Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

Пушка не може да нестане, то смо сви "имали као трип". Све се налази на коњу, тј. на седлу. :)

Posle više od 600 sati u igri, verujem da bih je našao da je bila na konju. :)

Znam da je inače nemoguće (voleo bih da nije, pa da sam mogao da se rešim bar 90% oružja, koje ne koristih uopšte), al ovde je bio bug u pitanju sigurno (ima određena misija sa Sadie kad dobiješ tu pušku, ja je već imah nabudženu pre, i posle misije mi skroz nestala (ne skontah odmah, pa mi se kasnije nije dalo da vratim stari save).

Imao sam još poneki bug, tipa propadanje kroz teksture, ili češći problem sa kvadratnom crnom senkom koja me prati dok jašem, ali ništa game-breaking.

Izgleda da su im traljavi serveri,juče napravim bounti,sve lepo završim,parkiram konja sa crnkinjom svezanom na njemu pored kola.Nestane crnkinja,nestanu kola.

Pare i zlato nisam dobio_Opet napravim kvest kradju kola,doteram kola kod onog debelog farmera,sa onom zgodnom ženskom.Nestanu kola,i zlato i pare sa njima.

Kad uzmem baunti,posle deset secundi mi iskoči ono kao da sam ga uzeo,ja stvarno neznam kako se na ovoj igri rade pare,uvek se vrtim oko sto-dvesto dolara

Još uvek furam prvu pušku,pištolj i konja,jedan jedini outfit sam kupio,ne znam kako sam uspeo skupit 200+ dolara

Napucavanje sa ovim konzolitisima mi polako najeda živce,enti miša,zaključa ti nišan na glavi i samo head šotuju te.Može li se isklopit cros play?

Uspeo sam isklopit,u free rom da me ne pucaju ako vandran okolo,al u eventima nemože.

Sad dobijam neki Error:FFFFFF,nem pojma šta mu ga dojde.

Problem je ako ti na pola igranja prestane da radi, pa kupis novi nalog a ono ne rade save-ovi.
Nije tacno, ne mora da prestane da radi, ako te uloguje u novi epic akaunt iskljucis opet cloud save i kopiras fajlove iz starog social club foldera u taj sto se napravio kad ti se akaunt zamenio. Meni je tako bilo na epicu makar, dva ili tri puta se desilo. Niti sam morao igricu da menjam i da kupujem novo, kad se desilo to odradio i to je to.I posto su save bili local, sada mi rade na full verziji, special edition koju sam pazario pre desetak dana.

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Ok ako je tako za RDR 2. Ja sam taj problem imao pre par godina sa Uplay i AC: Origins, gde bi posle prestanka rada jednog naloga bilo nemoguce nastaviti igrati sa drugim nalogom, bez obzira sto su saveovi bili lokalni. Tada sam i odustao od cele te sheme i same igre :D

@-bahamud-
Jel moguce da si na samom pocetku bacio 200$ za outfit ? :D
Pljackaj, jesi kriminalac ili sta si. Upadni u voz, pljackaj kocije, radi misije, mogucnosti su bas siroke..

Naravno da sam pukao,odelo čini čoveka :p

Fora je u tome kad god idem da radim quesat,pri kraju questa mi izbaci error

Juče sam igrao 4 sata,hvala bogu,nit jedan eror nisam imo

Tako da sam skupio nešto para,kupio novog konja,onog za 60$ i pištolj 270$

BTW kako misliš da upadnem u voz?Na njemu nema ničeg,moš samo mašinovodju da izbaciš i da voziš ....nema para tamo :p

Poslednja izmena:
Naravno da sam pukao,odelo čini čoveka [emoji14]

Fora je u tome kad god idem da radim quesat,pri kraju questa mi izbaci error

Juče sam igrao 4 sata,hvala bogu,nit jedan eror nisam imo

Tako da sam skupio nešto para,kupio novog konja,onog za 60$ i pištolj 270$

BTW kako misliš da upadnem u voz?Na njemu nema ničeg,moš samo mašinovodju da izbaciš i da voziš ....nema para tamo :p
Brate, sto ne prihvati invite za session sinoc? :) Hahahah
Ima u vozu ponesto, kradi sta god, voce, pasulj, samo da ne moras da bacas pare na hranu, znaci mnogo hahaha

Bio u eventu,ako prekinem event,odem stobom propašće mi 0,30 golda :p

Pljackas bre ljude u vozu, lagano upadnes i dok voz ide ti redom skupljas harac.. A za te errore stvarno ne znam, sve super radi.

Al ja oću da igram kao dobrica,ne da pljačkam sirotinju....to mi najviše smeta u ovim rockstar igrama,pretenduju kriminal

Onda nađi one mape sa blagom i polako. Isto sam i ja igrao kao dobrica i para sam imao samo zahvaljujućim tim mapama i blagu.

Ja ni ne obracam paznju na pare, ne pljackam nikog, a uvek sam pun para :) i kad kupujem ni ne gledam koliko kosta nesto...samo od glavnih misija se nakupi solidno para

Ja sam baš danas pljačkao banku [emoji3][emoji3] moj deo je bio oko 3k

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Rekao bih da se ne kapirate baš najbolje. :D

-bahamud- i dzoni pišu o RD Online igri.

Pa to sam primetio ja odma po eventu i sl. ali vidim ostale kolege pisu i za sp,pa reko da se ukljucim

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Hahah i ja sam razumeo da pricaju o SP ;)
Nista vise od SP ne trazim ovde, cak i ovo je sto kazes preobimno

Jel mi se čini ili je main dosta kratak? Nisam ni par misija dotakao čini mi se već sam na 22% story-a, wtf?

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Ako igraš samo glavne misije... u pravu si. Story nije nešto mnogo dugačak. Može za par dana intenzivnog igranja da se obrne.

Ali šteta RDR2-ku tako igrati jer ima zaista dobrih side misija i random stvari po mapi.

Nije kratak nikako, a pogotovo ne ako krenes malonside questove i lov...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Jel mi se čini ili je main dosta kratak? Nisam ni par misija dotakao čini mi se već sam na 22% story-a, wtf?

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Samo ti se cini brate. Nisi dotakao par misija, to je sigurno. Na pocetku procenti za story brzo lete, dok se ne pojave strangers i razne druge stvarcice. Verovatno si negde na pola drugog chaptera, sto bi bilo oko 13 misija do sad (otprilike). To nije malo :)
Igrica ima preko 110 misija i kasnije su procenti za misije drasticno manji nego u pocetku (0.3, 0.4% po jednoj main misiji). Koliki ti je ukupan completion?

Izgleda da su im traljavi serveri,juče napravim bounti,sve lepo završim,parkiram konja sa crnkinjom svezanom na njemu pored kola.Nestane crnkinja,nestanu kola.

Pare i zlato nisam dobio_Opet napravim kvest kradju kola,doteram kola kod onog debelog farmera,sa onom zgodnom ženskom.Nestanu kola,i zlato i pare sa njima.

Kad uzmem baunti,posle deset secundi mi iskoči ono kao da sam ga uzeo,ja stvarno neznam kako se na ovoj igri rade pare,uvek se vrtim oko sto-dvesto dolara

Još uvek furam prvu pušku,pištolj i konja,jedan jedini outfit sam kupio,ne znam kako sam uspeo skupit 200+ dolara

Napucavanje sa ovim konzolitisima mi polako najeda živce,enti miša,zaključa ti nišan na glavi i samo head šotuju te.Može li se isklopit cros play?

Uspeo sam isklopit,u free rom da me ne pucaju ako vandran okolo,al u eventima nemože.

Sad dobijam neki Error:FFFFFF,nem pojma šta mu ga dojde.

RDR 2 nema crossplay o kakvim konzolostima pricas?

Ima 6 chaptera i Epilog, pa ako znaš u kom si chapteru možeš otprilike da znaš i koliko ti je igre ostalo. A lako ćeš ukapirati kad se igra završava.

itak da jesu,al ne baš ovi na eventu šta naprave 50+ killova

Nazad
Vrh Dno