Šta je novo?

Resident Evil 5

Ma sumnjam i ja...izgleda da je i Gamespot počeo žešće da ...

Nema nikakvih najava da ce da bude 13-tog, cini mi se da je ono na gamespotu neka greska.

Pojaviće se, ali sa 4-6 meseci zakašnjenja...

Sto bi PC verzija imala losije teksture:trust: ? Ili bila bez podrske za misa...Capcom je izbacio nekoliko igara od LostPlanet-a naovamo i sve su imale OK podrsku za mis+tastatura kombinaciju.

Ako je onakvo ponašanje miša u Lost Planetu OK, onda dobro :d

Meni više deluje da je Masterchief hteo da kaže da oseća nostalgiju za prvim delovima, koji su se tako igrali :)

Poslednja izmena:
LP se igra misem najnormalnije...a i ne vidim problem da se nakaci dzojped ako nekome nesto smeta sa komandama...ili pak oseca "nostalgiju"...meh.

Sto bi PC verzija imala losije teksture:trust: ? Ili bila bez podrske za misa...Capcom je izbacio nekoliko igara od LostPlanet-a naovamo i sve su imale OK podrsku za mis+tastatura kombinaciju.
Neko reče DMC4 :)

@ Filipenko Konkretno sam mislio na prethodno iskustvo sa RE4, a za tim iskustvom i ne osećam baš neku nostalgiju:)

Poslednja izmena:
Sta sa DMC4? :) Igra se sa misem i tast bez problema, za razliku od prethodnika ima i mapiranje i exit meni (ne mora vise alt+F4 :d)...Jedino sto je to takva igra koja je pravljena sa dzojpedom na umu, H&S, ali to ne znaci da nema podrsku za mis, lol...

Tu nije stvar u podrsci za misa, jer ona postoji, vec u navici igraca cime ce takve igre igrati.Capcom je, kao sto vec rekoh, od LP naovamo uradio veliki posao sto se tice prilagodjavanja svojih igara PC-ju.

A u krajnjem slucaju, ovde je rec o RE 5, ne o turbo H&S igri sa malim milionom kombo udaraca i sl.

Poslednja izmena:
Sta sa DMC4? :) Igra se sa misem i tast bez problema, za razliku od prethodnika ima i mapiranje i exit meni (ne mora vise alt+F4 :d)...Jedino sto je to takva igra koja je pravljena sa dzojpedom na umu, H&S, ali to ne znaci da nema podrsku za mis, lol...

A u krajnjem slucaju, ovde je rec o RE 5, ne o turbo H&S igri sa malim milionom kombo udaraca i sl.
DMC 4 nema gameplay podršku za miša, može da se koristi samo u menijima, ali to je nebitno, samo sam to napomenuo zato što si rekao da su sve igre od Lost Planet-a pa na ovamo sa podrškom za miša. I kad sam prvobitno rekao imaće lošije texture i neće imati podršku za miša mislio sam zbog iskustva sa prethodnim Resident Evil-om, koji je isto stigao na PC kasnije a i pritom je loše portovan.

Inače u starijim igrama RE serijala mi uopšte nije smetao nedostatak miša, ali sam za RE4 skinuo mouse mod.

E da malo offtopic-a kad već spomenusmo kontrole. Da li još nekoga nerviraju (manje nerviraju ali blago iritiraju) komande tipa press A to confirm press B to go back? Nije neki problem samo takve stvari me baš podsećaju da je igra portovana sa konzole.

Poslednja izmena:
Ma jasno...DMC4 je igra koja je dizajnirana tako kako jeste, fight igra koju nije jednostavno prilagoditi misu i tastaturi, ali su to ovi iz Capcoma ipak uradili.Tacno je da mis nema ulogu u samoj igri, ali tastatura ima...za razliku od prethodnog dela velika razlika, to je moja poenta:)

Capcom se prilagodio, napravili su endzin koji je fleksibilan, fino radi na danasnjem hw-u, i ne verujem da ce se ponoviti situacija sa nekim ranijim portovima niihovih igara.A u nedavnom intervjuu su rekli da su tu i da ce tu i ostati :p

ajde da vidimo sta ce biti sutra, da li ce ih Capcom sve *****ati , ili ce nam podariti veliko iznenadjene......

Sad nesto razmiljam Resident Evil 5 datum izlaska igre pada na Petak 13.03:-devil-: da jos da dodam ovi na GameSpotu i dalje tvrde da ce igra za PC izaci sutra.

ne lažu uopće :d

Pa to je sutra bok te mazo,daj boze al cisto sumnjam.

Ma to je neka greska, de je demo ,de su najave , pa reklame, previews.....

meni se dopada igra. možda ne kao dead space (poredim je bezveze sa njom, ali šta sad), ali me tera da igram dalje. E sad, fora je u tome da ne smatram da je bog zna inovativna, štaviše, ima previše mana. Npr. nema pucanja i hodanja u isto vreme. Kretanje je ograničeno kao da si u kvazi 3D platformi. Kontrole nisu sjajne, sve je usporeno. Pa ipak, ovo mi je prvi Resident Evil i onda mi je ok, zbog svega toga što predstavlja, da ga odigram. Gluma je dobra, cut scene su perverzija, animacija bruka, kao film da gledaš, grafika je brutalno dobra (sveukupan doživljaj, mojne sad da pričamo o dve tri teksture i nekom lošijem modelu). Ali da je feeling kao da je u pitanju super našminkana igra iz 1999. - to je istina. I za priču me ne zanima da se vezujem ništa posebno. Više volim tematiku iz Dead Space-a, ovo za sada u RE5 mi je dovoljno da igram, a ne i da čitam ceo istorijat o Umbrelli i ostalim glupostima zato što se ložim na RE...

Kapiram da bi mi ovo bilo ultra smorno da sam igrao RE4 i dosta drugih takvih igara na PS2, svojevremeno... što kaže drajver, kao matora igra sa dobrom grafikom... a pošto mi je ovo prvenac, cool je :D

Samo da primetim da je taj CG film đubre obično :)

Indeed... Perverzija u 1080p, ali i nije, ako vidimo da ni tehnički nije bolje urađen od Final Fantasy CG filma od pre 10 godina.

Poslednja izmena:
Dobro to je vec realnije. Treba prvo demo da izbace.

Ma hoce li opste da izadje re5 za pc,i znali se tacan datum mislim da ne kupujem za ps3 jedino ako ispadne nesto povoljno bar upola cene.

meni se dopada igra. možda ne kao dead space (poredim je bezveze sa njom, ali šta sad), ali me tera da igram dalje. E sad, fora je u tome da ne smatram da je bog zna inovativna, štaviše, ima previše mana. Npr. nema pucanja i hodanja u isto vreme. Kretanje je ograničeno kao da si u kvazi 3D platformi. Kontrole nisu sjajne, sve je usporeno. Pa ipak, ovo mi je prvi Resident Evil i onda mi je ok, zbog svega toga što predstavlja, da ga odigram. Gluma je dobra, cut scene su perverzija, animacija bruka, kao film da gledaš, grafika je brutalno dobra (sveukupan doživljaj, mojne sad da pričamo o dve tri teksture i nekom lošijem modelu). Ali da je feeling kao da je u pitanju super našminkana igra iz 1999. - to je istina. I za priču me ne zanima da se vezujem ništa posebno. Više volim tematiku iz Dead Space-a, ovo za sada u RE5 mi je dovoljno da igram, a ne i da čitam ceo istorijat o Umbrelli i ostalim glupostima zato što se ložim na RE...

Kapiram da bi mi ovo bilo ultra smorno da sam igrao RE4 i dosta drugih takvih igara na PS2, svojevremeno... što kaže drajver, kao matora igra sa dobrom grafikom... a pošto mi je ovo prvenac, cool je :D

Indeed... Perverzija u 1080p, ali i nije, ako vidimo da ni tehnički nije bolje urađen od Final Fantasy CG filma od pre 10 godina.
Pa da to omoguce svako ko za sebe moze da kaze da je RE fan bi batalio igru, mislim vec je iovako dosta retardirana, vishe pucachina nego survival horror.

Opet pocinjete dosta mi bilo rasprave na konzolaskim temama i to bas za re5.Kako dodjoh ovde da pitam za re5 kad ce za komp pricate kako ne valja,pa boli me d..e nek ne valja ja cu je odigrati i gotovo.
Pitanje je jednostavno da li ce izaci za pc i kad?

Izaci ce za PC, a ja ne kazem da ne valja, vec da meni novi sistem nije dostojan naslednik starom.

Nazad
Vrh Dno