Šta je novo?

Ravencoin

Zasto ako smem pitati ?
Evo trenutna cena 2667$ neki bi rekli uzimaj / prodaj dok je tako.
upropastio je kopanje sa prelaskom na PoS i samim tim otvorio vrata gomili crapcoina koji nicu kao pecurke posle kise, samim tim razvodnjavaju trziste.
Trejdingom se ne bavim posto poslovicno uvek promasim :ROFLMAO:

Drugovi sektaši,dobro nam ide,imam nekih 10k usdt,i gledam ga od juce od 0.019 i ne smem, sve mi u glavi one cifre 0.009 i 0.01

Sa jedne strane imam ga dosta,tako da ako ode gore uzece se neke parice,sa ovim usdt uglavnom vatam korekcije,a sad mozda i glupo cekati crvenilo kad se zahuhtalo u zeleno(ili se t o samo meni cini)

Čini mi se da smo dočekali tipičan RVN bullish chart. Ako sam u pravu, biće tu solidnog pumpanja, bar do 5c.

Ne bih da mra4im ali altovi su pravili max x3 a onda zum. sa x5 sam mnogo puta prosao kao ono cekajuci Godoa...

Ne bih da mra4im ali altovi su pravili max x3 a onda zum. sa x5 sam mnogo puta prosao kao ono cekajuci Godoa...
Slazem se,ali ×3 na sta?? Istoriski minimum 0.0087?? To sto ke dotakao pre 3 meseca je ujedno cifra koju je imao kada je objavljena epidemija, i ×3na to jebeš onda kripto

eeee sada to je onaj momenat moze biti na 0.0087 ili 0.001

Eto ja sam na monero "izvisio" cekao sam 450 a ono ...maslacak ... dosa0 do 420 i to je bilo x3 od 140.
Sto se kaze za oko konj corav. te idemo dalje.

edit:
136 je bio minimum godinu dana unazad.
kada se pogleda bar ove kalendarske , Dosadna ustaljena sema za altove skace max x3 i ide odmah dole /2 pa polako prema /3 . Ali eto toliko sam takvih krugova propustio da je sansa da ako uletim sledeci put i prodam, da ce se sema promeniti... i ostanem kratak.

Poslednja izmena:
Navukli se koreanci na gavrana a mala kapitalizacija, svasta moze da bude:)
@maceman
Monero je ozbiljna kategorija, ne bih me "stuljao" u portfoliu,
Uporedi im samo ALLtime iliti EKG , monero svake 4 godine grune na 400$ a RVN....... ko moja baka u bolnici na aparatima:cry:

Poslednja izmena:
Licno cu se "strpeti jos malo" jer mi ti RVN ne znace gotovo nista u celokupnom portfoliu.
Ako prodam , pisem ovde iste sekunde....

Da,pravo pitanje je koja cena nas zadovoljava za izlaz,i ja prvi put nemam pojma,,vrv bi jedan deo prodao 0.030-0.035,ali mali deo

ja sam video dva primeraka rasirenih krila na asfaltu... i to je znak.

Nazad
Vrh Dno