Šta je novo?

Resident Evil 5

+1 (blaze receno)

Haha, ti si se izgleda bas smorio :p. Zaboravio sam koliki si zaludjenik za grafiku, mora da si se osetio porazenim kad si pustio ovaj bench posle Crysisa i ostalih igara sa dobrom grafikom :D.

Znam da smaram sa stalnim pominjanjem starih igara ali ovo ne mogu da ne pomenem. Ovaj demo me je podsetio na izlazak Dino Crisis porta za PC. To je bilo tamo negde krajem 2000. godine a mesec dana pre Dino Crisis porta je izasao Sacrifice (ko se seca) naprsam koga je Dino Crisis izgledao odvratno (da ne pominjem katastrofa kontrole). Dino Crisis je tada jednako muljavo izgledao kao ovaj RE5 danas :d.

PS3 is dead! Long Live PC! :whip::smoke:

Pretera ga bre :) RE 5 je sigurno jedna od lepših igara današnjice, PC verzija samo to dodatno ističe, jer nije ograničena na 720p

How yes no!

Imash igru koja se odvija u slicnom okruzenju a to je Far Cry 2 (pricam za ovaj "africki" nivo). Ti lepo poteraj obe igre na max pa uporedi ostrinu tektura i i bice ti jasno o cemu pricam. I nekad je bila ta prica kako PS2 igre izgledaju "filmski" (u prevodu muljavo :D)

@ The Bear

Bravo za slike, super izgleda igra, verujem da u pokretu je sve to jos bolje.:wave:

Poslednja izmena:
Igru sam prešao na XB360, izgleda odlično, ima super priču i igra je čista akcija, nije ni h od horora.

How yes no!

Imash igru koja se odvija u slicnom okruzenju a to je Far Cry 2 (pricam za ovaj "africki" nivo). Ti lepo poteraj obe igre na max pa uporedi ostrinu tektura i i bice ti jasno o cemu pricam. I nekad je bila ta prica kako PS2 igre izgledaju "filmski" (u prevodu muljavo :D)

Sta vredi sto FAr Cry 2 ima lepsu grafiku kad je nikakva igra.

Sve na max, no AA
w1smps.jpg

Ja zadovoljan.

G@W
Pa pazi druze,razumemo se, ja bih sada mogao poceti(kao i svaki stari pc gejmer) do tancina da analiziram ovaj klasican primer genericke, artisticki razmazane-glinaste-dvobojne-jednodimenzionalne-izvestacene- da bi islo bolje na konzolama igre, ali necu:D. Ima dosta ljudi na forumu cije misljene postujem, bez obzira na po neka normalna kosenja, i dovoljno mi je da vidim nekoliko postova da bih ocenio pravac-formu necijeg razmisljanja, ali ovde je sve toliko ocigledno i bez nekog posebnog presedana . Jos vise me nervira cinjenica da je ovaj endzin sposobniji da uradi daleko vise od prilozenog . U pravu si da sam graficka qrva i da sam vise ocekivao od igre, ali ovo mi je smesno a mene nije lako zasmejati Ne sumnjam da je igra prepuna dobrih ala Capcom ingame cut scena, tj da ima visok nivo produkcije u tom smislu, kao i da ce se igrati zbog odredjene dinamike i vizuelno-genericke raznovrsnosti...ali ovo je samo jos jedna obicna pop-corn-pucaj do iznemoglosti-nema veze sa naslovom-izmuzena franchizom-odigraj-uninstall igra:banana:

Dosta o FC2 ljudi...

Gledam ove slike...teksture...zidovi...kuce...zeleno-siva afrika...auh. No dobro, imade dobra riba, makar je to tradicija koju Capcom redovno prati:p

Poslednja izmena:
Pitanje je koliko ce RE 5 da izgleda bolje na PC-u jer igra na PS 3 ima lose texture, sa odlicnim efektima.
Po ovim slikama ne vidim ama bas nikakvu razliku u odnosu na PS 3 verziju.
Inace igra nije pure fun, nego pure trigger happy game. :D
Skoro sam nabavio RE Code Veronica i da mogu zagrlio bi one ruzne lude zombije ! Jedva cekam da uvatim vremena da predjem ovaj RE. RE 4 je isto za koplje bolji od RE 5, jedino sto RE 5 ima odlicne kontrole. U RE 4 je nisanjenje na D-pad i levu pecurku sto je katastrofa !

Poslednja izmena:
"Fortunately, that won't be the case with the PC version of RE5, which will have full support both for the USB Xbox 360 controller, as well as full-on mouse-and-keyboard free-look, just like your favorite PC-native first-person shooters. You can even switch controls on the fly--should you put down your USB controller and grab your mouse, the game will immediately recognize the change in input and also give differing contextual instructions onscreen"

http://www.gamespot.com/news/blogs/...om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;1

Poslednja izmena:
Bice ekstra sa podrskom za misa samo sto ce biti i prelaka, jer AI je radjen da sporo reaguje zbog nacina igranja na konzolama...

Don't care 'bout mouse & keyboard, bitno mi je samo da podržava x-input.

Bez AA, al sve na high

Prilozi

• re5.jpg
    re5.jpg
    210.8 KB · Pregleda: 85
Ja bez AA imam skoro duplo veci frejmrejt:

Prilozi

• RE5DX9 2009-07-17 16-52-10-70.jpg
    RE5DX9 2009-07-17 16-52-10-70.jpg
    163.1 KB · Pregleda: 108
Ma sredice se to sa driverima ljudi, i ovako leti sve u 16 (CSAA). :D Nego, jel ima neki mod/unlock koji otkljuchava SP. :D:d:p

Poslednja izmena:
2600XT se prilicno dobro drzi u Resident Evil 5 stalno oko 30fps,
RE5 benchmark (sve na high) radi prilicno glatko..

Prilozi

• 2600XT.JPG
    2600XT.JPG
    164.3 KB · Pregleda: 92
Poslednja izmena:
^Pa, pise "nvidia GeForce GTX 285" na PCGH slikama.

Mozda se razlika oseti vise na GTX 2xx karticama, a mozda je i stvar do rezolucije (2560*1600).

Vrh Dno