Ma bile su i meni ruke kombinovano u razvijacu, pa u kiselini pa sam imao utisak ko da mi je koza od gume, a osecaj je bio kao da nosim rukavice preko..a na sta su licile bolje i da ne spominjem. Ovo sa lemilicom je bilo bas gadno - krenula da mi ispadne u krilo i ja je uhvatim levom rukom sa dva prsta za vrh od 450C....desnom sam drzao plocu da ne padne...a nagon za odrzanjem potomstva je prevagnuo.. pa sam lepo spustio plocu, a zadrzao levom rukom lemilicu oko 1-2 sekunde da ne padne u krilo..i za to vreme se bas lep beo oblak dima podigao u vazduh...i zasmrdeo celu sobu. Ko kad se zigose konj. Sva sreca imam 30god staro ulje od kantariona...pa me je spasilo iako je opekotina bila duboka.
Nego sto se tice tih Xeona, vec sam spominjao da nisam uspeo nijednim programom da ocitam bilo sta sa ploce, ni temperaturu ni obrtaje ventilatora. Samo sam probao HWmonitor, nije hteo i reko molim lepo - necu da se zezam vise.
A ovaj Tyan ploca je cudo! Probao sam vec PII 300MHz dual, PII 450MHz, PIII 650MHz...sve vozi! Samo ce mi trebati jos jedan PIII procesor od 650MHz na onom socket 370 to slot1 adapteru i dodatni socket 370 cooleri. Trenutno je PII na 450MHz unutra,,,i V2 SLI vozi oko 49fps..a sa tim Xeonima je islo do 60fps. Sa PIII 650MHz je islo 54.5fps al sam morao da vratim cooler koji sam ''pozajmio'' nazad u Voodoo5 masinu. Inace, nasao sam da ima jos da se kupe kod nas novi socket 370 cooleri na jednom mestu kod Vuka 😀