Šta je novo?

Resident Evil 5

Probao sam ja taj mod na Burnout-u i radio je fino. Nadam se da ce da radi i na RE5, cisto da vidim kako ce da izgleda u tom modu, jer bih ga ja ipak igrao na default grafici zato sto mi igra tako deluje nekako mracnije i vise podseca na horor.

E koji su shabani nisu ni culi za v-sync, spominju screen tearing i to su povezali da se desava jer je igra radjena za monitore od 120hz i 3d vision-a lol

znaci izasla igra?

nema je jos na demonu i zamudi...:)

Nije izasla, zvanicno 15. septembar, tad ce verovatno biti i na netu, ali ovi rade review pre nego sto izadje dobiju igru izgleda, i bas su nahvalili RE5... I NFS su vec napisali review a nije izasla zvanicno.

Za sve hejtere i ove druge: da nije konzola, igrali bi sada igre koje izgledaju lošije od crysisa a rade sporije i to na svake 2.5 godine, zato budite srećni što ovako dobra i zabavna igra radi sa 60 fps u 1920 x 1200 na radeonu 4670 i athlon procesoru koji koštaju po 50 evra!

*yawn*...
Da nema konzola, glavni izvor profita bi im bio PC, a onda bi se itekako potrudili jer bi im to bio glavni izvor zarade. Ovako, sve sto dobiju od prodaje na PC-u je bonus, "easy money". Bavili bi se i poljoprivrednim kulturama da im donose vise novca. ;)
http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1324470&postcount=77

Poslednja izmena:
pa ne mozes bas tako da gledas...Onda ne bi imao alternativu,pa bi ili igrao sta ti se da,ili ne bi igrao,a HW zahtevnost bi isto mogla da skoci u nebesa (a verovatno i bi,jer bi GD saradjivali za AMD,Intel,nVidia i svim vecim proizvodjacima HW-a...),kako bi zarada bila jos veca.Ovako je,meni se cini,neka neutralna tacka sto se tice igara (imaju i jedni i drugi ekskluzive).

I sta kad bi saradjivali? Ti ides sa pretpostavkom da bi milioni ko hipnotisani otisli da kupe bilo koji hardver, samo zbog toga jer neka tamo igra to zahteva, za sta je verovatnoca vrlo mala do nepostojeca. To o cemu ti pricas je ogroman rizik, jer ne bi znali unapred reakciju kupaca, koja sigurno ne bi bila pozivitivna. Ne bi se odrekli lake milionske zarade, u to mozes biti siguran. ;)
Kao sto napisa covek "And it's only a few rare developers who'd shun the low-end". I tako je oduvek bilo. ;)

Poslednja izmena:
Ponovonapunjena verzija dostupna.

Definitivno ću probati ovaj mod za grafiku, kupilo me ono plavo nebo :)

Da li ja samo ne mogu da nađem ili ne postoji split screen cо-op na PC verziji?

Što bi bilo jako glupo...

Poslednja izmena:
/\ čisto sumnjam da ima splitscreen

Da li je neko imao problema sa vsync-om. Kad ga uključim učitavanje traje 30s što je smešno s'obzirom da bez njega skoro i da nema čekanja. Očigledno nešto ne funkcioniše kako treba. Inače ove se dešava u DX9 modu.

Igra je upropascena zbog konzola, tromo se likovi krecu, zombiji su mnogo glupi i sporo reaguju, treba pola sata da se Chris okrene oko sebe, a kad se puca ukopan je u mestu to izgleda jako glupo kada se izvadi noz a zombi stoji na metar od njega, ne znam za sta taj noz sluzi uopste kad stoji s njim u mestu... Ostale stvari su ok, ali ovo je uradjeno katastrofalno...

Par screenshot-ova na max u 1680x1050 sa 8xAA:

Poslednja izmena:
RE je oduvek takav :d

Poslednja izmena:
prosek frejmova, dx10 na mojoj masini, u 1280x1024 sve na max setovanju je ~45 xD ,AA je c16xq :d sta god to znacilo :)

za sada sam samo vrteo benchove, cekam vece da pocnem da se igram bez uznemiravanja :D

Poslednja izmena:
NE vidim zasto bi konzole bile krive za ovakve kontrole! Ma makar tamo ima gomila 3rd person igara sa savrsenim kontrolama...Niko ih nije terao da razvijaju ovakav kontrolni sistem! Cak sta vise ovo je najbolje kontrolisani Rezi do sada koliko god kontrole bile sugave! :D

Igra je upropascena zbog konzola, tromo se likovi krecu, zombiji su mnogo glupi i sporo reaguju, treba pola sata da se Chris okrene oko sebe, a kad se puca ukopan je u mestu to izgleda jako glupo kada se izvadi noz a zombi stoji na metar od njega, ne znam za sta taj noz sluzi uopste kad stoji s njim u mestu... Ostale stvari su ok, ali ovo je uradjeno katastrofalno...

E,*** :mad:
Taman sam je nabavio i u toku je install.
Kao da si mi sipao kofu hladne vode na glavu :lupko:

Poslednja izmena:
E,*** :mad:
Taman sam je nabavio i u toku je install.
Kao da si mi sipao kofu hladne vode na glavu :lupko:

Gledajte ovo sa pozitivne strane. RE4 UOPSTE nije podrzavao upotrebu misa. Koristio sam neke emulatore za nisanjenje koji su simulirali analogne palice na djojstiku - UZAS.

Gledajte ovo sa pozitivne strane. RE4 UOPSTE nije podrzavao upotrebu misa. Koristio sam neke emulatore za nisanjenje koji su simulirali analogne palice na djojstiku - UZAS.
Ma nisi samo ti.Koristili smo svi mouseaim 1.1 pa 2.0 i pravo da ti kažem jbo pozitivnu stranu,još plus sam nabavio i neku polu english polu japanese verziju.
Baš me hoće :wall:

EDIT:
Onda je još bila i Biohazard 4 verzija koju smo uz original .exe patcovali na Resident Evil 4.
To, i još plus sam tada imao volje i živaca da se drndam kao ludak sa tim mouseaim,a vala i bez njega - ali sada nemam.

Poslednja izmena:
Omg, pa čemu mučenje, zar je toliko teško ubosti džojped :eyebrows:

Igra je namenjena tako da se igra :)

Ljudi ja ne znam kako vi to igrate, ali ja na allgame.com -u vidim da igra za PC izlazi tek 29-og septembra :p... Ali nema veze, nego kakve su kontrole, jel moze mis da se koristi?

Pa s obzirom da je ovo izdanje za PC zasto se nisu potrudili da naprave bar malo bolje kontrole i da naprave da moze da se krece sa puskom i nozem... Upropascena je jer na konzolama ne moze da se napravi normalan TPS ili FPS (to da ne pricam)... Onaj port 4 to je tek bilo zlo tu ni grafika nije valjala ni kontrole...
Ne lici ovo uopste na prve delove Resident Evil-a...

@ zechs

Kontrole su ti desni klik da stanes u mesto i izvadis pusku a mis da se rotiras a levi klik da pucas. Dk oko tebe sasvih strana nailaze zombiji koji cekaju minut pa tek onda napadaju.

Poslednja izmena:
@ zechs

kontrole su takve da ubodeš džojped i uživaš u igri :)

@the bear..kontrole su extra...ti bi fps resident xD idi igraj bre cod...i ako ti jos nesto smeta ljubitelju--> go cry to ur bf lol :d

za sve ostale, igra je vrh! :D

Hehe, pa to, da bude prilagodjen za PC bilo bi vrh...
Al nema veze, dobra je igra i pored tih meni malo iritirajucih kontrola....

Tromost kontrola je "feature" u igri. Glavni i odgovorni za RE5 je to i naglasio. Navodno "doprinosi atmosferi", a u stvari znaci da ne moraju niti zele da se previse trude oko kontrola i pisanja novog koda. Lakse je copy/paste.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno