za sve ostale, igra je vrh!![]()
Cek cek, koliko sam ja skontao ovaj Rezi je kolji, pucaj, ubi. Jel to vrh znaci da ima avanturistickih elemenata kao u Nemesisu i prethodnicima?
za sve ostale, igra je vrh!![]()
Da li je neko imao problema sa vsync-om. Kad ga uključim učitavanje traje 30s što je smešno s'obzirom da bez njega skoro i da nema čekanja. Očigledno nešto ne funkcioniše kako treba. Inače ove se dešava u DX9 modu.
Još veći bedak je da sam tu kopiju odneo na drugih čak 4. računara od kojih je na 2 instalirao normalnu englesku verziju,dok je na druga 2 instalirao japansku.....još plus sam nabavio i neku polu english polu japanese verziju.Baš me hoće :wall:
Fantasticna igra odma sam obriso Red Faction: Guerrillu :wave:
Gerilu nisam ni instalirao posle gledanja gameplaya na youtube-u, a RE5 sam instalirao, presao 2 nivoa i sad gledam da je obrisem jer imam pametnije stvari da drzim na hardu.
Realno, igra je veci fail cak i od L4D. Ovo nema veze sa Resident Evil-om. Arkadica za klince. Eventualno poslastica za skinse :-devil-:
Još veći bedak je da sam tu kopiju odneo na drugih čak 4. računara od kojih je na 2 instalirao normalnu englesku verziju,dok je na druga 2 instalirao japansku.
Ništa mi nije jasno.Nema veze da li je XP ili Vista.
Da li je zbog ć,č,š,đ,ž tastature tj jezika ili je nešto drugo,nemam pretstavu.Pri dizanju sistema su na 3 od 5 tastatura postavljeni language keyboard da budu srpski jer je takva tastatura (tu baš gde install japansku verziju).
Da li igra automatski to vidi kao drugi jezik - jer pri install nema odabir jezika - stvarno mi ništa drugo ne pada na pamet,jer sam sve probao. Svašta....
Ne pomaže zamena jezika uvek vraća na SR kada se klikne na setup ili autorun,a u settings jezika za tastaturu naravno ne može Serbian da se isključi.
Gremlini nikada ne spavaju :wall:
Za sve one koji imaju problema sa time da im se igra instalira na japanskom.
Pre rezanja igre otvorite fajl setup.ini i nadjite .....
Tek si sad video da to nije resident kao prva dva?
Ja sam ocekivao da igra ima losu kameru i da je kretanje i pucanje kilavo. Isto je bilo i u cetvrtom delu. Ova samo malo prosiruje koncept iz prethodnog dela. Nista vise i nista manje.
Chekajte ljudi,je l u igri ima zagonetki uopshte?
...E sad, ja sam ovo igrao na ortakovoj kutiji, moguce da su malo popravili gameplay na PC verziji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari