Da li i ja ovo ne vidim lepo ili je datum 13.mart
http://www.gamespot.com/pc/action/residentevil5/tech_info.html?tag=tabs;summary
Sa lošijiim texturama nego na konzolnim verzijama i bez podrške za mišaPojaviće se, ali sa 4-6 meseci zakašnjenja...
Resident Evil 5 is being mainly developed for the PC and then ported to consoles. This is a big change as all four predecessors were developed the other way around.
Neko reče DMC4Sto bi PC verzija imala losije teksture:trust: ? Ili bila bez podrske za misa...Capcom je izbacio nekoliko igara od LostPlanet-a naovamo i sve su imale OK podrsku za mis+tastatura kombinaciju.
DMC 4 nema gameplay podršku za miša, može da se koristi samo u menijima, ali to je nebitno, samo sam to napomenuo zato što si rekao da su sve igre od Lost Planet-a pa na ovamo sa podrškom za miša. I kad sam prvobitno rekao imaće lošije texture i neće imati podršku za miša mislio sam zbog iskustva sa prethodnim Resident Evil-om, koji je isto stigao na PC kasnije a i pritom je loše portovan.Sta sa DMC4?Igra se sa misem i tast bez problema, za razliku od prethodnika ima i mapiranje i exit meni (ne mora vise alt+F4 :d)...Jedino sto je to takva igra koja je pravljena sa dzojpedom na umu, H&S, ali to ne znaci da nema podrsku za mis, lol...
A u krajnjem slucaju, ovde je rec o RE 5, ne o turbo H&S igri sa malim milionom kombo udaraca i sl.
Samo da primetim da je taj CG film đubre obično![]()
hhahhhaa...kakva ispala......
Pa da to omoguce svako ko za sebe moze da kaze da je RE fan bi batalio igru, mislim vec je iovako dosta retardirana, vishe pucachina nego survival horror.meni se dopada igra. možda ne kao dead space (poredim je bezveze sa njom, ali šta sad), ali me tera da igram dalje. E sad, fora je u tome da ne smatram da je bog zna inovativna, štaviše, ima previše mana. Npr. nema pucanja i hodanja u isto vreme. Kretanje je ograničeno kao da si u kvazi 3D platformi. Kontrole nisu sjajne, sve je usporeno. Pa ipak, ovo mi je prvi Resident Evil i onda mi je ok, zbog svega toga što predstavlja, da ga odigram. Gluma je dobra, cut scene su perverzija, animacija bruka, kao film da gledaš, grafika je brutalno dobra (sveukupan doživljaj, mojne sad da pričamo o dve tri teksture i nekom lošijem modelu). Ali da je feeling kao da je u pitanju super našminkana igra iz 1999. - to je istina. I za priču me ne zanima da se vezujem ništa posebno. Više volim tematiku iz Dead Space-a, ovo za sada u RE5 mi je dovoljno da igram, a ne i da čitam ceo istorijat o Umbrelli i ostalim glupostima zato što se ložim na RE...
Kapiram da bi mi ovo bilo ultra smorno da sam igrao RE4 i dosta drugih takvih igara na PS2, svojevremeno... što kaže drajver, kao matora igra sa dobrom grafikom... a pošto mi je ovo prvenac, cool je
Indeed... Perverzija u 1080p, ali i nije, ako vidimo da ni tehnički nije bolje urađen od Final Fantasy CG filma od pre 10 godina.
ja ne kazem da ne valja, vec da meni novi sistem nije dostojan naslednik starom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari