Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

Razmisljao sam o kanapčiću kao za naočare pa okacim gamepad oko vrata i kad krene okršaj pustim gamepad na grudi a šake spustim na tastaturu i miša i prangijaj. Mada sam shvatio da bi izgledao kao *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* iako me niko ne vidi te nisam ni razvijao tu ideju dalje.

Ja sam tako igrao GTA 3 bez ikakvih problema, doduse bez tog kanapcica, stavio sam gamepad pored sebe i kad su borbe onda sam na t/m, a kad udjem u kola samo zgrabim dzojped.

Ma da sve je kako kome odgovara meni je zanimljivije da pucam sa misem i tastaturom. Nikada mi u igrama pucanje na gamepadu ne moze biti kao sa misonjom i tastaturom iako sam GTA 5 presao sa gamepadom, ipak nije to to.

Jedno nubarsko pitanje. Kako na nekoga da uperim pištolj? Hoću da opljačkam back room kod doktora. Kako da mu pripretim i nateram ga da otvori? Kucao na zadnja vrata, zvirkao kroz prozor...

Desni click. Taj back room je po meni dzabe dobijanje wanteda nema nista preterno vredno.

Koje tezine postoje u igri ?
Easy, Medium i Hard old skul :) ?

Desni click. Taj back room je po meni dzabe dobijanje wanteda nema nista preterno vredno.

Noup, desni klik mi ne nudi Rob. Ljude na ulici mogu da pljačkam i sl. ovog ne. Možda je zabagovao neki triger ili šta god. Imam hint od crkninje iz kampa, kucao na vrata, gledao na prozor, kucao na vrata unutra...

Sad već sa glavnom pričom bežim odatle...

Odi do vrata unutar prodavnice, desno od pulta, probaj da udjes i onda bi trebalo da imas opciju za dijalog da ga teras da ti otvori.

Probao sve živo 10x. Na kraju nasumično proradilo.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

enemare, baci linak za aliexpress custom fighting pad, može i ovde javno, ne bi trebalo da je OT

https://s.click.aliexpress.com/e/sOSF1ZJw

Nije sanwa ili seimitsu ali za povremeno tabanje, mame i attract mode je odlican kit.
4a218fcb823c931985b822f675bba726.jpg

deluje luxuzno i pritajeno sexi. baš po mom ukusu.

jel xinput ili directinput ?

Poslednja izmena:

Ne bre brate mili, to ti je prilika da odmah za Dž dpđeš do najboljeg revolvera u igri.

P.S. Obavezno odmah ubiti onu kučku što vrišti. :D

Isto imaš i za pušku u Rodos-u tip - Lancaster Repeater.

Isto imaš i za ostale puške. Ima neka baba da se opljačka njen podrum za šotku. :p

Ja sam s njima igrao do kraja. Uglavnom ćeš sve dobiti za Dž tokom igre, a ovo su ti tipovi ako ti se žuri. ;)

Samo za Doktora dobijaš poternicu, za ova druga dva ne.

Poslednja izmena:
deluje luxuzno i pritajeno sexi. baš po mom ukusu.

jel xinput ili directinput ?
Mislim da je direct, sljaka na PS3 i PC za xinput moze da se koristi x360ce.

@old_bookmaker ma ne zuri mi se sa oruzjem, ja sam naleteo na action pump shotgun(tako nesto se zove) na onom ranču severno ka planinama gde je ona ekipa sto se otudjila i razvila svoj dijalekt. Tu ima kinte i svasta nesto da se nadje...

Poslednja izmena:
Dobra je i to puška.

Ja sam baš često koristio i klasičnu Double-Barreled Shotgun. Nju dobijaš čim rešiš onu "belu" misiju u kampu (sa zarobljenikom), još na poslčetku igre.

Dobra je i to puška.

Ja sam baš često koristio i klasičnu Double-Barreled Shotgun. Nju dobijaš čim rešiš onu "belu" misiju u kampu (sa zarobljenikom), još na poslčetku igre.
Nju sam bacio za ovi pump, isrobao je i brza je i staje vise metaka. To je ono na prvu sto sam opalip par metaka da uporedim. E sad kako protivnici reaguju tek cu da vidim.

Tu ti je ona, tako sam i ja mislio da sam izgubio svo oružje, međutim sve je na konju.

Neko je rekao da ne treba sakupljati puške i pištolje jer posle ne možeš da ih se rešiš i bio je u pravu. :D

Ja to nisam uspevao da uradim. Čak i kada odbacim pušku ona i dalje "svetluca" tako da je dostupna na konju čak i ako je ostavim tu gde sam je izbacio.

Iznenađenje za mena je online mod. Ima neku svoju priču i ne izgleda loše.

Da li su PS i PC igrači odvojeni ili ne?

Još uvek rešavam misije, jednom sam ušao u napucavane s misijom oko nekog voza. Ništa mi tu nije bilo jasno, uglavnom svi pucaju na sve kako se pojave. Bio sam sedmi od 20-ak igrača, meni dosta, pogotovo jer igram sa stock oružjem.

Smara ono grindanje golda ali ima nekakvih fora i za to na YT.

Ja to nisam uspevao da uradim. Čak i kada odbacim pušku ona i dalje "svetluca" tako da je dostupna na konju čak i ako je ostavim tu gde sam je izbacio.

Iznenađenje za mena je online mod. Ima neku svoju priču i ne izgleda loše.

Da li su PS i PC igrači odvojeni ili ne?

Još uvek rešavam misije, jednom sam ušao u napucavane s misijom oko nekog voza. Ništa mi tu nije bilo jasno, uglavnom svi pucaju na sve kako se pojave. Bio sam sedmi od 20-ak igrača, meni dosta, pogotovo jer igram sa stock oružjem.

Smara ono grindanje golda ali ima nekakvih fora i za to na YT.
Nah upravu si i dalje je tu...

Izgleda da ću i ja.

Klasična navlakuša da kupiš taj gold za pravi novac. Igrao sam par sati i tek sam na 3-4 golda, računajući i 1,36 od juče. :D

Potrebno je 15 da otvoriš jedan od tri ponuđena moda za igru, 45 za sva tri.

Doduše, ništa te ne ograničava da igraš sa drugima sem to što si ti sa stock oružjem. :d

Poslednja izmena:
Možda nekoga zanima i bude mu zanimljivo da pogleda kako to stvarno izgleda. :)

Isto imaš i za pušku u Rodos-u tip - Lancaster Repeater.

Isto imaš i za ostale puške. Ima neka baba da se opljačka njen podrum za šotku. :p

Ja sam s njima igrao do kraja. Uglavnom ćeš sve dobiti za Dž tokom igre, a ovo su ti tipovi ako ti se žuri. ;)

Taj Lancaster Repeater iz podruma u Rouds-u nikako ne uzimati, jer se ista, hteo - ne hteo, dobija tokom jedne misije u drugom aktu, pa ne preporučujem dupliranje oružja.

A taj SEMI-AUTO shotgun vredi uzeti, tek u 6. aktu je dostupan REPEATER SHOTGUN koji je keva.

Neko je rekao da ne treba sakupljati puške i pištolje jer posle ne možeš da ih se rešiš i bio je u pravu. :D

Ja sam napisao da ne treba KUPOVATI puške i pištolje, osim VARMINT puške, SPRINGFIELD puške i VOLCANIC pištolja, jer se oni JEDINI ne dobijaju tokom igranja.

Jer sam u prvom prolazu kupovao i skupljao sve, pa kad sednem na konja i hoću da izaberem pušku, dok između njih dvadeset dođem do one koju želim, pa onda i u drugi slot isto, pa tako kad svaki put sednem na konja... zbog toga sam i prekinuo svoj prvi prelaz, jer sam hteo da poludim zbog toga.

^^
Taj volcanic pištolj može da se dobije i od nekih random npca, mislim da sam ga video kod jednog od Lemoyne ridersa.

Kako vam sad radi igra imate li nekih lagova ili izbacivanja? Ja igram na laptopu sa i5 9300h I gtx 1660ti, I u početku je radilo bez problema i sad u 3 capteru na 33% I 24 sata igranja javlja mi se povremeni lag sa vremena na vreme.

Od početka igram na directx12 pa sam promenio na vulkan i malo eksperimentisao sa podešavanjima i problem se privremeno rešio ali evo opet se vratio. Igra kupljena preko epic stora.

Ja sam napisao da ne treba KUPOVATI puške i pištolje, osim VARMINT puške, SPRINGFIELD puške i VOLCANIC pištolja, jer se oni JEDINI ne dobijaju tokom igranja.

Jer sam u prvom prolazu kupovao i skupljao sve, pa kad sednem na konja i hoću da izaberem pušku, dok između njih dvadeset dođem do one koju želim, pa onda i u drugi slot isto, pa tako kad svaki put sednem na konja... zbog toga sam i prekinuo svoj prvi prelaz, jer sam hteo da poludim zbog toga.

A da neko pise Rockstaru, mozda u nekom update-u/patchu omoguce odbacivanje oruzja.

^^
Taj volcanic pištolj može da se dobije i od nekih random npca, mislim da sam ga video kod jednog od Lemoyne ridersa.

Kako vam sad radi igra imate li nekih lagova ili izbacivanja? Ja igram na laptopu sa i5 9300h I gtx 1660ti, I u početku je radilo bez problema i sad u 3 capteru na 33% I 24 sata igranja javlja mi se povremeni lag sa vremena na vreme.

Od početka igram na directx12 pa sam promenio na vulkan i malo eksperimentisao sa podešavanjima i problem se privremeno rešio ali evo opet se vratio. Igra kupljena preko epic stora.
Ja sam prezadovoljan kako radi, drzim na nekih 35 do 45 fpsa meni je to skroz ok. Diduse stelovanja nisu u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* dosta sam stvario pogasio po onom chartu sta najvise opterecuje a i po xeroj87 predlogu. Zacudjujuce lepo igra izgleda.

Ne znam meni su poslednji su drajveri, igra radi lepo ali sa vremena na vreme zakoci.
Da li internet konekcija može da utiče na story mod?

Nazad
Vrh Dno