Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije me niko pozvao, otvorena je registracija bila na CB oba puta. Ove gde su me zvali na IPT i HDT sam aktivan i sa dobrim baferom.

Svakako ako ti treba taj nalog na CB, ne spominji dva accounta, jer to nije po pravilima.

nije lose...samo zbog tog zaglavlja gde izbacuju sta je novo izaslo za skidanje.
da li ima jos neki torrent sajt koji ima slicnu funkciju za filmove gde moze da se prati sta je izaslo ?

Imaš sajt TorrentGalaxy: adresa mu je tgx tačka rs
Taj deo se ne nalazi u zaglavlju nego sa leve strane i sadrži posebno nove serije, posebno nove filmove, a posebno cam ripove. Takođe možeš i da tražiš filmove i serije po imdb šifri.

Hipotetički, kada bih nekako dobio pozivnicu za Crnu berzu i ako ne bih skidao nikakav sadržaj, već samo pratio šta dolazi od noviteta, da li bih popušio nogobulj zbog neaktivnosti?

Da budeš voajer na trackeru? 😀

Na Rarbg sam ulazio samo da vidim šta se novo pojavilo od filmova, pa sad tražim alternativu.

CB uopšte nije alternativa 😁 TL već jeste

I ja koristio rarbg za sve zivo od filmova... bas je bio dobar tracker za to sto mi treba 🙁 Vidim da svi predlazete TL kao alternativu, na zalost kasno sam video da je bilo otkljucano za registrovanje... Ako neko ima pozivnicu bio bih mu zahvalan 😀

Imam samo da pogledam kako ide ( dal treba mail ) nov sam u deljenju 😁😉🤣 al cisto da pitam jel znas da to nije slobodan tracker ( kao sto je bio RarBG ) na TL mora da se odrzava ratio i da se seeduje sta se skida jel znas pravila trackera
Da treba mail da bi ti poslao pozivnicu znaci ako si spreman da odrzavas nalog na TL ( on kolko znam vazi za lagan tracker za odrzavanje ) ( da ne bi ja mozda imao problema ako te brzo izbace usled hit&run od strane pozvanog ) i imas mogucnosti posalji mail na p.p.
@Excalibur i @Sajko95 su postavili za slobodne trackere slicno RARBG-u

Poslednja izmena:
Na Rarbg sam ulazio samo da vidim šta se novo pojavilo od filmova, pa sad tražim alternativu.
Ocigledno je da vracaju bazu, plus novo sto je izaslo (da ne racunam to) na novi RarBG, pa su zato datumi u haosu. Verovatno je, da nesto sto je stvarno postavljeno pre X godina na starom, na novom se vidi sa novijim datumom.

Ako ima koja dobra dusa invite za neki malo bolji tracker , bio bih zahvalan. Trenutno nemam nista da ponudim. Hvala. .

Imam za filelist jos jedan pa ako ti odgovara mogu ti poslati. Takodje za Torrentleech.

Poslednja izmena:
Imam za filelist jos jedan pa ako ti odgovara mogu ti poslati. Takodje za Torrentleech.

Hvala, nisam koristio 10 godina nista osim hdbitsa & rarbg pa nisam u toku sa trackerima. Uglavnom, koristio bih najvise da pratim sta izlazi i tako to, navika sa rarbg 🤓 🤓

delim po jednu pozivnicu za TL i IPT. zainteresovani neka se jave preko privatnih poruka 😎
uslovi su:
  • da se koristi
  • iskustvo u korišćenju torenata
  • strogo poštovanje pravila na trackerima (na FL treba da se seed-uje minimum 48h, na TL 10 dana, na IPT 15 dana)
  • da niste banovani sa trekera
  • minimum 6 meseci staža
  • minimum 30 poruka
dodatak: upravo saznah da ne mogu da šaljem pozivnice za FL, iako ih imam, jer nisam VIP. izvinjavam se svima zainteresovanima za FL.

Poslednja izmena:
delim po jednu pozivnicu za TL i IPT. zainteresovani neka se jave preko privatnih poruka 😎
uslovi su:
  • da se koristi
  • iskustvo u korišćenju torenata
  • strogo poštovanje pravila na trackerima (na FL treba da se seed-uje minimum 48h, na TL 10 dana, na IPT 15 dana)
  • da niste banovani sa trekera
  • minimum 6 meseci staža
  • minimum 30 poruka
dodatak: upravo saznah da ne mogu da šaljem pozivnice za FL, iako ih imam, jer nisam VIP. izvinjavam se svima zainteresovanima za FL.
Ako imas dosta poena,za 3k mislim da mozes kupiti mesec dana VIP za slanje pozivnica.

Poslednja izmena:
Mene su banovali na BTN-u, bukvalno nemam predstavu sto. Nisam imao nijedan H&R, nije zbog neaktivnosti sigurno jer stalno nesto skidam, a i desilo mi se vec jednom da su mi disejblovali nalog jer nisam 3 meseca usao na sajt, pa od tad znam, i svakih desetak dana udjem...pre neki dan sam nesto butao po sajtu. Bukvalno nemam ni predstavu zasto.

Nazad
Vrh Dno