stigla kartica kod rodjaka u hr.
Da, izbego iz krajine 95...imas hr drzavljanstvo ?
Sto nisi odmah stavio da ti dodje tu gde jesi? Bez obzira koja je adresa prijavljena. Meni uredno vec godinama stizu u Bgd kartice.Danas stigla kartica kod rodjaka u hr.
izvini kako ti mozes da koristis Revolut u Srbiji i jos da ti stize kartica u Bgd? dosta cudno lolSto nisi odmah stavio da ti dodje tu gde jesi? Bez obzira koja je adresa prijavljena. Meni uredno vec godinama stizu u Bgd kartice.
pa ja imam adresu u Grckoj ali Revolut trazi dokaz tj vizu za boravak ili radnu.Koliko znam Revolut ne šalje kartice u Srbiju. U svakom slučaju da biste je uopšte dobili morate da ih slažete da imate prebivalište negde u EU, što na duge staze može biti problematično ako vam ikada u budućnosti zamrznu račun i zatraže dokaz o adresi stanovanja. Lično se ne bih igrao sa tim, za sada jedino Paysera (pored Payoneera) dozvoljava građanima Srbije da naruče karticu ali je dostavljaju samo na adrese u EU.
imas Hr pasos?Nisam ja ovde bitan, vec sam dečku odgovorio da moze da trazi da mu kartica/ce stizu u Srbiju ako je regularno otvorio račun/nalog kod njih. Kao i svaka druga banka iz EU sto salje ako trazite.
pa meni su trazili vizu. inaca imam adresu u Grckoj ali bez vize nece da te verifikuju. cak ni sa adresom stanovanja ili slicnoTeorijski mogu osim vize da traže dodatne dokaze o adresi stanovanja, izvod iz banke ili račun za struju ili gas i sl. koji se vodi na adresu koju si uneo u svoj nalog. Zato se ne treba igrati sa time jer mogu da zamrznu sredstva na računu u slučaju zloupotrebe.
Pa normalno, kao i svaka banka. Mada ove online preteruju.Teorijski mogu osim vize da traže dodatne dokaze o adresi stanovanja, izvod iz banke ili račun za struju ili gas i sl. koji se vodi na adresu koju si uneo u svoj nalog. Zato se ne treba igrati sa time jer mogu da zamrznu sredstva na računu u slučaju zloupotrebe.
Da. Meni je Revolut otvoren sve po ps-u od prvog dana njihovog postojanja. Prvo sa srpskim dokumentima i adresom, kad su nas skinuli sa liste dao druge i sve ok. Jedan kratak period mi je i bio blokiran dok debilu od tehničke objasnis da mozes da imas dva plus porezna broja, sad vidim i da su omogucili u aplikaciji da unosis vise od jednog i biras zemlje u kojima ga imas.pa ja imam adresu u Grckoj ali Revolut trazi dokaz tj vizu za boravak ili radnu.
imas Hr pasos?
pa traze namaPa normalno, kao i svaka banka. Mada ove online preteruju.
Da. Meni je Revolut otvoren sve po ps-u od prvog dana njihovog postojanja. Prvo sa srpskim dokumentima i adresom, kad su nas skinuli sa liste dao druge i sve ok. Jedan kratak period mi je i bio blokiran dok debilu od tehničke objasnis da mozes da imas dva plus porezna broja, sad vidim i da su omogucili u aplikaciji da unosis vise od jednog i biras zemlje u kojima ga imas.
Mada realno meni je bas cudno sto zezaju za vizu u pasosu, ako imas prebivaliste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari