Kolko treba white arabianu da se respawnuje kod onog jezera? Mrzi me da jasem do gore i nazad posle sledece misije pa rekoh ako neko zna.
Posteno, taj arabian je toliko plasnjiv da ne vidim cemu toliki hajp oko njega... ja sam ga kupio, mrzelo me da idem da ga lovim, ali nisam zadovoljan. Ne daj boze da prodjes pored vuka ili medveda, ili pa da ga malo duze teras u galop. :/
Nemoj arapske konje da uzimaš, imaš bolje isto free.![]()
Jesi li siguran da si kupio crnog ARABIAN-a u Sen Deniju?? Ako dođeš do 4. nivoa lojalnosti uplaši se JEDINO ako mu puma ili grizli priđu na metar. Ja sam se, jašući njega nalovio vukova, kuguara, pantera i međeda, jer jedan od ačivmenta je bio da STRELOM ubiješ pet puma i odereš ih, a to sam lagano radio sa crnim arabianom koji se uplaši i zbaci me JEDINO ako mu se puma ili grizli vrzmaju oko nogu par sekundi.
A da ne pominjem da ne postoji konj koji može duže da galopira. One HORSEMAN ačivmente sam lagano rešavao jašući njega, npr, jahati od Strawberry do Rhodes za 5 minuta bez gaženja vode. Samo jednom sam ga "stimulisao" i stigao bez problema.
Steta sto ne moze da se vidi playtime, bas me zanima koliko sam igrao.
Planiram da krenem od pocetka..![]()
Idi na rockstar social club i povezi ga PSN nalogom i tu ces imati koliko si igrao i jos mnogo toga. Na primer moci ces da kupis stvari iz kataloga i cim pokrenes igru bice ti dostavljene te stvari
Steta sto ne moze da se vidi playtime, bas me zanima koliko sam igrao.
Planiram da krenem od pocetka..
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ne znam za druge al meni se cini dosta tezom od keca, koga sam igrao sa joypadom i na prste mogao da nabrojim koliko puta sam zaginuo. Sad sa misem i tastaturom ginem ko partizanka Mara...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari