old_bookmaker
Darth Vader's accountant
- Učlanjen(a)
- 19.08.2015
- Poena
- 235
Пушка не може да нестане, то смо сви "имали као трип". Све се налази на коњу, тј. на седлу. 
Nije tacno, ne mora da prestane da radi, ako te uloguje u novi epic akaunt iskljucis opet cloud save i kopiras fajlove iz starog social club foldera u taj sto se napravio kad ti se akaunt zamenio. Meni je tako bilo na epicu makar, dva ili tri puta se desilo. Niti sam morao igricu da menjam i da kupujem novo, kad se desilo to odradio i to je to.I posto su save bili local, sada mi rade na full verziji, special edition koju sam pazario pre desetak dana.Problem je ako ti na pola igranja prestane da radi, pa kupis novi nalog a ono ne rade save-ovi.
Brate, sto ne prihvati invite za session sinoc?Naravno da sam pukao,odelo čini čoveka [emoji14]
Fora je u tome kad god idem da radim quesat,pri kraju questa mi izbaci error
Juče sam igrao 4 sata,hvala bogu,nit jedan eror nisam imo
Tako da sam skupio nešto para,kupio novog konja,onog za 60$ i pištolj 270$
BTW kako misliš da upadnem u voz?Na njemu nema ničeg,moš samo mašinovodju da izbaciš i da voziš ....nema para tamo![]()
Znam brt, jedva sam sa hipa roknuo lika u free roam eventu, pain in the ass bio celendzBio u eventu,ako prekinem event,odem stobom propašće mi 0,30 golda![]()
Ja ni ne obracam paznju na pare, ne pljackam nikog, a uvek sam pun parai kad kupujem ni ne gledam koliko kosta nesto...samo od glavnih misija se nakupi solidno para
Rekao bih da se ne kapirate baš najbolje.
-bahamud- i dzoni pišu o RD Online igri.
Hahaha kakva zabuna.Rekao bih da se ne kapirate baš najbolje.
-bahamud- i dzoni pišu o RD Online igri.
Samo ti se cini brate. Nisi dotakao par misija, to je sigurno. Na pocetku procenti za story brzo lete, dok se ne pojave strangers i razne druge stvarcice. Verovatno si negde na pola drugog chaptera, sto bi bilo oko 13 misija do sad (otprilike). To nije maloJel mi se čini ili je main dosta kratak? Nisam ni par misija dotakao čini mi se već sam na 22% story-a, wtf?
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Izgleda da su im traljavi serveri,juče napravim bounti,sve lepo završim,parkiram konja sa crnkinjom svezanom na njemu pored kola.Nestane crnkinja,nestanu kola.
Pare i zlato nisam dobipet napravim kvest kradju kola,doteram kola kod onog debelog farmera,sa onom zgodnom ženskom.Nestanu kola,i zlato i pare sa njima.
Kad uzmem baunti,posle deset secundi mi iskoči ono kao da sam ga uzeo,ja stvarno neznam kako se na ovoj igri rade pare,uvek se vrtim oko sto-dvesto dolara
Još uvek furam prvu pušku,pištolj i konja,jedan jedini outfit sam kupio,ne znam kako sam uspeo skupit 200+ dolara
Napucavanje sa ovim konzolitisima mi polako najeda živce,enti miša,zaključa ti nišan na glavi i samo head šotuju te.Može li se isklopit cros play?
Uspeo sam isklopit,u free rom da me ne pucaju ako vandran okolo,al u eventima nemože.
Sad dobijam neki Error:FFFFFF,nem pojma šta mu ga dojde.
Jel mi se čini ili je main dosta kratak? Nisam ni par misija dotakao čini mi se već sam na 22% story-a, wtf?
RDR 2 nema crossplay o kakvim konzolostima pricas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari