Šta je novo?

Resident Evil 5

igra je UZAS !!! :D al vredi 10h download-a :D

Stigao sam do chaptera 3-2, za sada je igra ispunila ocekivanja.
Sheeva nije bas toliki bolid ako joj se naredi sta da radi, prica je debilna kao i uvek, cutscenes su odlicne, kao i grafika(mada ima dosta tearinga). Za sada mi se vise svidja od RE4.

Kako nije...

Izashla je za konzole

Pa isti koji su se raspisali u temi za konzole sad isto pisu i u temi za PC, a igra nije ni izasla, cak ni najave nema. Al eto......

Mislim , neznam sta raspljavljaju o PC verziji igre kad ona ne postoji....jos

Mozda da se hvale kako je oni igraju, a PC-ovci ne mogu. :p

Poslednja izmena:
Kako to mislish nema najave? Zar nije bila confirmed vishe puta.

Na gamespotu je bilo nesto, ali sa netacnim datumom. I sad nema nikakvih dodatnih obavestenja. A na Capcomovom sajtu nista nisam nasao.

Daj neki link gde ima sigurna najava.

Edit: Evo na gamespotu pomerili za jun.

Poslednja izmena:
Daleko braco tesko ce se izdrzati do juna i to nije sigurno.

nemate cemu posebno da se radujete, igra nema veze sa starim RE, svodi se na cisto napucavanje i gledanje animacija
uspeli su i RE serijal da pokvare na zalost
RE po meni ne postoji od kako je Mikami otisao iz Capcom-a

Pa ja se bas zbog toga radujem, sto je vise na fazon RE4 nego na stare RE.

"RE po meni ne postoji od kako je Mikami otisao iz Capcom-a"

Onda si hipokrit, jer na RE4 je radio Mikami, a gameplay RE5 je baziran na njemu.

Baziran, ali sada imash municiju na tone shto umnogome smanjuje strah da cesh ostati bez iste.

Ne pricaj bezveze psihoyu, igra je dobra pucaljka. Samo da su uzeli kontrolni sistem iz Gearsa, bilo bi vrh! To sto su prestali da prave igre na stari fazon, je zato sto mladji igraci vise vole akcioni pristup. Cak se i meni svidja :D

na zalost RE igre se prodaju na ime samo, lako je to kad su RE 1,2,3 bili genijalni i prava revolucija
sad se ceo svet lozi na zombije

Do sad smo razumeli da ti se ne svidja RE5. Ja znam da mi se igra svidja i da je savim ok, cak stavise jedna od boljih igara u zadnje vreme. Jedva je cekam za PC da je igram u visim rezolucijama i preko misa.

Neznam sta ti predstavlja da toliko pljujes po igri, ja necu da promenim svoje misljenje zbog toga sto se tebi ne svidja, niti ce bilo ko.

Jel ima kakvih najava za pc da ne bi dao pare za ps3 igru i da li se zna opste da li ce da izadje za pc.

Upravo je juce presao sa drugarom u split screen-u na xbox-u... Definitivno nije kao nekad ali je po meni extra igra (dosta boss-ova, dobra grafika,zanimljiva prica), a u dvoje je mnogo doobra, samo sto je vidljiva povrsina manja...
Poslednje sto sam igrao do kraja je DiRT tako da RE5 zasluzuje sve pohvale po meni...

U sustini i nije horor, skoro skroz je napucavanje (ima momenata kad nabija tenziju) ali posle gomile glupih igara bez neke price ovo je pravo osvezenje, kao da sam odgledao neki film...
Vredi utrosenih sati :)

Poslednja izmena:
Ja da znam da citam dobro engleski ni bi ovde ni postavljao pitanja.
Ako moze neko da bude ljubazan pa napise na srpsko kad i sta i gde?Hvala.

Izacji cje,wele,kasnije u toku godinu..:) Krajem leta mozhda. :)

Poslednja izmena:
I šta s'tim? Igra kao igra je krš, baš me briga što se udobnije igra gamepadom:).

neznas sta pricas presao sam igara neznam ni ja koliko od sege-pa sve do sada
a za resident evil 4 mogu reci da je prelepa igra zato sto je promijenili smisao i nacin igranja re-seriala prvo predi pa nesto reci...
P.S RESIDENT EVIL 4 rocks with Leon.s.kennedy,),),)

neznas sta pricas presao sam igara neznam ni ja koliko od sege-pa sve do sada
a za resident evil 4 mogu reci da je prelepa igra zato sto je promijenili smisao i nacin igranja re-seriala prvo predi pa nesto reci...
P.S RESIDENT EVIL 4 rocks with Leon.s.kennedy,),),)

Filozofiraju puno bre,RE4 je za mene najbolja igra koja je izasla za ps2(a nije exluziva)i tacka.

RE 4 je akcija sa elementima avanture i horora na kashichicu.
RE 1, 2 i 3 su avanture sa elementima akcije, sa puno horora.

Dakle, sasvim drugacije igre. Sa zadovoljstvom sam presao 2, 3 i 4 deo za PC.
Nabavio sam RE 1 (Remake), za Gamecube emulator, al nikako da nadjem vremena da pocne da igram. Probao sam, igrivo je, ali je bilo nekih zvucnih bagova...

RE 5 ce biti isto sto i 4.deo, ali bez zombija i pritom nevezano za pricu u prva 3(4) dela serijala.
Tako da RE 5 nema ama bas nikakve veze sa celim serijalom.

Poslednja izmena:
Kako nema, ako je poslednja igra iz serijala koja je uz to i zaokruzila pricu?

Ma koliko shvatam, ima veze. Umbrella je tu , i virusi, i sve, samo nije bas T-Virus koji pravi ciste zombije nego nesto drugo.

Ok, moja greska, nisam igrao RE5 za konzole.
Madfa je malo bzvz, prica premestena u Afriku, nema zombija nego neki poludeli seljaci..., no dobro.
Kad bude dosao, igracu ga sigurno, al realno to je pucacina iz treceg lica, nista vise, nista manje.

Pa i RE4 je mixovao viruse i Spanske seljake, ili su bese meksicki...

Pa to ti kazem :).
On je polako krenuo da skrece sa kursa RE serijala, ovaj 5.deo je izgleda napravio U turn :).
Ma lepa je to pucaljka... :p.

Al kad se setim ushicenja kad naletim na 5 zombija u uskom tunelu, sa 6 metkova skinem dvojicu, 2 ske.njam sa nozem, smrtno ranjen vucem se i bezim od ovog 5-og, bez tamo bez vamo, ne znam gde cu, uletim u neku prostoriju, pobegnem, zatvaraju se vrata, kad eto ti pisace masine, i ja taman jedan toner. Al napolje se ne vracam :D, iako je jedini izlaz, upravo ulaz odakle sam usao.

Cik pogodite koji je to RE ;) ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno