D
Deleted member 37912
Guest
Nisam shvatio, da li 24.03. na Game Pass dolazi ova remake ili stara verzija iz 2005?
Ova igra uopste ne dolazi na game pass, ni nova ni stara
Sad vidim, al' su ga učačkali nikad ne bih skontao, pogotovo kad čitaš naslov i uvodni deo...Pise ti ispod naslova igre gde izlazi tacno
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – The Prince’s Edition – March 21
Game Pass
Nije do mene bilo! I naravno ko što sam se i nadao i dalje ne mogu da igram. Skinuo sam je i kad je pokrenem samo crn ekran i zapuca. Videm izašao je novi drjaver za grafiku neki dan... aj to da probam mada ne gajim nade velike. Biće ovde sigrno 2-3 sata zezanja da osposobim sve.Znaci do tebe je bilo, nov steam nalog se inace kreira za 5 minuta.
i7 950 3 GHz RX570 4Gb 8Gb RAM SSD 250 GB. Trebalo bi je dovljno za minimum. Ako ga procesor ne hebe pošto je prastar.@dusanboss Kakvu masinu imas
cpu gpu ram ssd?
Tebe bas muce ove "instalacije"i7 950 3 GHz RX570 4Gb 8Gb RAM SSD 250 GB. Trebalo bi je dovljno za minimum. Ako ga procesor ne hebe pošto je prastar.
Izbacuje mi error:
Pogledajte prilog 382129
Vidim ovo je zbog malo VRAMa. Jel radi nekom sa 4Gb?
Nikakav hejt, cpu ti je 15 godina star kao sto su i drugi clanovi skrenuli paznju,
Jesam, ali to nije bi problem. Preko kompa sve jedno ne mogu da napravim nalog bez obzira na drugi mail i podatke. Stvar sam rešio preko tel.a steam nalog si vec imao samo si zaboravio password.
OG 1, 2 i 3, remake keca, Code Veronica, moze tu i RE0. Ove novije sve batali, to je za Recycle BinJako davno sam igrao RE,dali imate preporuku sta vredi odigrati i dali ima neke povezanosti u prici izmedju delova?
Jako davno sam igrao RE,dali imate preporuku sta vredi odigrati i dali ima neke povezanosti u prici izmedju delova?
Можеш и на овој страници пронаћи инфо који те занима:Jako davno sam igrao RE,dali imate preporuku sta vredi odigrati i dali ima neke povezanosti u prici izmedju delova?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari