Šta je novo?

Razmena PC igara

Pazario sam BF3 Premium Edition i dobio dva ključa, jedan sam iskoristio da "otključam" premium na već postojećem Battlefield nalogu a za ovaj drugi nisam siguran dal je regularan BF3 kod ili BF3 premijum kod ili su mi možda greškom poslali 2 maila tj. 2 ključa za premium. Ako je neko zainteresovan da pravimo dogovor.

Po recima onih koji su kupili, to je kljuc za BF3 standard. Sta bi na primer trazio za njega?

Po recima onih koji su kupili, to je kljuc za BF3 standard. Sta bi na primer trazio za njega?

Da budem iskren nemam pojma imam gomilu igara na steamu, više manje sve što sam tražio a ništa ne igram...
Pada mi na pamet onaj Harley Quinn DLC za Arham City pošto mi fali, Dawnguard za Skyrim, neki DLC-evi za Shogun 2 i Shogun 2 Fall of Samurai što mi fale...mada ne verujem da iko ima te *******cije...

Pusti mi SteamID na PM kako bi se dogovorili.

Da budem iskren nemam pojma imam gomilu igara na steamu, više manje sve što sam tražio a ništa ne igram...
Pada mi na pamet onaj Harley Quinn DLC za Arham City pošto mi fali, Dawnguard za Skyrim, neki DLC-evi za Shogun 2 i Shogun 2 Fall of Samurai što mi fale...mada ne verujem da iko ima te *******cije...
BF3 je još uvek aktuelan pa ako ima neko nešto od ovog nek se javi.

Dodajem na listu igara koje me interesuju i Crusader Kings 2.

Imam dotu2 koju bih rado poklonio nekome ko igra. Javite se preko foruma ili vicite na stimu :)

Ljudi ko je zainteresovan nudim ovih 6 igara iRed Faction: Armagedon Path DLC za neku igru na Steramu( mislim na HumbleBundle osnovni paket). Sve te igre imam sem Red Factiona, ne mogu ga samog iskoristiti. Ponude na pm.

Imam dva Dota 2 i dva Magicka gift-a i menjao bih to za CS:GO i Orcs Must Die! Game Of The Year. Ako je neko zainteresovan neka se javi na pm.

Imam 3 dlc za batman arkham city. Ko je ranije uzeo arkham bundle sada moze da kompletira.
za uzvrat nesto sitno, par evra ili dolara na steamu ili kljuc (NE thq i dota)

Subtractor, koji DLC-ovi su u pitanju?

Veoma sam zainteresovan da razmenim BF3 ključ za ovaj Batman Arkham City GOTY koji je danas na rasprodaji za manje od 5$.

Ajmo pokusaj #2

Imam nekoliko Mafia 2 i Torchlight steam kodova i menjam za premiJum za BF3 uz doplatu/dogovor/sta vec ili ponudite nesto zanimljivo sa steama :)

uh, izvinjavam se. nisam znao da ima toliko dlc.

ono sto imam je
Batman Arkham City Robin DLC
Batman Arkham City Nightwing DLC
Batman Arkham City Harleys Revenge DLC

Ima li neko CS GO key ili gift na steamu?

Poklanjam Dota 2, imam 6 komada. Dodajte me kao prijatelja u steamu. First come, first served

Sada videh da imam neiskoriscen Humble Bundle 2 kljuc za Steam. :)
Mislim da on obuhvata:
- Braid
- Machinarium
- Osmos
- Revenge Of The Titans

Pa ako nekome treba, neka ponudi nesto na PM.

Donekle sam odradio posao a sad da probam da ga zavrsim

Menjam Bf3 Premium akaunt, nije igrano na njemu ni minuta (za sad) za Bf3 Premium key!

Imam svoj acc na kojem igram i njega bi i dalje koristio, ne krece mi se ispocetka.

Steam gift: The Ship 2-pack za... nešto drugo :d

Origin nalog sa sledećim igrama:

untitled.jpg

-BF3 ima Back to Karakand i Close Quarters ekspanzije.
-Igre NISU ruske verzije. Kupljene su ili na Origin Storu ili u prodavnici Game-S.

Može zamena za druge igre na Steamu. Ponude na pm.

Titan Quest - game key
Humble Bundle od 6 igrica (Metro 2033, Darksiders, CoH, CoH:OF, CoH:ToV, Red Faction Armagedon) - game key
The Ship Complete pack - gift

Ponudite nesto :)

Battlefield 3 standard,50 lvl skoro sve otkljucano.

Poklanjam kljuc za WoW koji se aktivira na Battle.Net-u,a sadrzi(citiram):
"World of Warcraft® Battle Chest®, which includes 30 days of game time*, The Burning Crusade® and Wrath of the Lich King® expansion packs."Ako nekom treba neka se javi na p.p!Treba da se aktivira do 24 Decembra!
Poklonjeno clanu @Abdee!

Poslednja izmena:
[H]Mafia 2 steam keys and Torchlight 1 vouchers from nVIDIA and Primordia stem keys,McPixel,Black Ops 2 (RU) steam key from plati.ru[W]Dota 2 items,CS:GO,offers

Poslednja izmena:
Vrh Dno