Šta je novo?

Ravencoin

Sad bas gledam na whattomine, izjednacili su se po zaradi rvn,ergo i etc. Bukvalno ne moze dnevno da iskopa 0,5$. Sto je za rig od 6 grafika 3 $ dnevno,

Ja imam neke 3080 LHR pa kopam u dual modu. Malo ETH + RVN, sad malo krenuo ETH + ERGO. Sve mislim bolje malo da iskopam (ili kupim) tih PoW novcica za koje mislim da mogu na duze staze da imaju mozda neku perspektivu, jer ako ikada ETH ode na PoS i kad krene sav hashrate da se preliva moj hashrate nece biti profitabilan 🙂

Neko iz raven sekte,neku reč ohrabrenja😂vuče se oko 0.02 stalno,nikako osetnije da opali

RVN se obično za kratko vreme napumpa i posle isto tako brzo ispumpa. Skočiće i on.

Niko nigde nije otisao. Svi su tamo gde su i bili pre. Mozda je neko ispao u suterenu , mozda neko u podrumu a vala vecina 4u4e po silosima i podzemnim sklonistima.

teska ilegala , onih 0.06 iz aprila mi deluje nedostizno, mozda gresim:cry:

Pa deluje odavde sa ovih0.018,ali ako se resi da ga pumpaju ne vidim nikakav problem,dva puta sam lepe novce uzeo pa sam i emotivno vezan🤣,sad sam ga nakrcao 1M,a i uzeh dobre za mene pare na btc tako da nije preša,moze da se ceka .licno sam se nadao da bar moze preko 0.1(tu bi i pocela moja prodaja) veci mi strah ako bi recimo usli u ber pa btc pao na recimo 60k za nekih godinu godinu ipo,gde bi tad bio rvn🤔

Ajmo raven sektasi da vidimo jel ovo samo jednokratni skok,ili moze da potraje,nije 0.02neka cena(u svakom slucaju bolja nego0.01😂)zna li neko tehnickom analizom da odredi rezistans i suport?

RVN se pravi mrtav tokom celog ciklusa, pa odradi 3 dana raketicu, pa se vrati na zemlju, pa opet mrtav. Isprati sutra, eventualno subotu, pa vidi da li ti odgovara cena za prodaju. Kada krenu altovi u poslednji pohod ovog ciklusa, nije isključeno da može da dobaci i do 10c.

RVN se pravi mrtav tokom celog ciklusa, pa odradi 3 dana raketicu, pa se vrati na zemlju, pa opet mrtav. Isprati sutra, eventualno subotu, pa vidi da li ti odgovara cena za prodaju. Kada krenu altovi u poslednji pohod ovog ciklusa, nije isključeno da može da dobaci i do 10c.
Nije mi neka cena za izlazak iz njega,da si me pitao u decembru isto rekao bi da pocinjem sa prodajom na 0.1,no ,ono, međutim😂, imam ga 1M,na 0.03 neka prodaja bi usledila imao je on ovakve skokove,i nisu se zavrsavali odma,videcemo

Ja sam izasao na 0.0175
Svakako ce dole pa cu kupiti po nizoj ceni

gkedajte cenu naspram btc , nemojte gledati $

Taj odnos prema BTCu moze samo da bude kocnica i neke cene sto su nekada bile....
Ako ti nije frka, sacekaj neki hajp pa ga istovari.
Ja ga imam oko 200k pa se ponasam kao da ga nemam:)

Poslednja izmena:
Sad tek gledam desavanja, klasican pump and dump... ako trgne na 0.025-30 prodajem
Mora da se intezivno prati, na njemu se sve brzo izdesava.

kud ga ne prebaci u BTC kad je bio 1RVN=1660sats
sve se nadam dosticice u nekom ludilu prethodni ATH (~0.28$) pa da livadim sve

Teško da će dotle. Ako dođe na 10c možemo da budemo srećni.

ako neko utuce dovoljno love, mozda i dostigne, videcemo kad/ako napokon krene alt sezona :)

zeleo bih i da iskoristim ovu priliku da Vitaliku "pozdravim" svu familiju nazad do askurdjela

ako neko utuce dovoljno love, mozda i dostigne, videcemo kad/ako napokon krene alt sezona :)

zeleo bih i da iskoristim ovu priliku da Vitaliku "pozdravim" svu familiju nazad do askurdjela
Zasto ako smem pitati ?
Evo trenutna cena 2667$ neki bi rekli uzimaj / prodaj dok je tako.

Pre 6 dana sa 0.012 na 0.027,nocas sa 0.017 na 0.024 ,jedino mi se ne svida sto ga skoro pa skroz vrati ,mozda postaviti prodaju na 0.0288 (recimo)pa sta bude (u mom slucaju da to uradim on bi vrv otisao na 10$😂)

Vrh Dno