- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
da ne preteraju sa postprocessingom i overexposure kao na S7.. na to sam mislioDaj bože da preteraju pa da kamera bude u rangu sa s7
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sent from SM-T825 Tab S3
da ne preteraju sa postprocessingom i overexposure kao na S7.. na to sam mislioDaj bože da preteraju pa da kamera bude u rangu sa s7
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Mislim na kvalitet zvuka...iole kvalitetan zvuk bezicnih sluski je na npr Sony 1000x ili Bose q35, ali to je i dalje u rangu 300-400e(za te pare vec ima koliko hoces predobrih zicanih hifi sluski).Procice jos vremena dok se ta tehnologija ne spusti na malo jeftinije slusalice, za sada su mi i dalje nedovoljno dobre a i punjenje baterija smara.Ma kvalitet to je taj alibi...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
The Razer Phone is tied up in the gaming associations of its parent company, but there’s another way to look at it – a competitively priced Android flagship.
Believe it or not, you don’t have to pay $1,000 for a Snapdragon 835 chipset and a 5.7” QHD screen (120Hz screen at that).
Instead the pricing is as follows: $700 in the US, €750 in Europe and £700 in the UK. Pre-orders should start any moment now and sales in the launch countries kick off on November 17.
Pa, s obzirom da je današnjih 750 USD pandan 614 USD iz 2007 (kada je iPhone izašao) , po merilima inflacije, eto ti odgovoraKako smo dosli do toga da je 750E jeftino?![]()
Kako smo dosli do toga da je 750E jeftino?![]()
Pogledajte prilog 239666
Toliko od mene. potrudio sam se da slikicama informisem.Odlican je. A cena je udarila šamar Apple,Samsung i ostalim drpatorima.
slazem se.. Zato sam i otvorio temu.. Napucan hardware a nije visoka cena za tu klasu. A baterija od 4000mAh je nesvakidasnja za ovu visoku klasu.. 8gb RAM je overkill ali svakako godi [emoji3]. ekran od 120 hz je po meni ludilo za arkade.. Ovo je svakako presedan od telefona..
Sent from SM-T825 Tab S3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari