Šta je novo?

Ravencoin

Zasto ako smem pitati ?
Evo trenutna cena 2667$ neki bi rekli uzimaj / prodaj dok je tako.
upropastio je kopanje sa prelaskom na PoS i samim tim otvorio vrata gomili crapcoina koji nicu kao pecurke posle kise, samim tim razvodnjavaju trziste.
Trejdingom se ne bavim posto poslovicno uvek promasim :ROFLMAO:

Drugovi sektaši,dobro nam ide,imam nekih 10k usdt,i gledam ga od juce od 0.019 i ne smem, sve mi u glavi one cifre 0.009 i 0.01

Sa jedne strane imam ga dosta,tako da ako ode gore uzece se neke parice,sa ovim usdt uglavnom vatam korekcije,a sad mozda i glupo cekati crvenilo kad se zahuhtalo u zeleno(ili se t o samo meni cini)

Čini mi se da smo dočekali tipičan RVN bullish chart. Ako sam u pravu, biće tu solidnog pumpanja, bar do 5c.

Ne bih da mra4im ali altovi su pravili max x3 a onda zum. sa x5 sam mnogo puta prosao kao ono cekajuci Godoa...

eeee sada to je onaj momenat moze biti na 0.0087 ili 0.001

Eto ja sam na monero "izvisio" cekao sam 450 a ono ...maslacak ... dosa0 do 420 i to je bilo x3 od 140.
Sto se kaze za oko konj corav. te idemo dalje.

edit:
136 je bio minimum godinu dana unazad.
kada se pogleda bar ove kalendarske , Dosadna ustaljena sema za altove skace max x3 i ide odmah dole /2 pa polako prema /3 . Ali eto toliko sam takvih krugova propustio da je sansa da ako uletim sledeci put i prodam, da ce se sema promeniti... i ostanem kratak.

Poslednja izmena:
Navukli se koreanci na gavrana a mala kapitalizacija, svasta moze da bude:)
@maceman
Monero je ozbiljna kategorija, ne bih me "stuljao" u portfoliu,
Uporedi im samo ALLtime iliti EKG , monero svake 4 godine grune na 400$ a RVN....... ko moja baka u bolnici na aparatima:cry:

Poslednja izmena:
Licno cu se "strpeti jos malo" jer mi ti RVN ne znace gotovo nista u celokupnom portfoliu.
Ako prodam , pisem ovde iste sekunde....

Da,pravo pitanje je koja cena nas zadovoljava za izlaz,i ja prvi put nemam pojma,,vrv bi jedan deo prodao 0.030-0.035,ali mali deo

ja sam video dva primeraka rasirenih krila na asfaltu... i to je znak.

Nazad
Vrh Dno