Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

Vec dva puta mi pukne igra u petom chapteru kada krene pucnjava, kada nam onaj domorodac da puske... Jel se desavalo nekom? Eto, hvalih se kako mi nije pucala do sad ali i to smo znaci resili... -_-
Nervira me sto smara malo ono setanje od plaze do ostalih pa posle jos u lancima a ne moze da se ubrza.
Probaj ako puca na istu mestu da pauziras igru pred pucanje i promenis nesto od video podesavanja.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Nesto konkretno ili bilo sta? Da smanjim podesavanja pretpostavljam? Od onog poslednjeg apdejta i prebacivanja na vulkan drzim vise stvari na ultra i ostalo high sa par na medium i imam 50-60 fps sa cime sam prezadovoljan :)
Probacu i to,ili onaj safe mode onda, kad malo iskuliram od onog teturanja po plazi :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Bilo sta pa onda vrati na staro kada prodje ta misija, imao sam isti problem ali na drugoj misiji.

Uspelo je, hvala za resenje :)

Ja sam iskreno odusevljen ovom igrom. Dugo me neka single player igra nije drzala ovako. Veoma dobra i kvalitetna prica. Trenutno sam na drugoj misiji tako da tek imam da igram. Sto se mape tice ogromna je i prelepa sa dosta detelja odradjena. Sto se grafike tice nema sta mnogo da se prica odlicna je i zao mi je sto nemam neki 4k monitor i neki gpu 2080ti da vidim kako to sve izgleda.
Online nisam igrao ali igracu ga sigurno kada zavrsim sa kampanjom, sigurno je zanimljiva.

Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka

Uzeo i ja igru kako je jedan clan gore napisao. Taman pred praznike malo da se igra [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam iskreno odusevljen ovom igrom. Dugo me neka single player igra nije drzala ovako. Veoma dobra i kvalitetna prica. Trenutno sam na drugoj misiji tako da tek imam da igram. Sto se mape tice ogromna je i prelepa sa dosta detelja odradjena. Sto se grafike tice nema sta mnogo da se prica odlicna je i zao mi je sto nemam neki 4k monitor i neki gpu 2080ti da vidim kako to sve izgleda.
Online nisam igrao ali igracu ga sigurno kada zavrsim sa kampanjom, sigurno je zanimljiva.

150+ sati i još u 4. čapteru. Znam šta sledi u 5. i početku 6.-og, ali to odlažem što je moguće kasnije. Napravio LEGEND OF THE EAST satchel (to ne bi bilo loše da potenciraš), unapredio kamp sa svim mogućnostima i dodacima, nabacio nekoliko kapa, jakni i čizama od trapera (ono što mi se svidelo tamo), odradio što je moguće više ACHIEVEMENTA (neki moraju tek u 6. čapteru ili posle) i definitivno sm sve snuždeniji što MORAM da završim STORY mod.:D

Naravno, online je odličan, ali sam imao problema sa ispadanjima sa servera, ali odavno nisam pokušao ponovo.

Meni, lično, proći će još mnogo vremena dok ne poželim da odigram bilo šta drugo.

još nije izašao "šveđanin" ?

Nema od Švede ni traga ni glasa, uzeh i ja od Ukrajinca za manje od 2 soma dinara.

Jel mora VPN da se pravi ili moze bez?
Nisam ispratio sta i kako, sad videh post, a mrzi me da jurim u nazad :d

Ja kad sam se registrovao(bez VPN)sam odmah izabrao da sam iz Ukraine, i cene su mi odmah bile u njihovoj valuti 719 uah izadje osnovna igra sa 20 % uracunatog popusta. Na to imas 10 usd kupon koji je nekih 300 uah i onda igra dodje na 419 uah sto je malo manje od 2000 din.

Medjutim kad sam radio transakciju da ne isprobavam da li moze ili ne moze bez VPN isao sam preko VPNa.

Koja je fora sa Ukrainom? Preko njih je uvek poviljnije ili sta?i ne videh nigde Pes 2020 na Epicu, to bi isto pazario ako je za slicnu kintu.

Kako si plaćao, direktno karticom?

Da electron, imaju cudnu verifikaciju skinu ti neku cifru i odmah vrate pa moras tu cifru da ukucas kao verifikaciju. Zanimljivo

Evo napokon i ja uzeo igru. Može neki link savet za početnike? (planiram da uđem u sitna crevca igre i izvučem 100%)

Evo napokon i ja uzeo igru. Može neki link savet za početnike? (planiram da uđem u sitna crevca igre i izvučem 100%)

1. Ne kupuj puške i oružje uopšte. Sve ćeš ih dobiti tokom igranja, gotovo sve na kraju drugog čaptera. Osim VARMINT rifle (veoma korisna, to kupi) i VOLCANIC pištolja (skupićeš bolje revolvere).
2. Ne idi u ozbiljniji lov pre trećeg čaptera kada ćeš imati oružje potrebno za sve. Gledaj da loviš ono što je potrebno za LEGEND OF THE EAST satchel (pravi ih čika Pirson u kampu :) ) kad ćeš moći da trpaš sve i svašta u to. :)
3. Gustiraj igru sa uživanjem, nigde ne treba žuriti. Ja, lično, mislim da je najbolje negde u trećem čapteru krenuti u obilazak/otkrivanje cele mape.
4. Zavlači se u svaku kuću, čatrlju ili bilo kakvu mrlju koju vidiš na mapi. :) Uvek ima zgodnih stvari za pronaći. Naišao sam i na jednu ruševinu od koje je samo kamin i odžak ostao i tu se nalazi zlatni grumen, tako da...
5. OBAVEZNO kad završiš sa Pako Hernandezom (jedan od četvorice u misiji Džima Kaloveja - videćeš šta je to) pretresi kabinu iz koje izlazi. Ja to nisam uradio prvi put i žestoko se pokajao.
6. Prvo bele misije (sporedne), ako ih ima, pa tek posle one žute (glavne).
7. Moj mali savet - čim završiš misiju sa Hoseom u drugom čapteru (lov) idi na OVO mesto i ukroti konja kao sa snimka. Konj je jedna od najbitnijih stvari u igri.
8. Što pre obavi neku misiju sa nalaženjem blaga i to uloži u kamp. Kad budeš čuo kako Havijer peva želećeš da se to desi svako veče (u igri). :)
9. Za 100% ispunjenja STORY moda igre treba biti teški mazohista. Mada, iako su ACHIEVEMENT-i poprilično zanimljivi, neki su prokleto teški i jako zeznuti za izvođenje (mali spojler - treba za 10 sekundi da ubiješ tri lika noževima koji se bacaju). Ja sad pokušavam da ih obavim, ali neki su nemogući pre 6og čaptera.
10. Zavidim ti što tek počinješ. Ako si kao i ja (u sitna crevca) očekuj onda bar 150+ sati STORY moda (minimum), ali probaj i online, uopšte nije loš.

Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Poslednja izmena:
Noice.

Volim i ja sitna crevca. :)

Samo ima jedan mali problem. Ako se navučem na igru, rip sve ostalo. Zbog toga je odlažem ne znam ni ja zbog čega više...

Kako gledate playtime?
Ja sam pred kraj i odugovlacim koliko mogu ali bez obzira na to sigurno cu da krenem od pocetka da jos bolje pohvatam price :D

Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Pomogao si puno. Online teško da ću mnogo da igram zato što ne postoji dovoljna populacija za online na Stadiji, ali ko zna, dok izgustiram Story, možda se nešto i promeni. Hvala još jednom.

Pomogao si puno. Online teško da ću mnogo da igram zato što ne postoji dovoljna populacija za online na Stadiji, ali ko zna, dok izgustiram Story, možda se nešto i promeni. Hvala još jednom.
Ne propustas nista jer niko ne uzima RDR2 zbog online , glavni je story.

U ovoj fenomenalnoj igri postoji trenutak kada mi se svaka dlaka naježila - pesma UNSHAKEN i trenutak kada ona ide u igri je nešto što me je na tih par minuta ostavilo bez teksta.

Zato i odlažem kraj što je moguće više...

Ja stvarno nisam ljubitelj wester filmova i igrica tako da mi je gameplay solidan ali mi je prica 10/10 .
Ima jos uvek nade za dobre single player igrice.

Sinoc sam sinoc sam do pola 3 igrao zbog tebe zbog tebe oka nisam sklopio.

Sjajno deluje kao film majke mi. Deluje isto tako da ce da se igra i igra i igra bas onako sa guštom.

Eto utisci od srca posle par rakijica [emoji4]

Istu muku imam, samo ja pijem viski uz igru, vise mi ide [emoji14]

Au sto je uzasno zvuk rasporedjen na surround opciji. Uopste nije 5.1 nego 4.0 nema zvuka preko centralnog nego samo kad su dijalozi i to ne uvek (sama igra bira kada da a kada ne, ne mogu da zakljucim kako) i cutscene uvek preko centralnog dijalog. Jako cudno zvuci bas neprirodno. Kad je u prvom licu onda je na centralnom dijalog ali iz treceg lica bas se cudno dijalozi cuju sa razlicitih zvucnika. Nisam na ovo nailazio ni na jednoj igri do sada. Ok je da se cuje ko je u sobi levo sa levog zvucnika ali ne kao da je upao u bunar od 15 metara.

Ako se UNSHAKEN bude dobro čuo, sve ostalo je nebitno. :D ;)

Unshaken ide samo 2x u igri ako se ne varam i oba puta je mocno znaci dize se kosa na glavi.

dijalozi po algoritmu (ac3, dts, dpl II...) uvek idu sa centralnog zvučnika. vazda bilo i biće. ništa ne diraj.

Vrh Dno