Šta je novo?

Retro Dream Machine

Eeee moj prijatelju... u ovoj drzavi polagano sve izumire, tako da ovo nije nista zabrinjavajuce :DD veliki pozz! :)

Hladno je,zimsko vreme.Oldtajmeri se drze po garazama da ih ne izgrize so:d
Buvljaci slabo rade, pa nema nista "novo".
Bice bolje...nabavih neku staru radnu stanicu sa 2 xeona,celsius 2000 i compaqov proliant ml360.
Mrzi me da ih pogledam sad..a kamo li da se zezam
Valja se odspavati zimski san

Evo danas stigle: Hercules Dynamite 3d/gl i jedna voodoo2 ali nisam siguran za proizvodjaca jer nema logoa na njoj, jos da nadjem neku plocicu sa p2 400 i gomilom slotova da stavim sve sto imam u njih i igrace se myth u glide-u dan i noc....

dynamite + v2 limundo, v3 kupindo (limundo sa fixnim cenama), nadje se svega, ja jos jurim hercules dynamite 128 video, stb lightspeed 128, matrox m3d, diamond fire gl, spea mercury s3 968, polako kupujem i ostale komponente za racunare iz toga doba ali i dalje mi je prioritet amiga mada se tesko nalaze komponente za nju...

stiglo za dz i sve radi! : gigabyte 6bxc intel 440bx ploca + p2 400, chaintech bx + celeron 266, 320 mb sdram, matrox millennium g200, ati rage IIc agp, tri socket 370 adaptera (na slot 1), creative sb128 pci, yamaha 728pci.... postarina me na sve ovo izasla oko 400 dinara ukupno...

Nazad
Vrh Dno