Šta je novo?

Razmena PC igara

L4D Pack ili Arkham City za NBA2K13 key

Imam: The Binding of Isaac, The Ship Complete pack, Metro 2033, Dota 2, LA Noire
Ponudite neke igre na pm :)

Imam visak steam kljuc za Titan Quest gold (obe igre) i nekoliko dota 2 giftova.

Menjao bih za nesto na steamu.

Razne kombinacije dolaze u obzir. :D

Da nema neko Ridge Racer za trade ?

Imam dirt showdown steam kljuc,pa ponudite nesto.

Ako nekome treba Dota 2 gift, neka mi posalje poruku u inbox. Dobio sam danas 13 komada Dota 2 gift-a pa da podelim.

Ako nekome treba DotA 2 gift ili Death Rally 90% off kuponi neka mi pošalje privatnu poruku :) Mogu da pošaljem na mail, nema potrebe da se dodajemo na steamu.

P.S. kuponi za Death Rally ističu 31.1.

Imam i ja par Dota 2 gift-ova da podelim... Pustite mi mail na PM i šaljem... =)

Imam Dirt Showdown key ne svidja mi se taj zanr,pa ponudite nesto.

Hvala,ni to mi se ne svidja bas :/ Najradije bih far cry3 ili hitman AB za ovo,doplatio bih naravno ;)

Tražim Magicku na Steam-u, dajem 8x Dota 2... Nije neka ponuda, ali šta ćeš kad se nema... A baš sam zapeo da dobijem Magicku, igra mi se jako svidjela.. :)

menjam Chivalry medival warfare gift. Ponude na pm, arma CO ili x imaju prednost.

Imam Darksiders franchise Steam key sto ukljucuje:
-Darksiders I

-Darksiders II

-Darksiders II Season Pass (DLC)

-Darksiders 2 DLC - Death Rides

-Darksiders 2 DLC - Van der Schmash Hammer

-Darksiders 2 DLC - Angel of Death Pack

-Darksiders II DLC - Abyssal Forge

-Darksiders 2 DLC - Mace Maximus

-Darksiders 2 DLC - Deadly Despair

-Darksiders 2 DLC - Argul's Tomb

-Darksiders 2 DLC - Fletcher's Crow Hammer

-Darksiders 2 DLC - Mortis

-Darksiders 2 DLC - Shadow of Death

-Darksiders 2 DLC - Rusanov's Axe

Menjam za CS:GO

Kontakt Steam http://steamcommunity.com/id/falcone514/

Poslednja izmena:
Kupio sam Age Of Empires 3 complete a već sam imao na steam-u :/, ako neko hoće da se menja za Fable Bundle neka mi javi.

POKLANJAM 13 gift keys za DOTA 2 na steam-u.

Imam višak ključeva (steam) za Crusader Kings II DLC-e, kao i Crusader Kings Complete (prvi deo). Ako je neko zainteresovan da pravimo neku menjažu.

Menjam Nexuiz-steam key za Counter-Strike(obican).

Tražim Magicku, ili bilo koju drugu igru... Nudim 17x Dota 2.

Tražim Magicku, ili bilo koju drugu igru... Nudim 17x Dota 2.

Za tih 17 doti, mozes samo da dobijes jos doti :D
jedino sto bih mogao jeste da ti kupim magicku kao nagradu za challenge ako uspes da skupis milion dota giftova

Konkretan dodatak za moj prethodni post.

Imam za razmenu:
Crusader Kings II (osnovna igra igra), Crusader Kings II: Dynasty Shields, Crusader Kings II: Mongol Faces, Crusader Kings II: Songs of Albion, Crusader Kings II: Songs of Faith, Crusader Kings II: Ruler Designer, Crusader Kings II: Songs of the Holy Land, Crusader Kings II: Sword of Islam, Crusader Kings II: Legacy of Rome.

Crusader Kings Complete (prvi deo).

U pitanju su steam ključevi sa Amazona koji su mi pretekli kad sam uzeo complete verziju jer sam gore navedeno već imao.

Imam 32 Dota 2 gift-a,ali ne dam nikom nista!:D

Nazad
Vrh Dno