Sve jasno,nego malo smorilo jer vecina fino otisla a on ćutiRVN se obično za kratko vreme napumpa i posle isto tako brzo ispumpa. Skočiće i on.
Nije to nista,pre nejih 5 godina ja posaljem 10 eth na etc adresu,doduse na kraju mi se ta greška debelo isplatilaJuce udjem na Exodus novcanik kad ono vidim neko se zeznuo i poslao mi 700 RVN.🤣 Smesna suma, ali eto i to se desava.
Nije mi neka cena za izlazak iz njega,da si me pitao u decembru isto rekao bi da pocinjem sa prodajom na 0.1,no ,ono, međutim😂, imam ga 1M,na 0.03 neka prodaja bi usledila imao je on ovakve skokove,i nisu se zavrsavali odma,videcemoRVN se pravi mrtav tokom celog ciklusa, pa odradi 3 dana raketicu, pa se vrati na zemlju, pa opet mrtav. Isprati sutra, eventualno subotu, pa vidi da li ti odgovara cena za prodaju. Kada krenu altovi u poslednji pohod ovog ciklusa, nije isključeno da može da dobaci i do 10c.
Na koliko ga cekas?Ja sam izasao na 0.0175
Svakako ce dole pa cu kupiti po nizoj ceni
15 ili 16 prema btc,a on blago dole, sta treba da izvucem kao zakljucak? Da ce gore u dolarima kad btc skoci ili šta?gkedajte cenu naspram btc , nemojte gledati $
20% nize od cene po kojoj sam prodaoNa koliko ga cekas?
Uuuu to bi bio ultra giga mega buliš 0.28kud ga ne prebaci u BTC kad je bio 1RVN=1660sats
sve se nadam dosticice u nekom ludilu prethodni ATH (~0.28$) pa da livadim sve
Pridruzujem se pozdravima, cestitkama i zeljama.🤣ako neko utuce dovoljno love, mozda i dostigne, videcemo kad/ako napokon krene alt sezona
zeleo bih i da iskoristim ovu priliku da Vitaliku "pozdravim" svu familiju nazad do askurdjela
Zasto ako smem pitati ?ako neko utuce dovoljno love, mozda i dostigne, videcemo kad/ako napokon krene alt sezona
zeleo bih i da iskoristim ovu priliku da Vitaliku "pozdravim" svu familiju nazad do askurdjela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari