Šta je novo?

Razmena PC igara

Imam 6x Dota2 gift, poklanjam, menjam za nesto... Ponudite :D Prvenstveno bih menjao za nesto sa Steam-a. Zanima me najvise Company of Heroes, sve :)

Poslednja izmena:
Imam Serious Sam 3 Jewel of the Nile DLC kupljen na amazonu. Hteo bih Cargo Commander. Na amazonu je trenutno akcija od 2.5$, ali sam vec dosta potrosio :D

Inace, batman dlc su zamenjeni. Hvala dimco i forsaken demon

Ostalo mi oko 11 EUR-a kredita na Onlinekeystore pa ako nekom treba nešto a da se uklapa u tu cenu možemo da napravimo neku razmenu. Meni konkretno trebaju oba DLC-a, za Skyrim, Sunset Invasion za Crusader Kings II i Napoleonic Wars za Mount&Blade.

Saints Row The Third - The Full Package DRM: Steam
This premiere edition includes award-winning Saints Row: The Third; all three downloadable mission packs; and more than 30 bonus DLC items.
With every weapon, every vehicle, every outfit, go over the top, off the reservation, and to places where no decent games should go.
Steam kljuc sa amazona - menjam za nesto zanimljivo na steamu...

Takodje - The Ship 2pack, steam giftovi za nesto na steamu :)

Saints Row The Third - The Full Package DRM: Steam
This premiere edition includes award-winning Saints Row: The Third; all three downloadable mission packs; and more than 30 bonus DLC items.
With every weapon, every vehicle, every outfit, go over the top, off the reservation, and to places where no decent games should go.
Steam kljuc sa amazona - menjam za nesto zanimljivo na steamu...

nuclear dawn?

Treba mi:
Nexuiz, L4D2, COD MW 2

Imam:
Titan Quest, Metro 2033, Dota 2, The Ship Complete Pack, Battlefield 3

Javite se na PM :)

EDIT:
Titan Quest nije vise aktivan, a Nexuiz sam nabavio :)

Poslednja izmena:
Iam i ja par Dota 2 giftova, ko zeli da se menja za nesto na Steamu nek cimne na PM... :)

Imam Darksiders Franchise Pack

Darksiders Franchise Pack
Includes 14 items: Darksiders™, Darksiders II, Darksiders II - Death Rides, Darksiders II - Angel of Death, Darksiders II - Deadly Despair, Darksiders II - Shadow of Death, Darksiders II - Mortis Pack, Darksiders II - Rusanov's Axe, Darksiders II - Van Der Schmash Hammer, Darksiders II - Fletcher's Crow Hammer, Darksiders II - Mace Maximus, Darksiders II - Argul's Tomb, Darksiders II - Abyssal Forge, Darksiders II - The Demon Lord Belial

menjao bi za Hitman:Absolution steam key

PAŽNJA

PAZITE SE OVAKVIH STVARI!!!!!!
Is this a real admin? [No, it's not]

Steam je pun skamera najgore vrste. Lik je uspeo već dosta njih da prevari (imate na steamrep prijave).

Ima ko i nije naseo:
http://i.imgur.com/nzV1D.jpg

Večno pravilo Steama - Valve NIKADA ne kontaktira svoje korisnike Steama osim ako vi njih ne kontaktirate preko podrške!
Valve ako primeti sumnjive stvari, blokira momentalno nalog bez ikakvog kontaktiranja.

Battlefield 3 acc,50lvl,menjam za nesto sta ponudite.

meni je bolje "sposobsvuyuschih" sta god to bilo

To "excited" je najjače. :D

Skamer je Rus i koristio je Google Translate :d.

Našao sam ga prijavljenog na steamrepu gde je pokušao da skamuje "brata" Rusa pa je bila ta reč na ruskom ispisana. Apsolutno iste reči.

Mene je jednom letos neki startovao na nekom TF2 serveru (nije trejderski). Eto lik bi da mu ja trejdujem Name Tag. Pogledam njegov inventar - smejurija.
Otkucam ja njemu da ću ga kontaktirati sutra kad detaljno pregedam šta ima. Pogađajte - posle nekoliko sati ga više nije bilo na spisku prijatelja, sam je otišao :d.

Kad mi likovi ponude trejd na igračkom Tf2 serveru, uvek odbijam.

Ostao sam bez kesa na kartici, pa dajem sledece igre u zamenu za Rage koji je trenutno 5 evra na Steam-u.

Darksiders, Red Faction: Armageddon (+ key za DLC), Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor - Steam Key
Offspring Fling - Steam Key
The Basement Collection - Steam Key
Snapshot - Steam Key
Titan Quest - Steam Key
Warhammer 40,000: Dawn of War GOTY - Steam Key

Poslednja izmena:
huh, pa nije bas fer trade. 2$ HIB igara za 5 evra bilo cega je previse.

Ne prisiljavam nikoga na trade. :) Ovo je ono sto trenutno imam, a nemam nameru da idem do banke zbog jedne igre. Ponuda moze biti interesantna nekome ko je propustio bundle, a zeli neke od ovih igara, tako da ne vidim tu neki problem. Interesantno je kako se ljudima "nakrivi" kada vide ovakve stvari i mnogi na to gledaju kao na neku nepravdu. Ako ogrebes skuter, a ne treba ti, to znaci da nije fer da ga prodas zato sto si ga dobio za dz?

Poslednja izmena:
Zanima me Rage. Nudim Bioshok 1 i 2 Steam ključevi.
Ima takođe i Tomb Raider- Underworld, Swords of the Star - Complete Collection. Zadnja 2 naslova nisu Steam.

Dajem Spec Ops The Line za Rage

Imam 2 Starcraft 2 Heart of the Swarm beta key-a.Ponudite nesto.Dao bih oba za Cs GO,ali slusam sve predloge.

Dajem Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad za nesto zanimljivo :). Imam i par komada Dote 2...

Nazad
Vrh Dno