Kupiš opciju da parkiraš account.Hipotetički, kada bih nekako dobio pozivnicu za Crnu berzu i ako ne bih skidao nikakav sadržaj, već samo pratio šta dolazi od noviteta, da li bih popušio nogobulj zbog neaktivnosti?
Ocigledno je da vracaju bazu, plus novo sto je izaslo (da ne racunam to) na novi RarBG, pa su zato datumi u haosu. Verovatno je, da nesto sto je stvarno postavljeno pre X godina na starom, na novom se vidi sa novijim datumom.Na Rarbg sam ulazio samo da vidim šta se novo pojavilo od filmova, pa sad tražim alternativu.
Imam za filelist jos jedan pa ako ti odgovara mogu ti poslati. Takodje za Torrentleech.
PoslatoEvo moze meni u pm za filelist ko ima vishka
Posalji mi email u PM za torrentleechHvala, nisam koristio 10 godina nista osim hdbitsa & rarbg pa nisam u toku sa trackerima. Uglavnom, koristio bih najvise da pratim sta izlazi i tako to, navika sa rarbg 🤓 🤓
Ako imas dosta poena,za 3k mislim da mozes kupiti mesec dana VIP za slanje pozivnica.delim po jednu pozivnicu za TL i IPT. zainteresovani neka se jave preko privatnih poruka 😎
uslovi su:
dodatak: upravo saznah da ne mogu da šaljem pozivnice za FL, iako ih imam, jer nisam VIP. izvinjavam se svima zainteresovanima za FL.
- da se koristi
- iskustvo u korišćenju torenata
- strogo poštovanje pravila na trackerima (na FL treba da se seed-uje minimum 48h, na TL 10 dana, na IPT 15 dana)
- da niste banovani sa trekera
- minimum 6 meseci staža
- minimum 30 poruka
Verovatno zbog nacina kako si dobio pozivnicu, mozda i gresim ali nekolicina nas je ovde banovano pre nekoliko godina.Mene su banovali na BTN-u, bukvalno nemam predstavu sto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari