posedujem sapphire 5570 1gb ddr3 hdmi graficku i pre nedelju i nesto dana mi se poceo pojavljivati problem.na odredjenim video snimcima pojavi se uski pravougaonik blizu sredine ekrana koji trepti.prvo sam mislio da je to do media klasik plejera,kada sam ga apdejtovao reko mozda je monitor,skinuo sam i najnovije drajvere za graficku ali nista.prvo se to pocelo desavati na lcd monitoru,sada sam primetio i na crt-u.da li je to ipak pocela graficka crkavati ili je to problem do plejera? napominjem to se samo desava sa odredjenim video snimcima najvise u 16:9 formatu.ne desava se nista slicno u normalnom radu na racunaru ili pri gledanju jutjub klipova..
ne znam da li se nekom jos desila slicna stvar ali meni se skoro sve igrice opasno usporile!!!
ne znam da li je zbog windows update-a, nisam instalirao nove atijeve drajvere. nazalost kriticne windows update
ne mogu da uninstalliram a system restore iz nekog razloga nece da vrati sistem u prethodno stanje....
nadam se da nije crkla graficka...
komp je
hp dv6-3030 sa ati hd 5650.. pomagajte sta da se radi!!!
al se vi patite sa ovim driverima...ja svaki ati driver samo "pregazim" sa novijim i radi mi sve uvek super...stvarno se cudim kad cujem da ljudi imaju ovakve probleme
Kad sam instalirao 11.8, pa sad 11.9 dobijem istu poruku "aplication failed: install package failure" Pise mi instalation failed i finish al se driveri instaliraju korektno, radi i CC. U cemu je problem? Da napomenem da uredno brisem drivere driver cleanerom/sweeperom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari