Ovo znači da kada isteknu fizička i digitalna VISA (isti datum kod mene), šalju jednu novu VISA fizičku karticu karticu ili dve (jedna umesto fizičke, druga umesto digitalne)?
Stiglo pre pola sata obaveštenje u okviru izvoda: Nakon redovnog isteka važenja Vaše Visa Digital kartice možete nesmetano nastaviti da koristite svoju postojeću Visa Debitnu fizičku karticu koja Vam je izdata zajedno sa Digital karticom. Otprilike očekivana stvar, digitalne se ukidaju i ostaju samo fizičke, i to Vise. Ne znam samo zašto Dine ne pominju, ali po trenutnim informacijama ispada da ostaju obe. 🤷♂️Svakako, pratimo mejlove pa videćemo šta će se dešavati na 3. tipu iRačuna sa digitalnom i fizičkom.
Koliko puta izađem na blic napolje do prodavnice, bez da ponesem novčanik. Znači, ukida se mobilno plaćenje...postojeća Visa digital mi ističe 2028. što znači da imam 3 godine fore da isplaniram u koju banku ću da pređem.
Hvala što si mi ukazao da sam u zabludi, onda su ovo onda jako dobre vesti. Od starta samog sam imao VISA digital karticu, bez fizičke plastike tako da nisam bio upućen.Koliko puta izađem na blic napolje do prodavnice, bez da ponesem novčanik. Znači, ukida se mobilno plaćenje...postojeća Visa digital mi ističe 2028. što znači da imam 3 godine fore da isplaniram u koju banku ću da pređem.
Ne samo da radi, nego često radi i bolje nego ovde - imam utisak da preko brže odradi autorizaciju plaćanja.Da li Raipay moze da se koristi bilo gde u inostranstvu ?
Da li ima nade za Google Pay napokon.Ne ukida se. Visa Online, Visa Debit i bilo koja plastična mogu da se povežu u RaiPay/ApplePay. Ako naša podružnica takođe planira uvođenje GooglePay, to je onda još bolje i jednostavnije, jer nema ulaska u aplikaciju, dodatne autorizacije i 300 čuda.
Koja je to tolika prednost GP u odnosu na RaiPay jer meni super radi RP posaoDa li ima nade za Google Pay napokon.
U Bosni ga uvode sledeceg meseca. Ispada da ga nema samo kod nas i u HR od država gde RF posluje.
Ako si dodao kartice u Safari mozes tu da vidis pinove.Ja da nemam raipay na Androidu tačno ne znam koliko me puta spasila kad treba da podignem pare sa bankomata, jer mogu u njoj da vidim pin. Godinama koristim Apple pay i pojma nemam koji mi je pin na kartici.
Šipak bi to mogao sa Google pay / Apple pay.
U kom smislu? Posto imam kartice, ali nikad nisam kucao pin.Ako si dodao kartice u Safari mozes tu da vidis pinove.
Ups, moja greska – gledala sam u Security code kao da ce se odatle izroditi PIN… Spoiler: nije.U kom smislu? Posto imam kartice, ali nikad nisam kucao pin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari