Šta je novo?

Razer phone 2017

Pogledajte prilog 239666

Toliko od mene. potrudio sam se da slikicama informisem.Odlican je. A cena je udarila šamar Apple,Samsung i ostalim drpatorima.

Poslednja izmena:
Izgleda... Osvezavajuce i drugacije. Bez problema bih presao na ovo sa op3.
Znaci:
120Hz(90 default)
64gb+microsd
8gb(zanima me memory management)
Dolby Atmos Dual speakers
Kamera na cekanju..
Za $699? Ako je kamera zadovoljavajuca, topina.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

meni je zanimljivo i sto svaki zvucnik ima svoje zasebno pojacalo.. 8gb ram je overkill.. baterija 4000 mAh

Dual 12 MP + 13 MP (f/1.75, PDAF & f/2.6, PDAF), 2x optical zoom

Sent from SM-T825 Tab S3

Poslednja izmena:
Šta je ovo, sony xperija Z sa novim imenom?! Kako god, samo da zaživi, konkurencija je super stvar!

Edit: sad pogledah Marqesa, zanimljiv telefon, ali dosta velike dimenzije za 5.7 ekran. Extra mi je što dolazi stock sa Nova Launcher Prime-om! Čekam da vidim kako će stereo zvučnici da se pokažu na testu i baterija takođe.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jedan od najzanimljivijih telefona ove godine. Verovatno je kamera krš, ali ostatak jako dobro deluje...

nadam se da nece imati standardnu razer boljku, a to je da im veliki procenat skupih uredjaja ima veliku sansu da crkne iz cista mira u prvih par meseci koriscenja

Nisam video nikada brži android. Baš deluje nenormalno fluidno...

Nakrcali dobrih stvari u njega, a dizajn iz 2013. Šteta što sve nisu mogli dovesti u rang S8 :)

A kako da koristis dual front speakers ako nemaš za šta da uhvatis i gde da ih stavis napred ako ide od ivice do ivice? pogotovo sto su zvucnici jaki.

Sent from SM-T825 Tab S3

Jedan od najzanimljivijih telefona ove godine. Verovatno je kamera krš, ali ostatak jako dobro deluje...

Ipak mislim da kamera nece biti krš.. A pogotovo i sto je CPU najbrži moguci u android svetu pa ce post-processing biti jak.. samo da ne preteraju kao Samsung na S7... A zvuk sa 24bit DAC ce biti tek dobar.. Sa ovom cenom, je po meni, best buy...

Sent from SM-T825 Tab S3

Poslednja izmena:
Daj bože da preteraju pa da kamera bude u rangu sa s7 ;)

Daj bože da preteraju pa da kamera bude u rangu sa s7 ;)

+111
Nema velike razlike izmedju s7/s8 sto se tice kamere.
Ipak mislim da kamera nece biti krš.. A pogotovo i sto je CPU najbrži moguci u android svetu pa ce post-processing biti dobar.. samo da ne preteraju kao Samsung na S7

Sent from SM-T825 Tab S3
Uvek mozemo ubaciti modovanu google cam sa hdr+ auto ako bas upropaste kameru, ali valjda ce utegnuti to da ne bude bas krdza.

@-V-O-Y-A-G-E-R-
Malo je to sa edge ivicama postalo mainstream, vec 2 god je na trzistu. Izgleda lepo za oko, sto jes' jes'.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Tih 4000mAh obecavaju. Pored toga odlican izgled i dobro je sto guraju stock android.. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ne gotivim razer ali fon deluje bas zanimljivo a narocito baterija. dodatni plus za cetvrtasti dizajn kao kod xperie.

Dobismo još jednog android igrača :)
Razer kupio https://en.wikipedia.org/wiki/Nextbit_Robin i već prvi telefon obećava ...

Ciljna grupa su im gejmeri, ali ako je kamera prostojna biće vrlo zanimljiv za sve :)
Dobra baterija, nova launcher prime, 120 Hz, 8GB u kombinaciji sa skoro čistim androidom ...

Poslednja izmena:
The ultimate gaming phone koji nema 3.5 jack, pošto su magovi iz Razera provalili da nema potrebe da igraš neku power hungry igru u 120hz mode-u, puniš telefon i za divno čudo koristiš slušalice :<
Greh sto su se odlucili za tu glupost da ustede par centi :S

Sent from neki tamo iPhone

Da to stoji, ali očigledno da prate "trendove"...
Evo ovde prvi windows central review nekog android telefona, u windows phone temi deki se bunio, pa obrisali :D

@-V-O-Y-A-G-E-R-
Malo je to sa edge ivicama postalo mainstream, vec 2 god je na trzistu. Izgleda lepo za oko, sto jes' jes'.

A vidiš, meni oble ivice nisi ni posle na pamet, vrlo male donje i gornje margine su novi trend i trenutno najfuturističkiji dizajn :)

Ultimate gaming phone koji nema hardverske kontrolere sa strane. Makar nešto što se skida kao na Switchu :D

sve je ovo fino, ali podrška, apdejti...

To mi je najmanje bitno u životu ako radi kako treba out of box!

Navodno pocetkom naredne godine stize Oreo..
Deluje mi ok.Hradverski jak, al videcemo za koji mesec kako ce se to ponasati, dzaba sve ako sa softverske strane nista ne peglaju.
Bez audio dzeka,a reklamiran kao gejmerski,stvarno fail.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Sta ce dzek, kad su stavili onakve zvucnike ? :) a i samo bi smetala ona zica od slusalica dok igras igrice, zar ne?
Ne znam da li ce biti u prodaji kod nas, vidim da ce u Fr kostati 749Evra.

Najbolji trip je kad pikas igre sa sluskama, kakvi crni zvucnici.[emoji16]

Pa vi se prilagodite pa kupite bluetooth slusalice. :)))

Naahhh...cemer kvalitet i dalje. [emoji16]

Ehh kad bi mogao onaj Razerov Core V2 mogao da se poveze ovo bi bila bolest.[emoji16][emoji16]

Naahhh...cemer kvalitet i dalje. [emoji16]

Ehh kad bi mogao onaj Razerov Core V2 mogao da se poveze ovo bi bila bolest.[emoji16][emoji16]

Ma kvalitet to je taj alibi...

Vrh Dno